18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Colombia – Peru: Odds og optakt den 28. januar 2022

Lykkes det de colombianske stjerner, at holde Peru bag sig? (Foto: Bildbyrån)
Lykkes det de colombianske stjerner, at holde Peru bag sig? (Foto: Bildbyrån)

Colombia og Peru ligger á point på 4. og 5.pladsen i den sydamerikanske VM-kval. Kun 4.pladsen giver en direkte billet til VM-slutrunden i Qatar, så der er lagt op til en nervepirrende forestilling fredag aften! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Colombia – Peru. Der er kampstart fredag d. 28. januar 2022 kl. 22:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Colombia – Peru: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Metropolitano, Barranquilla
Vejret: 25°, frisk vind


Optakt til Colombia – Peru: Skader, karantæner og startopstillinger

I én stor gruppe kæmper de sydamerikanske nationer om billetter til VM-slutrunden i Qatar. Ud af de ti hold stryger de fire bedste direkte til VM, mens nummer 5. skal ud i en playoff-kamp mod et hold fra et andet kontinent. Brasilien og Argentina har allerede sikret sig VM-deltagelse, så nu skal der kæmpes om resterne. Colombia og Peru ligger á point på gruppens 4. og 5.plads, så som det ser ud nu, så løber Colombia med den direkte VM-billet på grund af deres bedre målscore. Der er dog stadig fire spillerunder tilbage, så der kan nå at ske mange ændringer i tabellen, for der er kun 2 points forskel fra Colombia på 4.pladsen til Bolivia på 8.pladsen.

Colombia har næstefter Brasilien og Argentina nok det mest prominente spillermateriale i Sydamerika. Falcao, Muriel, Zapata, James, Cuadrado, Ospina, Diaz… Listen af kvalitetsspillere fra de største europæiske ligaer er lang, men på trods af de mange profiler, så vokser træerne ikke ind i himlen. På papiret er der masser af offensiv pondus, men faktisk er Colombia slet ikke kommet på måltavlen i de seneste fem spillerunder. Fire 0-0’er og et spinkelt 1-0 nederlag til Brasilien. Colombianerne kommer ikke for at underholde, men der skal formentlig et mål eller to til i de sidste fire runder, hvis de vil med til Qatar, så lad os håbe at de kommer ud over stepperne her.

Peru fik en skidt start på kvalen med kun 1 point i de første fem spillerunder, men der har været forbedring siden da, og nu kan de så småt begynde at dufte ørkenen i Qatar. Gæsterne kommer med to friske sejre i bagagen over henholdsvis Bolivia og Venezuela, så selvtilliden fejler formentlig ikke noget! Der er desuden revanche til gode for Peru, som tabte det omvendte opgør 3-0.

Colombia:

  • Ingen kendte fravær

Peru:

  • Ingen kendte fravær

Colombia forventet startopstilling: Ospina; Cuadrado, Sanchez, Tesillo, Mojica; Rodriguez, Cuellar, Barrios, Diaz; Muriel, Falcao

Peru forventet startopstilling: Gallese; Advincula, Zambrano, Abram, Trauco; Carrillo, Pena, Tapia, Yotun, Cueva; Lapadula


Odds på Colombia – Peru

Bookmakerne ser Colombia som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Man kan ikke vinde når man ikke kan score

Det begynder at spidse til i den sydamerikanske VM-kvalifikation, hvor der fra Bolivia på 8.pladsen blot er 2 point op til Colombia på 4.pladsen. Der er dermed en del nationer, hvor VM-drømmene lever i bedste velgående, og to af dem får vi i aktion fredag aften. Á point på 4. og 5.pladsen finder vi Colombia og Peru, som sidder på henholdsvis en direkte billet og en playoff-plads. En sejr her ville virkelig gøre underværker for begge mandskaber!

Colombia er gjort til klare favoritter i dette opgør, og det er der ikke noget at sige til, når man kaster et blik på det spillermateriale Rueda har til rådighed. Hjemmeholdet har et væld af profiler, som begår sig eller har begået sig på højeste niveau. Colombia seneste præstationer har dog ikke været særlig imponerende med fem kampe i streg uden sejr og uden scoringer. Peru ligner umiddelbart et hold med mere tur i den pt, de kommer med to friske sejre i bagagen, og har ved flere lejligheder vist, at de kan byde de bedste hold op til dans. I min optik bør Colombia ikke være så klare favoritter, som bookmakerne har gjort dem til, for hvis man ikke laver mål, så vinder man heller ikke fodboldkampe. Anbefalingen lyder på et point til hver.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,60
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Colombia – Peru: Statistik, topscorer og H2H

  • Colombia indtager 4.pladsen i den sydamerikanske VM-kval med 17 point. Statistikken er på 3-8-3 og målscoren 16:17.
  • Peru på 5.pladsen har også 17 point. Her lyder statistikken på 5-2-7 og målscoren 15:20.
  • Topscorerværdigheden hos hjemmeholdet bliver delt af Miguel Borja og Luis Muriel, som hver har scoret tre gange.
  • Christian Cueva, som til daglig spiller for Sao Paolo, er Perus topscorer med fem kasser.
  • Sidst de to nationer krydsede klinger var i bronzekampen til Copa America i sommers, her vandt Colombia en underholdende affære med 3-2.


Expected Goals: Colombia vs. Peru – de seneste tre kampe

ColombiaResultatxGPeruResultatxG
Colombia – Honduras(2-1)1,58 – 0,76Peru – Jamaica(3-0)1,34 – 0,2
Colombia – Paraguay(0-0)1,46 – 0,46Peru – Panama(1-1) 1,1 – 1,14
Brazil – Colombia(1-0) 1,51 – 0,24Venezuela – Peru(1-2) 1,98 – 1,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Colombia – Peru?

Colombia – Peru spilles fredag den 28. januar 2022 klokken 22:00.

Hvor spilles Colombia – Peru?

Colombia – Peru spilles på Estadio Metropolitano i Barranquilla

Skriv første kommentar

Skriv et svar