18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark (K) – Aserbajdsjan (K): Odds og optakt den 12. april 2022

VM-sikre danske fodboldkvinder lægger op til fest i Viborg tirsdag aften

De danske fodboldkvinder spiller tirsdag på hjemmebanen i Viborg mod Aserbajdsjan i VM-kvalifikationen. (Foto: Bildbyrån)

Danmark (K) sikrede sig endegyldigt VM-billetter og gruppens førsteplads med fredagens sejr på Malta. Tirsdag møder danskerne gruppens bundprop Aserbajdsjan (K), der blot har en sejr i deres foreløbige syv kampe. Danmark (K) har til sammenligning vundet samtlige sine syv kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark (K) – Aserbajdsjan (K). Der er kampstart tirsdag d. 12. april 2022 kl. 18:00. Se kampen på DR1 eller på dr.dk. 

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Danmark (K) – Aserbajdsjan (K): Dommer, stadion og vejr

Dommer: Silvia Domingos, Portugal
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg, Danmark
Vejret: 10° og jævn vind


Optakt til Danmark (K) – Aserbajdsjan (K): Skader, karantæner og startopstillinger

Det blev ikke helt den forventede målfest, da Danmark (K) i fredags besejrede Malta (K). Efter de tre foregående indbyrdes møder var endt med danske sejre på 8:0, 8:0 og 7:0, nøjedes de danske kvinder med en meget sikker 2:0-sejr på Middelhavsøen. To stolpeskud og et massivt spilovertag betød dog, at der aldrig var tvivl om sejren. 

Dermed er danskerne før tirsdagens kampe 12 point foran Montenegro (K), som er nærmeste konkurrent til førstepladsen. Montenegrinerne mangler tre kampe, og den ene af dem er en udekamp mod Danmark (K). Begge mandskaber ‘mangler’ en duel med russerne, og enten glider de kampe helt ud af regnskabet – eller også giver de jo blot 3:0-sejre. Det betyder så også, at danskerne er sikre på at slutte øverst i tabellen, og nu spiller de vel for at gå gennem puljen med maksimumpoint og så mange scorede mål som muligt. 

Den farlige trio Nadim, Harder og Signe Bruun er skadede, men det går jo alligevel, og næstflest mål for danskerne i kvalifikationen står Stine Larsen for. Den rutinerede frontløber, som spiller for svenske Häcken, har scoret seks gange i de foreløbige kval-kampe. Tilbage i september vandt danskerne hele 8:0 i Baku, da de gæstede Aserbajdsjan. De to sidste kampe for de danske kvinder i gruppen er begge på hjemmebane med denne først og så et opgør med Montenegro (K) til september. 

Danmark (K):

 • Lene Christensen (Mål, Fast) – Skadet
 • Rikke Sevecke (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Nadia Nadim (Angreb, Fast) – Skadet
 • Pernille Harder (Angreb, Fast) – Skadet
 • Signe Bruun (angreb, Fast) – Skadet

Aserbajdsjan (K):

 • Ingen kendte fravær

Danmark (K) forventet startopstilling: Larsen; Sørensen, Pedersen, Veje; Thomsen, Kühl, Junge-Pedersen, Svava; Snerle, Larsen, Holdt.

Aserbajdsjan (K) forventet startopstilling: Sharifova; Hajlyeva, Ahmadova, Mirzalieva, Acar; Jafarzade, Aliyeva, Mammadova, Bozdag, Parlak; Bakarandze.


Odds på Danmark (K) – Aserbajdsjan (K)

Bookmakernes odds til kampen peger i retning af endnu en dansk sejr. 


Odds-forslag: De rødhvide kvinder fejrer VM-billetterne med fan- og målfest

Selv med billetterne i hånden bør de danske kvinder kunne motivere sig til at hente sejren i dette opgør tirsdag. Med fraværet af de tre store profiler i offensiven er der mulighed for at spillere fra anden række kan glide ind og vise sig frem. Kampen om pladserne er skarp på mandskabet, og spillere som Matilde Lundorf, der spiller i Juventus og indtil videre har 1 landskamp, eller Caroline Møller fra Real Madrid – hun har 10 landskampe men stadig sin første scoring til gode – vil være spillere, der kan profitere af en god præstation her – hvis de får spilletid. 

Der bør altså være godt med drev i de danske spillere, og derfor tror anbefalingen også, at vi kan forvente en mere fokuseret indsats i forhold til at score mål, end de leverede i fredags på Malta. Aserbajdsjan (K) har faktisk leveret nydeligt på fremmed græs, hvor deres tre kampe har givet smalle nederlag på 0:2, 0:2, og 0:1, så de er ikke uvante med at forsvare knebne nederlag i hus. Og deres eneste nederlag på mere end fire mål var nederlaget mod danskerne.  

Men der bør være klasseforskel her, og træner Lars Søndergaard kan godt kræve af sine spillere, at de træder på pedalen, for det her fungerer jo også som forberedelse til sommerens EM-slutrunde i England. Derfor tror vi på, at danskerne vinder med mindst seks overskydende mål, og mere modige sjæle kunne endda finde på at stramme linjen en anelse i jagten på et højere odds. Så modige er vi ikke, så vi går med dansk sejr på mindst seks overskydende mål. Der er endnu ikke odds tilgængelige hos relevante bookmakere, men forhåbentlig et odds i omegnen af 1,55-1,60. Det er vi tilfredse med.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
0,00
Danmark (K) -5,5
Gå til Bookie *


Danmark (K) – Aserbajdsjan (K): Statistik, topscorer og H2H

 • Danmark (K) fører VM-kvalifikationspulje E med 21 point efter 7 kampe.

 • Danmark (K)s statistik siger 7-0-0 og 36:2.

 • Aserbajdsjan (K) ligger sidst i puljen med 3 point efter 7 runder.

 • Tallene for Aserbajdsjan (K) er 1-0-6 med en målforskel på 2:19.

 • Den danske topscorer i kvalifikations er Signe Bruun, der er noteret for 12 scoringer. 

 • Aserbajdsjan (K)s topscorere i kvalifikationen er Ayshan Amadova og Vusala Seyfatdinova, der hver har scoret 1 gang. 


Expected Goals: Danmark (K) – Aserbajdsjan (K) – de seneste tre kampe

Danmark (K)ResultatxGAserbajdsjan (K)ResultatxG
Malta (K) – Danmark (K)(0-2)N/ABosnien-Hercegovina – Aserbajdsjan (K)(1-0)N/A
Sverige (K) – Danmark (K) (3-0)N/AAserbajdsjan (K) – Montenegro (K) (1-0)N/A
Danmark (K) – Italien (K) (0-1)N/AAserbajdsjan (K) – Rusland (K) (0-4)N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Danmark (K) – Aserbajdsjan (K)?

Danmark (K) – Aserbajdsjan (K) spilles tirsdag den 12. april 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Danmark (K) – Aserbajdsjan (K)?

Danmark (K) – Aserbajdsjan (K) spilles på Energi Viborg Arena i Viborg i Danmark.

Skriv et svar