18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fans foretrækker Messi fremfor Ronaldo til at vinde VM-trofæet

Den evige debat om Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo vil ingen ende tage, og den er endnu en gang blevet et tema forud for VM i 2022. 

Næsten alle fodboldfans har en mening om, hvem de foretrækker af de to legender, og det er ingen undtagelse, når fans bliver spurgt, hvem de helst vil se løfte VM-trofæet. 

Fans foretrækker helt overvejende at se Messi løfte trofæet, i hvert fald hvis man spørger fans, som Bet365 har gjort i en Bet365 Fan Nation Survey i forskellige lande.

Her blev fansene spurgt, hvilken af de to superstjerner de helst vil se vinde VM i 2022, og respondenterne fik fire svarmuligheder: 

Lionel Messi

Cristiano Ronaldo

Ingen af dem

Ingen præference

Og her er svaret, at mere end 41 procent ønsker at se Messi løfte VM-trofæet, mens knap 30 procent ønsker at se Ronaldo løfte trofæet. 

Næsten 13 procent svarer, at de ikke ønsker, at nogen af legenderne skal vinde VM i 2022, mens lidt over 10 procent ikke har nogen præference mellem Messi og Ronaldo. 

Om det bliver den argentinske eller portugisiske legende, der ender som sejrherre eller ingen af dem, vil tiden vise, men fansene i undersøgelsen foretrækker i hvert fald at se Messi øverst på podiet. 

For de bedste tilbud til dig, der gerne vil spille på VM, kan du besøge bet365s VM-tilbudsside.

Bet365s fanbaserede undersøgelse er drevet af undersøgelsesdata, indsamlet af Censuswide.

Skriv et svar