18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

5.00
4/10
Brøndby IF
Viking
Tipped at 5.00
Van Basten-avatar
10. feb.
15:30
sport-icon

Anbefalet til

5.00
4/10
Brøndby IF
Viking
Tipped at 5.00
Van Basten-avatar
10. feb.
15:30
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
AC Milan
Torino
Tipped at 2.05
Mads Larsen-avatar
10. feb.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.10
3/10
Empoli
Spezia
Tipped at 2.10
Mads Larsen-avatar
11. feb.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
2/10
Lazio
Atalanta
Tipped at 2.10
Mads Larsen-avatar
11. feb.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

30.00
3/10
Superliga topscorer 2022/23
Tipped at 30.00
Kellogs-avatar
17. feb.
19:00

Brasilien – Sydkorea: Odds og optakt den 5. december 2022

Af: Michael Vilster – Publiceret d. 3. december kl. 20.00

Brasilien og Sydkorea tørner sammen mandag aften i den sjette af otte ottendedelsfinaler ved VM 2022. Brasilien vandt som ventet deres gruppe G, mens Sydkorea med en sejr over Portugal i sidste runde af gruppe H snuppede andenpladsen og billetten videre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brasilien – Sydkorea. Der er kampstart mandag d. 5. december 2022 kl. 20:00. Se kampen på DR1 eller på DRTV. 

BrasilienSydkorea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clement Turpin, Frankrig
Stadion: Stadium 974, Doha, Qatar
Vejret: 24° og let vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Matthew-Childs / Reuters / Ritzau Scanpix

BrasilienSydkorea: Skader, karantæner og startopstillinger

Brasilien topper FIFAs verdensrangliste, og Selecao er også bookmakernes favorit som kommende verdensmester. I det regnestykke er det selvfølgelig ikke så godt, at de to foretrukne backs, Danilo og Alex Sandro, har siddet ude siden holdets første kamp.

Og endnu værre er det, at Neymar også har siddet ude med en forstuvet ankel. Både Neymar og Danilo blev søndag klarmeldt af den brasilianske træner Tite, mens Alex Sandro stadig må sidde ude i kampen mod Sydkorea.  

Det er til gengæld hverken afløserbacken Alex Telles eller offensivmanden Gabriel Jesus, der begge er meldt helt ude af resten af slutrunden. Det bør ikke forhindre Brasilien i at fortsætte marchen mod finalen og jagten på det første VM-guld siden 2002. 

Siden nederlaget i Copa America-finalen mod Argentina sidste sommer har Brasilien vundet 14 og spillet tre kampe uafgjort, mens de blot har et enkelt nederlag.

Dét kom så i seneste kamp mod Cameroun i gruppespillet, men spørgsmålet er, om det var udtryk for ressourcebesparelser eller formdyk. Det vil vise sig.

Sydkorea sparede ingen ressourcer i deres sidste gruppekamp, hvor de slog Portugal 2:1. Efter en knastør 0:0 i deres første kamp mod Uruguay og nederlag til Ghana på 3:2 i kamp to, var det et sydkoreansk mandskab med ryggen mod muren, der endda kom bagud 1:0 mod Portugal. Set i det lys var det stærkt at vende kampen og score sejrsmålet i overtiden. 

Dermed er Sydkorea i ottendedelsfinalerne igen for første gang siden 2010. Både i 2014 og 2018 røg de ud i gruppespillet, så det er allerede en godkendt slutrunde for Sydkorea.

De er nok sultne efter succes á la deres fjerdeplads på hjemmebane i 2002, og skal de igen i semifinalen, skal de altså besejre forhåndsfavoritterne fra Brasilien.  

Brasilien: Skader og karantæner

 • Alex Telles (Back, Reserve) – Skadet
 • Alex Sandro (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Gabriel Jesus (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Sydkorea: Skader og karantæner

 • Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Brasilien – Sydkorea

Odds på BrasilienSydkorea

Ser vi på oddsene til kampen, viser de tydelig brasiliansk favoritværdighed.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Brasilien både vinder og lukker af

5 VM-titler. 9 Copa America-titler. Det er det imponerende pokalskab, Brasilien kan vise frem. Men hvis de ikke må inkludere titler fra 2007 og tidligere, svinder den voldsomme liste ind til en enkelt Copa America-titel fra 2019. Der er ingen tvivl om, at de tørster i voldsom grad efter endnu en VM-titel i Brasilien. 

Gruppespillet kom de relativt ubesværede videre fra med sejre mod Serbien og Schweiz, før de i sidste kamp tabte til Cameroun og alligevel gik videre som gruppevindere.

Brasilien med og uden Neymar er to forskellige historier. Nu får de Neymar tilbage, og mon ikke det kan opveje tabet af Gabriel Jesus? Fronttrioen kan meget vel bestå af Vinicius Junior, Richarlison og Raphinha. Det er absolut ikke skidt, og ned Neymar i en playmakerrolle bag den trio bør det være rigeligt til at besejre Sydkorea. 

Den rene sejr til Brasilien er der ikke meget ved oddsmæssigt, så vi går i stedet med sejr til Selecao uden at indkassere selv.

De to første kampe i gruppen havde den rutinerede duo Thiago Silva og Marquinhos i midterforsvaret, og de giver ro og facon på defensiven, og efter pause i nederlaget mod Cameroun er de to formentlig klar til igen at lukke og låse bagtil.

Så stoler vi på, at offensiven formår at sætte mindst ét mål i nettet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,87
Brasilien vinder til 0
Gå til Marathonbet *

BrasilienSydkorea: Statistik, topscorer og H2H

 • Brasilien vandt deres indledende gruppe foran Schweiz, Serbien og Cameroun.

 • Resultaterne for Brasilien var 1:0 mod Schweiz, 2:0 mod Serbien, før de tabte den sidste kamp til Cameroun 1:0.

 • Sydkorea blev nummer to i en dramatisk afslutning på gruppe H, hvor de sluttede efter Portugal men foran både Ghana og Uruguay. 

 • Sydkorea åbnede med 0:0 mod Uruguay og tabte kamp to 3:2 til Ghana, før de på dramatisk vis slog Portugal 2:1 i sidste gruppekamp. 

 • De brasilianske forhåndsfavoritter er foreløbig blot noteret for 3 VM-mål i denne omgang. Richarlison har scoret 2, mens Casemiro stod for det sidste. 

 • Sydkoreas topscorer er Cho Gue-Sung, der står for 2 scoringer. 

 • Brasilien og Sydkorea mødtes senest i juni 2022, hvor det endte 5:1 til Brasilien. Det var det seneste af de to holds i alt fire indbyrdes møder, som Brasilien har vundet dem alle af med en samlet score på 13:3.

Expected Goals: Brasilien vs. Sydkoreade seneste tre kampe:

BrasilienResultatxGSydkoreaResultatxG
Cameroun – Brasilien (1-0) 0,44 – 3,17Sydkorea – Portugal (2-1) 0,95 – 1,22
Brasilien – Schweiz (1-0) 0,82 – 0,07 Sydkorea – Ghana (3-2) 2,01 – 1,75
Brasilien – Serbien (2-0) 2,65 – 0,22 Sydkorea – Uruguay (0-0) 1,02 – 0,20 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brasilien – Sydkorea?

Brasilien – Sydkorea spilles mandag den 5. december 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Brasilien – Sydkorea?

Brasilien – Sydkorea spilles på Stadium 974 i Doha i Qatar.

Skriv et svar