18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Brasilien – Paraguay: Odds og optakt den 2. februar 2022

Målmand Alisson blev to gange udvist for Brasilien i seneste kamp, men begge gange reddede VAR-billederne keeperen. (Foto: Bildbyrån)

Brasilien kom flyvende fra land i den sydamerikanske VM-kvalifikation med ni sejre på stribe. Nu er kvalifikationen på plads, og de har spillet tre af de seneste fem kampe uafgjort. Blandt andet senest mod Ecuador. Natten til onsdag får brasilianerne besøg af Paraguay, der er i elendig form. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Brasilien – Paraguay. Der er kampstart ugedag d. 2. februar 2022 kl. 01:30. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Brasilien – Paraguay: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Facundo Tello, Argentina
Stadion:  Mineirão, Belo Horizonte
Vejret: 19° og meget lidt vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Brasilien
Paraguay
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 31. januar 2022 17:05.


Optakt til Brasilien – Paraguay: Skader, karantæner og startopstillinger

Selecao nettede 26 gange i de første 11 kampe i VM-kvalifikationen, men i de seneste tre er det blot blevet til to scoringer. Senest 1:1 ude mod Ecuador, hvor de endda fik både Eder Militao og Emerson Royal i karantæne. Det betyder dog ikke alverden, for reserverne holder høj klasse, og mon ikke Dani Alves får muligheden på højrebacken, mens for eksempel Thiago Silva eller Gabriel kan glide ind centralt sammen med Marquinhos. 

Brasilien spiller i de sidste tre kampe i kvalifikationen for at holde Argentina bag sig. Argentinerne er aktuelt fire point efter de gulgrønne. Restprogrammet for brasilianerne efter denne kamp hedder Chile hjemme og Bolivia ude i marts. De kæmper begge for at række ud efter de sidste pladser, så måske vil det være smartest for Brasilien at hapse de tre point her, der næsten sikrer dem førstepladsen i gruppen. 

Paraguay ligner i hvert fald ikke et mandskab, der har tænkt sig at stå i vejen for nogen. De er næstsidst med bare 13 point for 15 kampe, og hvad der er værre er, at de med 0:1 mod Uruguay i fredags nåede op på seks landskampe på stribe uden scoring. Blot to point er det blevet til i de seks kampe.

Og de må undvære topscorer i den aktuelle trup, anfører og landskampsrekordholder Gustavo Gomez i kampen her, for han fik et rødt kort i opgøret mod Uruguay.  Det omvendte opgør mod Brasilien hjemme i Asuncion tabt Paraguay 2:0 i juni 2021. 

Brasilien:

 • Eder Militao (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Felipe (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Emerson Royal (Back, Fast) – Karantæne
 • Neymar (angreb, Fast) – Skadet
 • Roberto Firmino (Angreb, Fast) – Skadet

Paraguay:

 • Gustavo Gomez (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Matias Rojas (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Alejandro Gamarra (Midtbane, Fast/Reserve) – COVID-19

Brasilien forventet startopstilling: Ederson; Alves, Marquinhos, Gabriel, Sandro; Fred, Casemiro; Antony, Coutinho, Vinicius; Jesus.

Paraguay forventet startopstilling: Silva; Escobar, Martinez, Alonso, Arzamendia; Ojeda, Villasanti, Sanchez, Almiron; Gonzalez, Sanabria.


Odds på Brasilien – Paraguay

Oddsene peger på hjemmeholdet som kampens favoritter. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 31. januar 2022 17:05.


Odds-forslag: Stakkels Paraguay – det kan blive en træls forestilling for dem

Brasilien har særligt på hjemmebane vist sig flot frem. Seks sejre i seks forsøg og med en score på 15:1. Altså 2,5 mål scoret i snit, mens kun Uruguays Luis Suarez har formået at score på brasiliansk græs i denne kvalifikation af de seks gæstende nationer. 

Det er nu ikke bare på eget græs, at forsvaret har gjort det imponerende, for med fem indkasserede mål i 15 kampe er Brasilien det stærkeste mandskab defensivt, og det er dårligt nyt for Paraguay, som med ni mål i deres foreløbige 15 opgør har den mest ufarlige offensiv af alle 10 mandskaber i kvalifikationen. 

Anbefalingens bud her handler om brasiliansk motivation både for førstepladsen og for at revanchere de to seneste uafgjorte kampe, så vi tror på, de giver den tilpas meget gas til, at de kan banke Paraguay med mindst to overskydende scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,87
Brasilien -1,5
Gå til Marathonbet *


Brasilien – Paraguay: Statistik, topscorer og H2H

 • Brasilien topper den sydamerikanske VM-kvalifikation med 36 point for 14 kampe. 

 • Brasiliens statistik er på nydelige 11-3-0 med scoren 28:5.

 • Paraguay er på en lidet flatterende 9. plads blandt de 10 nationer, og de har 13 point efter 15 runder. 

 • Tallene for Paraguay siger 2-7-6, mens deres målforskel er 9:19.

 • Hos Brasilien er Neymar topscorer med 7 scoringer i kvalifikationen.

 • Angel Romero har scoret mest for Paraguay med 4 træffere.


Expected Goals: Brasilien vs. Paraguay – de seneste tre kampe

BrasilienResultatxGParaguayResultatxG
Ecuador – Brasilien(1-1)1,80 – 0,46Paraguay – Uruguay(0-1)0,40 – 2,50 
Argentina – Brasilien(0-0)0,49 – 0,52Colombia – Paraguay(0-0)1,46 – 0,46 
Brasilien – Colombia(1-0)  1,51 – 0,24Paraguay – Chile(0-1)0,42 – 0,77 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Brasilien – Paraguay?

Brasilien – Paraguay spilles onsdag den 2. februar 2022 klokken 01:30.

Hvor spilles Brasilien – Paraguay?

Brasilien – Paraguay spilles på Mineirão i Belo Horizonte i Brasilien.

Skriv et svar