18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ecuador – Brasilien: Odds og optakt den 27. januar 2022

Vinicius har været storspillende for Real Madrid i denne sæson. Fortsætter han tryllerierne på landsholdet? (Foto: Bildbyrån)
Vinicius har været storspillende for Real Madrid i denne sæson. Fortsætter han tryllerierne på landsholdet? (Foto: Bildbyrån)

Brasilien har endnu ikke tabt i den sydamerikanske VM-kval, men denne gang venter en svær opgave, når de skal på besøg hos Ecuador, som har vundet fem af syv hjemmekampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ecuador – Brasilien. Der er kampstart torsdag d. 27. januar 2022 kl. 22:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Ecuador – Brasilien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Olímpico Atahualpa, Quito
Vejret: 13°, regn og svag vind


Optakt til Ecuador – Brasilien: Skader, karantæner og startopstillinger

I Sydamerika er de stadig i fuld gang med at finde deltagerne til VM i Qatar senere på året. De sydamerikanske nationer spiller i én stor pulje med ti hold, hvoraf de fire øverste i tabellen stryger direkte til VM, mens 5.pladsen skal ud i en playoff-kamp. Som det ser ud lige nu, så får vi med garanti Brasilien at se i Qatar, men Ecuador er også snublende nær en VM-billet.

Ecuador indtager 3.pladsen i den sydamerikanske kvalifikation med 23 point i 14 kampe, der er henholdsvis 6 og 12 point op til Argentina og Brasilien på 2. og 1.pladsen, som begge har en kamp i hånden. De bliver svære at indhente! Til gengæld kan Ecuador glæde sig over, at der er 6 point ned til Colombia og Peru på 4. og 5.pladsen, og 7 point ned til Chile på 6.pladen. Et par sejre mere, så bør VM-billetten være i hus for Ecuador, som har været stærke på hjemmebane med blot et nederlag i syv kampe.

Brasilien har været i en klasse for sig selv i denne VM-kval, som man også kan se i tabellen, hvor de har 6 point ned til Argentina på 2.pladsen. VM-billetten er sikret, og nu er det blot et spørgsmål om de ender som 1’er eller 2’er. Det er endnu ikke blevet til nederlag for det stjernespækkede mandskab, som har vundet 11 og spillet 2 uafgjort. Alle hjemmekampe er blevet vundet, mens begge pointtab er kommet på udebane. Holdets topscorer Neymar er skadet og kommer dermed ikke i spil her, men de potentielle afløsere må siges at være habile fodboldspillere.

Ecuador:

  • Byron Castillo (Back, Fast) – Skadet
  • Fernando Leon (Forsvar, Reserve) – Skadet

Brasilien:

  • Neymar (Angreb, Fast) – Skadet

Ecuador forventet startopstilling: Dominguez; An. Preciado, Torres, Hincapie, Estupinan; Franco, Mendez, Caicedo, Ay. Preciado; Estrada, Valencia

Brasilien forventet startopstilling: Alisson; Dani Alves, Marquinhos, Silva, Sandro; Pacueta, Casemiro, Fred; Raphinha, Jesus, Vinicius Jr


Odds på Ecuador – Brasilien

Bookmakerne ser Brasilien som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Motivation til forskel i Ecuador

Vi får med stor sandsynlighed både Ecuador og Brasilien at se til VM i Qatar, brasilianerne har allerede sikret VM-billetten, mens Ecuador på 3.pladsen nærmer sig… Selvfølgelig vil Brasilien gerne gå ubesejrede igennem VM-kvalen og samtidig sikre sig 1.pladsen, men umiddelbart bør der være en smule motivationsforskel her. Ecuador er endnu ikke sikret deltagelse, så de vil have større incitament for at hive point i land.

Brasilien er utvivlsomt et langt bedre fodboldhold end Ecuador, men uden Neymar, uden voldsomt meget på spil, og på en meget svær udebane, så er jeg lidt loren ved en udesejr her. Ecuador har været stærke på hjemmebane, hvor de har hentet fem sejre, et x og et nederlag indtil videre. Der er kun fire kampe tilbage for hjemmeholdet, så med en sejr eller to mere vil VM-billetten være i hus, og derfor tror jeg også, at de som minimum vil kæmpe sig til 1 point her. De to nationer krydsede senest klinger ved Copa America, hvor det endte 1-1, så hjemmeholdet kan altså godt byde de stærke brasilianere op til sambadans.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,70
Ecuador eller uafgjort
Gå til marathonbet *


Ecuador – Brasilien: Statistik, topscorer og H2H

  • Ecuador indtager 3.pladsen i den sydamerikanske VM-kvalifikation med 23 point for 14 kampe. Statistikken er på 7-2-5 og målscoren 23:13.
  • Brasilien topper gruppen med 35 point for 13 kampe. Her lyder statistikken på 11-2-0 og målscoren 27:4.
  • Michael Estrada, som til daglig tørner ud i den mexicanske liga, er topscorer for Ecuador med fem mål.
  • Neymar er den mest scorende brasilianer i VM-kvalen, han står noteret for syv kasser.
  • Brasilien vandt det omvendte opgør 2-0.


Expected Goals: Ecuador vs. Brasilien – de seneste tre kampe

EcuadorResultatxGBrasilienResultatxG
El Salvador – Ecuador(1-1)0,71 – 1,58Argentina – Brasilien(0-0)0,49 – 0,52
Chile – Ecuador(0-2)0,72 – 1,19Brasilien – Colombia(1-0) 1,51 – 0,24
Ecuador – Venezuela(1-0)0,84 – 0,33Brasilien – Uruguay(4-1) 3,75 – 0,35
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Ecuador – Brasilien?

Ecuador – Brasilien spilles torsdag den 27. januar 2022 klokken 22:00.

Hvor spilles Ecuador – Brasilien?

Ecuador – Brasilien spilles på Estadio Olímpico Atahualpa i Quito

Skriv første kommentar

Skriv et svar