18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
1/10
Malmö FF
KI Klaksvik
Tipped at 1.70
Dagens Spil-avatar
23. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.45
1/10
UE Santa Coloma
FC Midtjylland
Tipped at 2.45
Dagens BetBuilder-avatar
23. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
UE Santa Coloma
FC Midtjylland
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
23. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Internacional
Rosario Central
Tipped at 1.80
Frank Pilantra-avatar
24. jul.
02:30
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Ghana – Uruguay: Odds og optakt den 2. december 2022

Af: Michael Vilster – Publiceret d. 30. november kl. 12.45

Ghana og Uruguay mødes i begge holds tredje kamp i gruppe H ved VM 2022. Det er tid til hævn for VM-kvartfinalen i 2010. Ghaneserne har tre point og en score på 5:5. Altså 10 mål i deres første to kampe. Uruguay har et point med scoren 0:2. De mangler stadig at komme på måltavlen, og derfor har de også deres første sejr til gode. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ghana – Uruguay. Der er kampstart fredag d. 2. december 2022 kl. 16:00. Se kampen på DR1 eller på DRTV. 

GhanaUruguay: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Al Janoub Stadium, Al Wakrah, Qatar
Vejret: 29° og frisk vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Kai-Pfaffenbach / Reuters / Ritzau Scanpix

GhanaUruguay: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været hæsblæsende, energifyldt og levende, hvad Ghana har leveret indtil videre. Fem scoringer er kun overgået af Spanien, Frankrig og England.

Der er fest på tribunerne og på banen, når ghaneserne spiller, og den tidligere FCN-spiller Mohammed Kudus er holdets topscorer med to mål. Blandt andet sejrsmålet i seneste kamp mod Sydkorea. 

Tre point efter to kampe betyder, at Ghana med et point mod sydamerikanerne vil være meget tæt på en plads i ottendedelsfinalerne.

Det er fjerde VM-deltagelse for Ghana siden debuten i 2006, og ved to af de foregående tre er de gået videre fra gruppen, og i 2010 i Sydafrika nåede de endda kvartfinalen.

Her mødte de Uruguay, og stillingen var 1:1 efter 90 minutter. Der måtte forlængelse til. I forlængelsens døende sekunder var Ghana tæt på at score, men Luis Suarez reddede med hånden på målstregen.

Rødt kort. Ghanesisk straffe. Som de brændte. Og så tabte de efterfølgende straffesparkskonkurrencen. Så tæt på en semifinale. Suarez er næppe den mest populære spiller at bytte trøje med efter kampen blandt ghaneserne. 

Luis Suarez var til gengæld farligste mand hos Uruguay, da de tabte 2:0 til Portugal i seneste runde. Det er et fascinerende Uruguay-hold.

Der er tegningen til flere store profiler. Bentancur på midten. Valverde og Pellistri viste sig fint frem. Og hvis Darwin Nunez bliver ved at træne med på højeste niveau, bliver han nok også bedre på et tidspunkt. 

Her har Uruguay fjæset stirrende direkte ind i exit fra gruppespillet. Efter kvartfinalen i Rusland i 2018 vil det selvsagt være en skuffelse for de dobbelte verdensmestre fra 1930 og 1950. Men hvis de ikke kan score, er det svært at gå videre.

Ghana: Skader og karantæner

  • Ingen kendte fravær

Uruguay: Skader og karantæner

  • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Forventede startopstillinger Ghana – Uruguay

Odds på GhanaUruguay

Et blik på oddsene til kampen viser, at Uruguay er favoritter. 

Odds-forslag: En løssluppen kamp om knockoutbilletter

Ghana kan sikre sig pladsen i knockoutrunden, hvis de vinder denne kamp. Spiller de uafgjort, er de ude i noget ballade med målscore i tilfælde af sydkoreansk sejr mod Portugal.

Uruguay skal håbe, elastikken kan strække sig endnu længere, for de skal vinde denne kamp, og så skal de håbe, Sydkorea ikke slår Portugal med samme cifre, for så kan Uruguay ikke ende foran sydkoreanerne. 

Uanset hvem der ender med at snuppe billetter videre, bør disse to mandskaber smede egen lykke og gå efter sejren.

Ghana kan sikre sig helt selv, mens Uruguay egentlig blot skal sørge for i det mindste ikke at rejse hjem uden at have scoret et eneste mål. Det kan give os en ganske levende kamp, som de to første Ghana har været involverede i. 

Om der ligefrem falder fem mål igen, er vel tvivlsomt, men vi tror nu på, der bliver forholdsvis gang i sagerne, og underordnet stillingen i den anden kamp i gruppen vil mindst ét af mandskaberne have noget at spille for hele vejen. 

Vi går med begge hold på tavlen og mindst tre scoringer. Det kan virke undervældende efter fem mål i begge de første ghanesiske kampe, men Uruguay har trods alt haft et scoringssnit på ét mål i deres første to kampe med scoren 0:2. Vi sigter efter tre mål og mindst ét til hver.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,49
Begge hold scorer PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

GhanaUruguay: Statistik, topscorer og H2H

  • Ghana har leveret to målrige kampe indtil videre med nederlag på 3:2 til Portugal fulgt af 3:2-sejr mod Sydkorea. 

  • Ghana kom videre fra den barske afrikanske kvalifikation, hvor 10 gruppevindere dyster over to kampe i direkte dueller om fem gange VM-billetter. De slog Nigeria samlet 1:1 på reglen om udebanemål.

  • Uruguay har endnu deres første mål til gode i Qatar. De åbnede med 0:0 mod Sydkorea og tabte senest 2:0 til Portugal. 

  • Uruguay blev nummer fire i CONMEBOLs kvalifikation, hvor de hentede 26 point i 18 kampe. 

  • Mohammed Kudus er Ghanas topscorer med 2 pletskud indtil videre, mens de øvrige 3 ghanesiske scoringer er sat ind af Salisu, Bukari og Andre Ayew.

  • Hos Uruguay mangler de stadig første VM-mål, men i kvalifikationen var det Luis Suarez med 8 kasser, der scorede mest for holdet. 

  • Ghana og Uruguay har mødt hinanden en gang tidligere. Det var ved VM 2010 i kvartfinalen, hvor Uruguay trak det længste strå efter forlængelse og straffespark.

Expected Goals: Ghana vs. Uruguayde seneste tre kampe:

GhanaResultatxGUruguayResultatxG
Sydkorea – Ghana (2-3) 2,01 – 1,75Portugal – Uruguay (2-0) 1,27 – 1,16 
Portugal – Ghana (3-2) 2,13 – 0,98Uruguay – Sydkorea (0-0) 1,02 – 0,20 
Ghana – Schweiz (2-0) 2,07 – 0,81Canada – Uruguay (0-2) 1,14 – 0,59 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Ghana – Uruguay?

Ghana – Uruguay spilles fredag den 2. december 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Ghana – Uruguay?

Ghana – Uruguay spilles på Al Janoub Stadium i Al Wakrah i Qatar.

Skriv første kommentar

Skriv et svar