18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Canada – USA: Odds og optakt den 30. januar 2022

Kan Jonathan David og Canada holde på 1.pladsen, når de søndag aften tager imod USA? (Foto: Bildbyrån)
Kan Jonathan David og Canada holde på 1.pladsen, når de søndag aften tager imod USA? (Foto: Bildbyrån)

Søndag aften står den på topopgør i den nord-og mellemamerikanske VM-kval, når tabellens nummer 1, Canada, og tabellens nummer 2, USA, skal ud i en direkte duel om 1.pladsen. Hvem trækker det længste strå? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Canada – USA. Der er kampstart søndag d. 30. januar 2022 kl. 21:05.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Canada – USA: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Tim Hortons Field, Hamilton
Vejret: -3°, svag vind


Optakt til Canada – USA: Skader, karantæner og startopstillinger

I den nord- og mellemamerikanske VM-kval er feltet af potentielle VM-deltagere snævret ned til otte hold, som i én stor gruppe skal spille mod hinanden ude og hjemme. De tre bedste hold stryger direkte til Qatar, mens 4.pladsen skal ud i en playoff-kamp mod et hold fra et af de andre kontinenter. Efter ni spillerunder har Canada og USA lagt i spidsen af tabellen med henholdsvis 19 og 18 point. Costa Rica på 5.pladsen har 12 point, mens Panama på 4.pladsen har 14 point, så VM-deltagelsen er ikke sikret endnu for Canada og USA.

Canada råder over et par stjerner fra europæisk topfodbold. Den helt store stjerne Alphonso Davies er dog ikke med i denne omgang, men det er Lilles Jonathan David til gengæld, og han har været skarp med tre mål i de seneste fire kampe. Canadierne viser god form for tiden med fire sejre i de fire seneste kvalkampe, hvis de kan fortsætte den form, så går der ikke længe før de kan købe flybilletter til Qatar.

USA ånder Canada i nakken fra 2.pladsen, kun 1 point adskiller de to hold, så vi får muligvis et nyt tophold søndag aften. USA er også udmærket kørende med tre sejre i de seneste fire kampe, de to seneste udekampe har dog kun resulteret i 1 point, så stjernerne McKennie og Pulisic skal have støvlerne snørret ordentligt på, hvis det skal blive til en sejr over formstærke Canada.

Canada:

  • Stephen Eustaquio (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Alphonso Davies (Back, Fast) – Skadet

USA:

  • Ingen kendte fravær

Canada forventet startopstilling: Borjan; K. Miller, Vitoria, Henry, Johnston; Adekugbe, Osorio; Laryea, Fraser, Buchanan; David

USA forventet startopstilling: Turner; Yedlin, Zimmerman, M. Robinson, A. Robinson; McKennie, Adams, Aaronson; Weah, Zardes, Pulisic


Odds på Canada – USA

Bookmakerne har USA som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Canada er flyvende for tiden!

Det er to utrolig jævnbyrdige mandskaber som skal i aktion i den canadiske kulde søndag aften. Begge nationer har gjort det fortrinligt indtil videre, men faktisk er det hovedsageligt på hjemmebane, at pointene er blevet hentet. Canada har hentet fire sejre og et x i de første fem hjemmekampe, mens USA kun har vundet en af fire udekampe. Derfor mener jeg også, at det er lidt skævt at USA er blevet gjort til favoritter her.

Selv uden holdets største stjerne, Alphonso Davies, leverede Canada en fin indsats i seneste kamp mod Honduras, som blev vundet med 2-0. Hjemmeholdet har aldrig stået stærkere end de gør pt., selvtilliden er høj, Jonathan Davies viser fremragende målnæse og så får de lov til at spille på eget græs her. I min optik ser canadierne marginalt stærkere ud end USA, og oddset på hjemmesejr ser pænt ud, så det bliver anbefalingen herfra.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,05
Canada vinder
Gå til unibet *


Canada – USA: Statistik, topscorer og H2H

  • Canada indtager 1.pladsen i gruppen med 19 point. Statistikken er på 5-4-0 og målscoren 15:5.
  • USA er nummer 2 med 18 point. Her lyder statistikken på 5-3-1 og målscoren 13:5.
  • Cyle Larin er topscorer for Canada med elleve mål.
  • USA’s topscorer er Ricardo Pepi, som står noteret for tre mål.
  • Seneste indbyrdes opgør endte 1-1.


Expected Goals: Canada vs. USA – de seneste tre kampe

CanadaResultatxGUSAResultatxG
Canada – Mexico(2-1)1,29 – 1,2USA – Bosnien(1-0)1,31 – 1,07
Canada – Costa Rica(1-0)1,67 – 0,51Jamaica – USA(1-1) 0,72 – 1,15
Canada – Panama(4-1) 1,53 – 0,93 USA – Mexico(2-0) 1,98 – 0,75
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Canada – USA?

Canada – USA spilles søndag den 30. januar 2022 klokken 21:05.

Hvor spilles Canada – USA?

Canada – USA spilles på Tim Hortons Field i Hamilton

Skriv et svar