18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ex-Man United-stjerne revser Danmark: ´Pinligt´ – han er en meme

Gloserne er hårdtslående, da SpilXperten taler med Paul Parker, og der bliver ikke holdt tilbage, når det kommer til at kritisere det danske landshold, hvor særligt én spiller står for skud. 

Skuffelsen, der tydeligt ses hos Kasper Hjulmand, deler den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Danmark røg ud efter en sløj omgang i gruppespillet, hvor landsholdet måtte pakke sine ting og vende retur fra Qatar, da det blev til et 0-1 nederlag til Australien. 

Efterfølgende har landsholdet været udsat for hård kritik, og den næste i køen, til at uddele verbale tæsk, er den tidligere Manchester United-stjerne Paul Parker, der huserede hos De Røde Djævle tilbage i 90´erne, hvor han var en vigtig brik for Sir Alex Ferguson. 

Han er en meme

“Jeg kan slet ikke tro, at Martin Braithwaite er Danmarks bedste angriber. For at være helt ærlig, synes jeg, at han er en meme”, lyder de hårde ord fra Parker, inden han tilføjer: 

“Jeg husker Kasper Dolberg fra hans tid i Ajax, hvor han var et fantastisk talent. Men han har mistet sine evner fuldstændig.”

Jeg er pinligt berørt

Den tidligere højre back fortæller desuden, at han ville være pinlig, hvis han var dansker, da landsholdet spillede en rædderlig omgang fodbold. 

“Helt ærligt, så er jeg pinligt berørt på vegne af Danmark. Jeg troede, de kunne gøre ondt på alle hold og måske endda gå hele vejen.”

“Men de spillede konservativt og kedeligt igennem hele turneringen. De har på ingen måde gjort deres nation stolte, og danskerne vil huske den her turnering for noget meget grimt de næste mange år.”

Ikke alt er Eriksens skyld

Parker langer også ud efter Christian Eriksen, men slår fast, at ikke alt ansvaret ligger hos ham. 

“Eriksen var dårlig, men han fik heller ikke noget hjælp fra de andre offensive spillere. Han spillede ikke, som man på forhånd havde forventet, men man kan ikke give ham skylden for de dårlige resultater”

“Nu skal Danmark fokusere på at finde tilbage til deres gode spil, og det handler først og fremmest om at spille offensivt, underholdende fodbold, som alle ved, at de kan,” afslutter Parker.

Skriv et svar