18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bolivia – Brasilien: Odds og optakt den 30. marts 2022

Brasilien fortsatte deres fine form senest, da de ondulerede Chile med 4-0. (Foto: Bildbyrån)
Brasilien fortsatte deres fine form senest, da de ondulerede Chile med 4-0. (Foto: Bildbyrån)

Brasilien har ingen intentioner om at fjerne foden fra gaspedalen. Senest blev det til en 4-0 sejr over Chile, og med en sejr her mod Bolivia kan brasilianerne cementere 1.pladsen i den sydamerikanske VM-kval. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bolivia – Brasilien. Der er kampstart onsdag d. 30. marts 2022 kl. 01:30. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL


Bolivia – Brasilien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Hernando Siles, La Paz
Vejret: 9°, svag vind

Optakt til Bolivia – Brasilien: Skader, karantæner og startopstillinger

I Sydamerika er de stadig i fuld gang med at finde deltagerne til VM i Qatar senere på året. De sydamerikanske nationer spiller i én stor pulje med ti hold, hvoraf de fire øverste i tabellen stryger direkte til VM, mens 5.pladsen skal ud i en playoff-kamp mod et hold fra et andet kontinent. Brasilien er allerede kvalificeret og kan med en sejr her mod Bolivia sikre 1.pladsen for næsen af Argentina. Bolivia derimod, er næstsidst i kvalen, og kan ikke længere nå at spille sig til VM.

Brasilien har været i en klasse for sig selv i denne VM-kval, som man også kan se i tabellen, hvor de har 4 point ned til Argentina på 2.pladsen. De to stolte sydamerikanske fodboldlande har spillet en kamp mindre end de andre, efter deres indbyrdes opgør tidligere på sæsonen blev udskudt. Den udskudte kamp kan ende med at blive uden betydning, hvis Brasilien vinder her. VM-billetten er sikret for brasilianerne, og nu er det blot et spørgsmål om de ender som 1’er eller 2’er. 3 point her vil slukke håbet for Argentina. Det er endnu ikke blevet til nederlag for det stjernespækkede brasilianske mandskab, som har vundet 13 og spillet 3 uafgjort. Alle hjemmekampe er blevet vundet, mens de tre pointtab er kommet på udebane. Senest blev det til en overbevisende 4-0 sejr over Chile, som ellers havde kniven for struben, men Brasilien viste sig endnu engang for stærke.

Bolivia er nummer 9 i den sydamerikanske kvalifikationsgruppe, og kan ikke længere nå at sikre VM-billetter. Håbet levede ellers indtil seneste spillerunde, men et 3-0 nederlag ude mod Colombia slukkede endegyldigt det bolivianske håb. Det var Bolivias tredje nederlag i streg, og det er for mange, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at spille sig til vinterens slutrunde. Værterne har været langt stærkere hjemme end ude i kvalifikation. På eget græs i La Paz er det blevet til 13 point i 8 kampe, mens det på udebane blot er blevet til 2 point i 9 kampe. Bolivia scorer godt med mål, og råder ganske overraskende over den mest scorende spiller i kvalen, Moreno, som dog ikke er med denne gang. Defensiven lukker til gengæld et hav af mål ind, og her er de svagest af alle hold i gruppen.


Bolivia:

  • Marcelo Moreno (Kant, Fast) – Syg


Brasilien:

  • Raphinha (Kant, Fast) – Syg

Bolivia forventet startopstilling: Cordano; Enoumba, Haquin, Carrasco, Sagredo, Fernandez; Menacho, Villarroel, Vaca, Garcia; Montenegro

Brasilien forventet startopstilling: Alisson; Danilo, Marquinhos, Silva, Arana; Casemiro, Fabinho; Richarlison, Coutinho, Vinicius; Neymar


Odds på Bolivia – Brasilien

Bookmakerne har Brasilien som favoritter.


Odds-forslag: Gæsterne er i en klasse for sig selv

Der er ikke længere noget på spil for Bolivia, som maksimum kan skifte den nuværende 9.plads ud med en 8.plads, mens de ikke længere kan ende sidste i gruppen. Hjemmeholdet har tabt tre kampe i streg, og med VM-håbet endegyldigt slukket, så er det svært at forestille sig, at de skulle kunne hamle op med suveræne Brasilien, som her kan cementere 1.pladsen inden sidste kamp mod Argentina.

Brasilien har været i en klasse for sig selv igennem hele kvalifikationen, end ikke Argentina har kunne følge med. Brasilianerne har scoret flest mål og indkasseret færrest mål af alle hold, de har vundet 13 ud af 16 kampe, 10 af dem er vundet med mere end ét overskydende mål. Der er ingen i Sydamerika, som kan nå Neymar og co. til sokkeholderne, og da slet ikke Bolivia. De brasilianske gæster har vundet deres to seneste kampe med 4-0, og her er de oppe imod gruppens svageste defensive mandskab, som tilmed mangler deres farligste mand i offensiven. Anbefalingen lyder på endnu en komfortabel sejr til Brasilien.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,50
Brasilien -1.5 (AH)
Gå til unibet *


Bolivia – Brasilien: Statistik, topscorer og H2H

  • Bolivia ligger nummer 9 i kvalen med 15 point. Statistikken endte på 4-3-10 og målscoren 23:38.

  • Brasilien topper kvalen med 42 point. Statistikken endte på 13-3-0 og målscoren 36:5.

  • Marcelo Moreno er mest scorende spiller af alle i den sydamerikanske VM-kval med ti scoringer. Stærkt!

  • Neymar er topscorer for Brasilien med otte kasser. .

  • Brasilien vandt det omvendte opgør med hele 5-0.


Expected Goals: Bolivia vs. Brasilien de seneste tre kampe:

BoliviaResultatxGBrasilienResultatxG
Colombia – Bolivia(3-0) 2,32 – 0,06Brasilien – Chile(4-0) 2,45 – 0,41 
Bolivia – Chile(2-3) 1,48 – 0,73Brasilien – Paraguay(4-0) 3,12 – 0,38
Venezuela – Bolivia(4-1)3,52 – 0,35 Ecuador – Brasilien(1-1) ,54 – 1,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bolivia – Brasilien?

Bolivia – Brasilien spilles onsdag den 30. marts 2022 klokken 01:30.

Hvor spilles Bolivia – Brasilien?

Bolivia – Brasilien spilles på Estadio Hernando Siles i La Paz

Skriv et svar