18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Sochaux
Valenciennes
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
31. jan.
20:45

Frankrig – Australien: Odds og optakt den 22. november 2022

Af: Michael Vilster – Publiceret 21. november kl. 12.42

De forsvarende verdensmestre fra Frankrig indleder VM 2022 tirsdag aften med en kamp mod Australien. Frankrig er klare favoritter, men Les Bleus er ramt af en kaskade af skader og afbud. Måske vil det give så meget uro, at de ikke helt er i sving fra første fløjt? Dét vil Australien i hvert fald være helt klar til at udnytte, hvis det er tilfældet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Australien. Der er kampstart tirsdag d. 22. november 2022 kl. 20:00. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play. 

: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Victor Gomes, Sydafrika
Stadion: Education City Stadium, Al Rayyan, Qatar
Vejret: 24° og jævn vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån.

: Skader, karantæner og startopstillinger

Mange mener, Frankrig kan stille med to eller tre hold, der ville kunne levere en flot præstation til VM-slutrunden, fordi der er så mange, mange talentfulde spillere med fransk pas.

Dét får vi så undersøgt denne gang, for de forsvarende verdensmestre er virkelig hårdt ramt af skader med de mest prominente navne i spillere som Maignan i målet, Kanté og Pogba på midten og både Nkunku og Ballon d’Or-vinder Benzema i offensiven. De har dog stadig raketten Kylian Mbappé, men kan han slippe forpligtelserne som ‘sportsdirektør’ i PSG?

Så det er lidt en ubekendt, hvad Frankrig kan levere, for de var sandt for dyden heller ikke skræmmende i Nations League, hvor de blot formåede at vinde én af deres seks kampe og kun lige akkurat ende foran Østrig og dermed undgå en ydmygende nedrykning.

Da de vandt VM i 1998, fulgte de op med exit fra gruppespillet i 2002 uden at vinde en eneste kamp, og de seneste tre verdensmestre – 2006, 2010 og 2014 – har alle forladt det følgende VM efter gruppespillet. 

Australien er med for femte gang på stribe, men de foregående tre forsøg er alle endt efter gruppespillet, og de seneste ni kampe har blot givet en enkelt sejr til Socceroos.

De kan måske glæde sig en anelse over, de havde medvind i afslutningen af VM-kvalifikationen, hvor et ikke helt vellykket gruppespil betød kvalifikationskampe mod De Forenede Arabiske Emirater. Her hentede de sejr på 2:1, og så var de klar til interkontinental kamp mod Peru om den sidste plads ved VM.

Opgøret endte 0:0, og i straffesparkskonkurrencen valgte australierne noget utraditionelt at skifte målmand, men det viste sig at være en god idé, for Andrew Redmayne sikrede australsk sejr og landets samlet set sjette deltagelse ved en VM-slturunde siden debuten i 1974, hvor de hverken vandt eller scorede en eneste gang.

Formkurven er dog nydelig at se til, for de har ingen nederlag i de seneste fem kampe med fire sejre og uafgjort mod Peru, som de jo endda også vandt efter straffespark. Den erfarne midtbane med Aaron Mooy, Hrustic og Irvine kan se frem til arbejdsdage med mange kilometers løb.

: Skader og karantæner

 • Mike Maignan (Mål, Fast) – Skadet
 • Presnel Kimpembe (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Lucas Digne (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Boubacar Kamara (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Christopher Nkunku (Angreb, Fast) – Skadet
 • Karim Benzema (Angreb, Fast) – Skadet

: Skader og karantæner

 • Tom Rogic (Midtbane, Reserve) – Personlige årsager
 • Martin Boyle (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Forventede startopstillinger –

Odds på

De forsvarende verdensmestre fra Frankrig er storfavoritter hos bookmakerne mod The Socceroos.

Odds-forslag: Forsigtig fransk udlæg med kneben sejr

De seneste tre VM-slutrunder er det ikke lykkes for de forsvarende mestre at vinde deres første kamp. Kan der måske være en overraskelse under opsejling her?

Den franske formation ser stadig navnemæssigt skræmmende ud, og måske vil de mange skarpe navne, der normalt optræder som gæstestjerner og liste B-kendisser hos Les Bleus for alvor nyde at have hele rampelyset for en tid. 

Det vil dog være besynderligt, hvis ikke det påvirker holdet overhovedet med de mange skader og afbud fra enorme profiler, men derfra og så til ligefrem at smide point.

Vi må ikke håbe, at åbningskampen siger alt for meget generelt om niveauet hos slutrundens undertippede mandskaber, for så risikerer de indledende gruppespil at blive en ørkenvandring med enorm klasseforskel holdene imellem. 

Australien kan næppe vriste point ud af dette opgør, men de kan formentlig godt forsøge at holde opgøret i et målfattigt jerngreb så længe som muligt. Omvendt vil Frankrig næppe have behov for at score et hav af mål. 

De forventer formentlig en lang turnering med forsvar at VM-titlen, så kommer de foran med et enkelt eller to, kan de godt tænkes at spare en anelse på resurserne.

Derfor bliver vores bud, at der højst falder to mål i denne kamp. Som i Frankrigs fem seneste og i Australiens tre seneste. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,18
Under 2,5 mål
Gå til Unibet *

: Statistik og H2H

 • Frankrig vandt VM-kvalifikationsgruppe D i Europa med 18 point for 8 kampe. 

 • Frankrigs statistik endte på 5-3-0 med scoren 18:3.

 • Australien kom til VM via sejr i 2 afsluttende playoffkampe, hvor de først vandt 2:1 mod De Forenede Arabiske Emirater, hvorefter de i straffespark slog Peru samlet 5:4.

 • Australien blev nummer 3 i deres gruppe B i den asiatiske kvalifikation. De fik 15 point i de 10 kampe, og derfor måtte de via 2 playoffkampe for at sikre VM-billetter. 

 • Flest mål for Frankrig i VM-kvalifikationen stod Antoine Griezmann for med 6 pletskud.

 • Australsk topscorer i gruppespillet var Mitchell Duke, som scorede 3 mål.

 • Frankrig og Australien mødtes senest ved VM i 2018, hvor det blev til fransk sejr på 2:1.

Expected Goals: vs. de seneste tre kampe:

FrankrigResultatxGAustralienResultatxG
Danmark – Frankrig(2-0) 1,21 – 1,21New Zealand – Australien (0-2)0,63 – 2,02 
Frankrig – Østrig (2-0) 3,10 – 0,33Australien – New Zealand(1-0)0,79 – 0,67 
Frankrig – Kroatien (0-1) 0,86 – 1,05 Australien – Peru (5-4)0,43 – 1,04 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Frankrig – Australien?

Frankrig – Australien spilles tirsdag den 22. november 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Frankrig – Australien?

Frankrig – Australien spilles på Al Janoub Stadium i Al Wakrah i Qatar.

Skriv et svar