18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
FC Nordsjælland
AGF
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
29. mar.
16:30
sport-icon

Anbefalet til

2.03
1/10
Lille
Lens
Tipped at 2.03
Dagens Spil-avatar
29. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

5.00
2/10
Sheffield U.
Fulham
Tipped at 5.00
BettingGuru-avatar
30. mar.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
3/10
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
1. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

1.94
2/10
Sportivo Ameliano
Athletico Paranaense
Tipped at 1.94
BettingGuru-avatar
3. apr.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Corinthians
Atletico MG
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
13. apr.
23:00

Belgien – Marokko: Odds og optakt den 27. november 2022

Belgien topper Gruppe F efter en ellers ikke særlig overbevisende sejr over Canada i første runde. Denne gang venter Marokko, som kæmpede sig til et fortjent point mod Kroatien. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Belgien – Marokko. Der er kampstart søndag d. 27. november 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV2.

BelgienMarokko: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Cesar Ramos
Stadion: Al Thumama Stadium, Qatar
Vejret: 26° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

BelgienMarokko: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi har fået taget hul på Gruppe F, hvor første spillerunde forløb nogenlunde efter forventning, i hvert fald resultatmæssigt. Belgien vandt over Canada, mens Marokko helt som ventet, godt kunne byde Kroatien op til dans. Dermed har belgierne bragt sig i spids med 3 point, Kroatien og Marokko følger efter med 1 point hver, og så må Canada tage til takke med bundplaceringen. Set ud fra første runde, så ligner det dog en gruppe, hvor alle kan slå alle, så det er stadig pivåbent!

Belgiens 1-0 sejr over Canada var på nippet til at være tyveri. Les diables rouges spillede en helt igennem doven og uinspirerende kamp, og kunne til en start takke Courtois for en fin redning på Alphonso Davies’ straffespark tidligt i kampen. Efterfølgende kunne de så passende sende en tak til dommer + VAR, som efter min mening, overså to straffespark til canadierne. Belgien fik lukket bedre ned for Canada i 2.halvleg, så Batshuayis scoring kort før pausen fik lov at stå hele vejen til slut. De 3 point var fantastiske for Martinez og co., men præstationen var en af de mest skuffende i 1.spillerunde. Offensivt kom Hazard, De Bruyne osv. med meget lidt. Måske var det bare VM-nerver?

Marokko havde i første kamp mod Kroatien, lidt den samme attitude som Tunesien mod Danmark. De kæmpede og sled nemlig det bedste de havde lært. Kampen var ikke en åben og underholdende en af slagsen, men snarere låst og fysisk. Noget af det nærmeste Marokko kom på mål var et ubehageligt knækskud fra distancen af PSG-stjernen, Hakimi. Omvendt havde marokkanerne helt styr på Kroatien igennem hele kampen. Målscoringen virker til at være Marokkos største problem, selvom Ziyech har gjort comeback på landsholdet, til gengæld er de også virkelig standhaftige i defensiven, og det kan meget vel holde dem i live helt til det sidste.

Belgien: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Marokko: Skader og karantæner

Noussair Mazraoui (Back, Fast) – Tvivlsom

Forventede startopstillinger Belgien – Marokko

Odds på BelgienMarokko

Belgien er favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Belgien med offensive kvaler

De to første kampe i Gruppe F kastede kun en enkelt scoring af sig, da Belgien scorede på deres vel eneste chance i kampen mod Canada. Marokko og Kroatien havde først og fremmest defensiven for øje i deres kamp, og faktisk var det kun Canada, som lignede et hold, som rent faktisk gik efter at score mål.

Gruppen ser tæt ud med fire ganske udmærkede hold. Vi fik bekræftet, at Belgien tidligere har været markant bedre end tilfældet er det pt. Det var ikke meget, som fungerede for Martinez og co. i kampen mod Canada. Belgien lignede et hold, som ikke gad, men måske de bare ikke kunne? De Bruynes legekammerater er ikke på niveau med ham selv.

Marokko viste sig endnu engang som en sammentømret og godt organiseret enhed, og fik fortjent point med fra kampen mod Kroatien. Her mod Belgien vil de nok først og fremmest have fokus på defensiven, og så håbe på en genialitet fra Ziyech eller Hakimi i den anden ende. Belgien var tandløse mod Canada, og mod Marokko, som har defensiv organisation, som deres primære force, så kunne de godt få problemer igen. Det ligner en målfattig omgang, hvor ingen af de to formentlig vil angribe med hovedet under armen, hvis stillingen er lige i sidste del af kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,82
Under 2.5 mål
Gå til Unibet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

BelgienMarokko: Statistik, topscorer og H2H

  • Belgien fik lusket en snæver 1-0 sejr hjem i første kamp mod Canada.
  • Marokko kæmpede det bedste, de havde lært mod Kroatien, og slap afsted med 0-0 fra den kamp.
  • Michy Batshuayi var manden med det enlige mål i Belgiens sejr over Canada.
  • Marokko fandt ikke netmaskerne mod Kroatien, men blandt andre Hakimi havde nærgående forsøg.
  • De to nationer krydsede senest klinger i en venskabskamp i 1994, hvor Belgien vandt 1-0. Det opgør gør os næppe klogere på denne VM-kamp.

Expected Goals: Belgien vs. Marokkode seneste tre kampe:

BelgienResultatxGMarokkoResultatxG
Belgien – Canada(1-0) 1,31 – 3,35Marokko – Kroatien(0-0) 0,25 – 0,74 
Belgien – Egypten(1-2) 0,71 – 1,15Marokko – Georgien(3-0)3,87 – 0,63 
Holland – Belgien(1-0)1,67 – 1,52Paraguay – Marokko(0-0) 0,97 – 1,52 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Belgien – Marokko?

Belgien – Marokko spilles søndag den 27. november 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Belgien – Marokko?

Belgien – Marokko spilles på Al Thumama Stadium, Qatar

Skriv første kommentar

Skriv et svar