18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.83
2/10
Saint-Etienne
Sochaux
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
28. jan.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
2/10
Sevilla
Elche
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
28. jan.
18:30
sport-icon

Anbefalet til

2.03
3/10
Atalanta
Sampdoria
Tipped at 2.03
Mads Larsen-avatar
28. jan.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

1.75
1/10
Marseille
Monaco
Tipped at 1.75
Dagens Spil-avatar
28. jan.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
5/10
Strasbourg
Toulouse
Tipped at 1.92
Jens Bøye-avatar
29. jan.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.15
5/10
Lazio
Fiorentina
Tipped at 2.15
Mads Larsen-avatar
29. jan.
18:00

Costa Rica – Tyskland: Odds og optakt den 1. december 2022

Af: Mads Larsen Publiceret 29. november kl. 18:25

Tyskland modtog en tidlig julegave, da Japan tabte til Costa Rica i søndags, så nu lever VM-drømmene igen i bedste velgående. Scenarierne er flere alt afhængig af den anden kamp i gruppen, men umiddelbart bør en sejr være nok til at sende tyskerne videre, hvis Spanien som forventet får point. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Costa Rica – Tyskland. Der er kampstart torsdag d. 1. december 2022 kl. 20:00. Se kampen på DR2.

Costa RicaTyskland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Al Bayt Stadium, Qatar
Vejret: 23° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

Costa RicaTyskland: Skader, karantæner og startopstillinger

Spænding er der nok af her i VM’s Gruppe E, hvor alle fire hold stadig har mulighed for at spille sig videre til ottendedelsfinalen. Bedst ser det ud for Spanien, som blot skal bruge 1 point mod Japan for at gå videre, mens der er flere scenarier i spil for de resterende hold. Umiddelbart er det dog Tyskland, som ligner den mest sandsynlige 2’er på trods af en bundplacering med 1 point efter to kampe.

Tyskland led et chokerende nederlag til Japan i første spillerunde, og stod inden kampen mod Spanien allerede med et ben ude af turneringen. Selvsamme Japan leverede dog lidt af en adventsgave til die mannschaft i søndags, da de led et overraskende nederlag til Costa Rica. Hansi Flicks mandskab fik selv vasket lidt af første rundes blamage af sig, da de leverede en god indsats mod Spanien, som kastede en 1-1’er af sig efter en flot udligning af Niclas Füllkrug, som forventes at få en startplads denne gang. 1-0 til tyskerne mod Costa Rica er rigeligt til at gå videre, hvis Japan enten taber til Spanien eller spiller 0-0. Først ved 1-1 skal tyskerne op og vinde med to.

Men, hey! Costa Ricas drømme om avancement lever altså også, faktisk skal der mindre til for at costaricanerne går videre, men taget deres niveau in mente, så er chancerne spinkle. Efter en 7-0 snitter mod Spanien i første kamp, så det ud til, at Costa Rica skulle være VM’s helt store prygelknabe, men sådan skulle det alligevel ikke gå. Mellemamerikanerne scorede mod Japan på deres hidtil eneste skud indenfor målrammen, da Fuller sendte et slattent forsøg ind bag den japanske keeper. Costa Rica var også underlegne i kampen mod Japan, så det ville være en gigantisk overraskelse, hvis de tillader sig at drille et tysk mandskab, som er presset til sejr.

 

Costa Rica: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Tyskland: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Costa Rica – Tyskland

Odds på Costa RicaTyskland

Tyskland er favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Ny tysk bomber slår til igen

Tyskland er gigantiske favoritter her i sidste gruppespilskamp, det på trods af, at de ikke har vundet nogle af de to første. Men netop derfor er de også presset til at vinde torsdag aften. Sejrens størrelse kan få betydning, hvis Spanien og Japan spiller uafgjort med andet end cifrene 0-0, så mon ikke, at Flicks mandskab går efter at vinde med et par stykker, så manglende mål ikke bliver grunden til en misset ottendedelsfinale?

Costa Rica vandt godt nok over Japan senest, men de bekræftede ligesom i kampen mod Spanien, at de hører til slutrundens svageste mandskaber. Costaricanerne har blot haft ét skud på mål indtil videre i turneringen, men står alligevel med 3 point og en målscore på 1:7. Det er mere held end forstand, at de stadig er i spil til videre deltagelse.

Tyskland skal vinde, og det ville være fint at vinde med mere end et overskydende mål, hvis nu Spanien og Japan fx spiller 1-1. Der er klasseforskel på Tyskland og Costa Rica, så jeg ser endnu et halvstort costaricansk nederlag for mig. Tyskernes Nicklas Fullkrüg kom ind mod Spanien, hvor han scorede udligningsmålet, og denne gang forventes han at få chancen fra start. En klassisk boksangriber, som formentlig kommer til at blive godt betjent af de mange kreative medspillere. Han skal nok komme på tavlen!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,89
Nicklas Fullkrüg scorer
Gå til unibet *

Costa RicaTyskland: Statistik, topscorer og H2H

  • Costa Rica er nummer 3 i Gruppe E med 3 point efter to kampe.
  • Tyskland skraber bunden i gruppen med 1 point.
  • Keysher Fuller står noteret for Costa Ricas hidtil eneste mål ved slutrunden.
  • Tysklands to kasser er blevet sat ind af Gündogan og Fullkrüg.
  • De to nationer mødtes senest ved VM i 2006, hvor Tyskland vandt 4-2.

Expected Goals: Costa Rica vs. Tysklandde seneste tre kampe:

Costa RicaResultatxGTysklandResultatxG
Japan – Costa Rica(0-1) 1,84 – 0,17Spanien – Tyskland(1-1) 0,8 – 0,81 
Spanien – Costa Rica(7-0) 2,79 – 0Tyskland – Japan(1-2) 2,58 – 1,84
Uzbekistan – Costa Rica(1-2)1,12 – 1,74Oman – Tyskland(0-1) 1,02 – 1,53 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Costa Rica – Tyskland?

Costa Rica – Tyskland spilles torsdag den 1. december 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Costa Rica – Tyskland?

Costa Rica – Tyskland spilles på Al Bayt Stadium, Qatar

Skriv et svar