18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Chile – Argentina: Odds og optakt den 28. januar 2022

Kan Alexis Sanchez og Chile hamle op med Messi-løse Argentina? (Foto: Bildbyrån)
Kan Alexis Sanchez og Chile hamle op med Messi-løse Argentina? (Foto: Bildbyrån)

Argentina har endnu ikke tabt i den sydamerikanske VM-kval, men denne gang kommer de på en svær opgave mod Chile, som har masser at kæmpe for. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chile – Argentina. Der er kampstart fredag d. 28. januar 2022 kl. 01:15. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Chile – Argentina: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Nacional de Chile, Santiago
Vejret: 20°, svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Chile
Argentina
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. januar 2022 00:29.


Optakt til Chile – Argentina: Skader, karantæner og startopstillinger

I Sydamerika er de stadig i fuld gang med at finde deltagerne til VM i Qatar senere på året. De sydamerikanske nationer spiller i én stor pulje med ti hold, hvoraf de fire øverste i tabellen stryger direkte til VM, mens 5.pladsen skal ud i en playoff-kamp. Argentina har allerede sikret sig VM-deltagelse, men Chile kan endnu ikke vide sig sikre på en tur til Qatar.

Chile er i skrivende stund lige akkurat udenfor de eftertragtede pladser i tabellen. Med 16 point i 14 kampe indtager Chile 6.pladsen, som ikke kaster hverken VM-billet eller playoff-kamp af sig. Håbet lever dog stadig for Alexis Sanchez og co., for der er blot 1 point op til Colombia og Peru på 4. og 5.pladsen. Efter tre sejre på stribe blev det til et skuffende hjemmebanenederlag senest mod Ecuador, og derfor befinder Chile sig pludselig på den forkerte side af den stiplede linje. En af holdets helt store profiler, Arturo Vidal, er i karantæne til dette opgør.

Argentina indtager 2.pladsen i den store gruppe, og sikrede senest VM-deltagelsen, da de fik 0-0 mod VM-kvalens førerhold fra Brasilien. Argentinerne har efter 13 kampe stadig første nederlag til gode, dog er det blevet til hele 5 x’er. Denne gang må de klare sig uden Messi, som lige er kommet tilbage fra skade, og derfor ikke bliver risikeret her. Gæsternes helt store styrke i kvalen har været deres defensiv, som kun har indkasseret 6 mål i 13 kampe, til gengæld har de mange offensive profiler ikke sørget for særlig mange målfester.

Chile:

  • Arturo Vidal (Midtbane, Fast) – Karantæne

Argentina:

  • Lionel Messi (Angreb, Fast) – Ikke udtaget
  • Joaquin Correa (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Chile forventet startopstilling: Bravo; Isla, Medel, Maripan, Mena; Baeza, Aranguiz, Pulgar; Vargas, Brereton Diaz, Sanchez

Argentina forventet startopstilling: E. Martinez; Molina, Pezzella, Otamendi, Acuna; Lo Celso, Parades, De Paul; Alvarez, L. Martinez, Di Maria


Odds på Chile – Argentina

Bookmakerne har svært ved at pege på en favorit i dette opgør.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. januar 2022 00:29.


Odds-forslag: Chile kan ikke, Argentina gider ikke

Chile har virkelig ikke været prangende i denne VM-kval. De første ti spillerunder bød kun på en eneste sejr, men med 9 point i de seneste fire kampe er chilenerne fortsat i spil i forhold til en VM-plads. Argentina har heller ikke braget derudaf med champagnebold, men defensiven står stærkt, og offensiven besidder den individuelle kvalitet, der skal til for at vinde de tætte kampe.

Bookmakerne forventer et tæt og målfattigt opgør i Chile, og det giver god mening, når man kigger på de to nationers præstationer indtil videre i kvalen. Argentina er allerede kvalificeret til VM, så Messi har fået lov at blive i Paris, og det siger lidt om vigtigheden at dette opgør. Der er ikke rigtig noget på spil for gæsterne, men det er der til gengæld for hjemmeholdet, som nærmest står med kniven for struben. Spørgsmålet er, om chilenerne har kvaliteten til at trænge igennem den stærke argentinske defensiv? Det dufter af et opgør, hvor Argentina ikke gider og hvor Chile ikke kan. Anbefalingen lyder på en pointdeler, som det i øvrigt har været tilfældet i de seneste tre indbyrdes møder.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,20
Uafgjort
Gå til unibet *


Chile – Argentina: Statistik, topscorer og H2H

  • Chile indtager 6.pladsen i den sydamerikanske VM-kvalifikation med 16 point for 14 kampe. Statistikken er på 4-4-6 og målscoren 15:16.
  • Argentina er nummer 2 med 28 point for 13 kampe. Her lyder statistikken på 8-5-0 og målscoren 20:6.
  • Vildmanden Arturo Vidal er topscorer for Chile med fire kasser.
  • Lionel Messi topper listen hos Argentina med seks mål i VM-kvalen.
  • Det omvendte opgør endte 1-1, i en kamp, som bød på Messi-mål og et brændt straffespark fra Vidal.


Expected Goals: Chile vs. Argentina – de seneste tre kampe

ChileResultatxGArgentinaResultatxG
El Salvador – Chile(0-1)0,54 – 1,74Argentina – Brasilien(0-0)0,49 – 0,52
Mexico – Chile(2-2)1,96 – 1,49Uruguay – Argentina(0-1)1,52 – 0,36
Chile – Ecuador(0-2)0,72 – 1,19Argentina – Peru(1-0)0,67 – 1,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Chile – Argentina?

Chile – Argentina spilles fredag den 28. januar 2022 klokken 01:15.

Hvor spilles Chile – Argentina?

Chile – Argentina spilles på Estadio Nacional de Chile i Santiago

Skriv et svar