18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Forenede Arabiske Emirater – Australien: Odds og optakt den 7. juni 2022

Awer Mabil og Australien er to kampe fra deres femte VM-slutrunde på stribe. (Foto: Bildbyrån)

Forenede Arabiske Emirater og Australien mødes i en playoffkamp om at slutte som nummer fem i den asiatiske VM-kvalifikation. Sejr her giver endnu en playoffkamp mod Peru fra den sydamerikanske kvalifikation. Både denne og næste opgør spilles i Qatar. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Forenede Arabiske Emirater – Australien. Der er kampstart tirsdag d. 7. juni 2022 kl. 20:00. Se kampen på Bet365. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Forenede Arabiske Emirater – Australien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ilgiz Tantashev, Usbekistan
Stadion: Ahmad bin Ali Stadium, Al Rayyan, Qatar
Vejret: 33° og let vind


Optakt til Forenede Arabiske Emirater – Australien: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var først i kvalifikationen til 1986, at Forenede Arabiske Emirater forsøgte at blive en del af VM-familien. Op til da havde de ikke deltaget i kvalifikationen. Men de skulle såmænd blot bruge to forsøg, for de var med for første gang ved VM-slutrunden i Italien i 1990. Her var de i pulje med Colombia, Vesttyskland og Jugoslavien, og det blev til tre nederlag og en score på 2:11. 

Siden har de så ikke været med ved VM en eneste gang, men nu er de altså ganske tæt på. De trådte ind i den asiatiske VM-kvalifikations 2. runde, hvor de vandt deres gruppe med 18 point for 8 kampe foran Vietnam og Malaysia. I 3. runde var de i en skarp gruppe i kamp med Iran, Irak og Sydkorea om to pladser ved slutrunden. De to direkte pladser snuppede Iran og Sydkorea, mens Forenede Arabiske Emirater som nummer tre i gruppen nu skal ud i playoff for at komme med til VM.

Australien har haft en meget lignende vej til denne kamp. De vandt alle otte kampe i 2. runde af VM-kvalen, og i 3. runde åbnede de såmænd også med tre sejre, men i de sidste syv kampe i gruppen blev det blot til en sejr, og så endte de på tredjepladsen efter Saudi Arabien og Japan.

Socceroos har været med ved de fire seneste VM-slutrunder, og tilbage i 2006 slog de sig endda igennem til ottendedelsfinalerne. Men de sidste tre forsøg er det blevet til blot én sejr i de ni kampe i gruppespillene og altså exit før knockoutkampene. Efter denne kamp venter der vinderen en duel med Peru om en billet ved VM-slutrunden. Australien var i 2018 i pulje med netop Peru – og i øvrigt også med Frankrig og Danmark, som er trukket til den pulje, der venter vinderen af denne rute i VM-playoff.

Forenede Arabiske Emirater:

  • Ingen kendte fravær

Australien:

  • Tom Rogic (Midtbane, Fast) – Personlige årsager

Forenede Arabiske Emirater forventet startopstilling: Eisa; Ebraheim, Hashemi, Alhammadi, Abbas; Canedo, Abdulrahman, Hamad, Salmin, Suhail; Mabkhout.

Australien forventet startopstilling: Ryan; Karacic, Wright, Rowles, Davidson; Mooy, Dougall; Mabil, McGree, Hrustic; MacLaren.


Odds på Forenede Arabiske Emirater – Australien

Bookmakernes odds indikerer, de regner med australsk sejr.


Odds-forslag: VM-billetter i udsigt lægger en dæmper på angrebslysten

Det seneste indbyrdes møde er næsten 3,5 år tilbage. I januar 2019 mødtes de i Abu Dhabi, og dengang vandt Forenede Arabiske Emirater 1:0. Det var bemærkelsesværdigt, for det var første og hidtil eneste gang, at det endte med sejr til Emiraterne. Før det havde Australien tre sejre på stribe og tidligere endnu to gange 0:0. De scorer i øvrigt ikke mange mål i deres indbyrdes kampe. 

I de seks tidligere møder er det blevet til i alt seks scoringer, og endnu har ingen af kampene budt på mere end højst to mål, og ingen af dem har haft begge hold på tavlen. Det kunne vel godt lede tankerne mod en målfattig og tæt affære. Der har været et væld af finaler og afgørende playoffkampe i foråret, der er endt enten helt målløst eller med blot en enkelt eller to scoringer, når det er gået vildt til.

Med kampens betydning in mente vil det da også være oplagt, hvis vi her får en kamp uden alt for mange scoringer. 12 af de seneste 15 kampe for Emiraterne har budt på højst to scoringer, og godt nok er det noget mere livligt til australiernes kampe, men de må undvære deres offensive omdrejningspunkt, Tom Rogic fra Celtic, som har meldt afbud til kampen. Derfor bliver anbefalingens bud, at vi får en kamp med højst to mål. Allerhøjst.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,65
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Forenede Arabiske Emirater – Australien: Statistik, topscorer og H2H

  • Forenede Arabiske Emirater endte på 3. pladsen i deres VM-pulje med 12 point efter 10 runder. 

  • Forenede Arabiske Emiraters statistik lød på 3-3-4 og 7:7.

  • Australien blev nummer 3 i den afgørende pulje om VM-billetter. De fik 15 point i 10 kampe.

  • Tallene for Australien lød på 4-3-3 med en måldifference på 15:9.

  • Hos Forenede Arabiske Emirater blev Ali Ahmed Mabkhout flittigste målskytte med 3 træffere. 

  • Australsk topscorer i gruppespillet blev Mitchell Duke, som nettede 3 gange.


Expected Goals: Forenede Arabiske Emirater – Australien – de seneste tre kampe

Forenede Arabiske EmiraterResultatxGAustralienResultatxG
Forenede Arabiske Emirater – Sydkorea(1-0) 0,17 – 0,59Australien – Jordan (2-1) 3,26 – 0,31 
Irak – Forenede Arabiske Emirater (1-0) 1,01 – 0,32 Saudi Arabien – Australien (1-0) 1,58 – 0,87 
Iran – Forenede Arabiske Emirater(1-0) 1,83 – 0,60Australien – Japan (0-2)0,83 – 2.12 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Forenede Arabiske Emirater – Australien?

Forenede Arabiske Emirater – Australien spilles tirsdag den 7. juni 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Forenede Arabiske Emirater – Australien?

Forenede Arabiske Emirater – Australien spilles på Ahmad bin Ali Stadium i Doha i Qatar.

Skriv første kommentar

Skriv et svar