18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fansenes dom: Han vinder World Cup golden boot

Neymar, Kylian Mbappé, Harry Kane, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo.

Langt de fleste af verdens bedste angribere vil være til stede, når World Cup 2022 bliver sat i gang i denne uge.

Men det er ingen af de nævnte, som er favorit til at vinde the Golden Boot, der efter turneringen bliver tildelt topscoreren ved turneringen.

I hvert fald ikke hvis du spørger fansene, som bet365 har gjort i en World Cup fan survey i forskellige lande.For blandt fansene er der flertal for, at nu 35-årige Lionel Messi kommer til at præstere et fremragende VM og ender som vinder af The Golden Boot.

Lidt mere end 24 procent af de adspurgte peger på den argentinske legende til at vinde the Golden Boot – og som nummer to ender endnu en levende legende i form af Cristiano Ronaldo, der henter næsten 16 procent af stemmerne.

De to franske verdensstjerner Karim Benzema og Kylian Mbappé må tage til takke med placeringer som nummer tre og fire blandt fansenes favoritter, imens Brasiliens superangriber Neymar blot er nummer fem.

Lionel Messi er sammen med Argentina af mange regnet blandt de helt store favoritter til at spille sig i VM-finalen, og i hjemlandet er troen på, at det bliver til masser af Messi-mål ganske stor. For hele 71 % af de adspurgte fans i Argentina peger i undersøgelsen på Messi som vinder af The Golden Boot.

Argentina er i Gruppe C parret med Saudi Arabien, Ghana og Polen og er ikke overraskende kæmpe favoritter til at vinde gruppen.

For de bedste tilbud til dig, der gerne vil spille på VM, kan du besøge bet365s VM-tilbudsside.  

Bet365s fanbaserede undersøgelse er blevet drevet af undersøgelsesdata indsamlet fra Censuswide.

Skriv et svar