18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

5.00
4/10
Brøndby IF
Viking
Tipped at 5.00
Van Basten-avatar
10. feb.
15:30
sport-icon

Anbefalet til

5.00
4/10
Brøndby IF
Viking
Tipped at 5.00
Van Basten-avatar
10. feb.
15:30
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
AC Milan
Torino
Tipped at 2.05
Mads Larsen-avatar
10. feb.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.10
3/10
Empoli
Spezia
Tipped at 2.10
Mads Larsen-avatar
11. feb.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.10
2/10
Lazio
Atalanta
Tipped at 2.10
Mads Larsen-avatar
11. feb.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

30.00
3/10
Superliga topscorer 2022/23
Tipped at 30.00
Kellogs-avatar
17. feb.
19:00

Belgien – Canada: Odds og optakt den 23. november 2022

Af: Mads Larsen – Publiceret 20. november kl. 09.16

Belgien er favoritter til at snuppe 1.pladsen her i Gruppe F, men har set skarpere ud end de gør pt. med en formsvag Hazard og en skadet Lukaku. Umiddelbart bør der dog ikke blive problemer her i første kamp mod Canada, som er med til deres første VM-slutrunde siden 1986. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Belgien – Canada. Der er kampstart onsdag d. 23. november 2022 kl. 20:00. Se kampen på DR1.  

BelgienCanada: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Ahmed bin Ali Stadium, Qatar
Vejret: 24°, sol og frisk vind

BelgienCanada: Skader, karantæner og startopstillinger

Onsdag aften rundes første spillerunde af Gruppe F af, når Belgien og Canada tørner sammen. Belgierne er gruppens helt store favoritter, mens canadierne af bookmakerne spås de ringeste chancer for videre avancement. Gruppen indeholder også Kroatien og Marokko, som spiller tidligere samme dag, og selvom de to europæiske nationer sidder på favoritværdiheden i forhold til videre avancement, så har både Marokko og Canada altså noget at byde på, i forhold til andre nationer ved slutrunden… Kunne der ligge en overraskelse at lure?

Belgien har et mandskab med masser af kvalitet, hvilket bronzemedaljerne ved VM i 2018 er et godt bevis på. Der var store forventninger til belgiernes ‘gyldne årgang’, men de har kun i nogen grad indfriet potentialet, og nu virker tiden til at være løbet lidt fra dem. De Bruyne er stadig klasse, topklasse faktisk, men aldrende Alderweireld og Vertonghen i forsvaret har set bedre dage, det samme gør sig gældende for Hazard, som kæmper med spilletiden i Real, og så er Romelu Lukaku som minimum dømt ude af de første par kampe. Bevares, Belgien er stadig gode. Det så vi ved EM, da de vandt gruppen foran næsen på Danmark, og mon ikke, at de også klarer skærene her? Om de kan bide skeer med de allerstørste er dog mere tvivlsomt.

Canada er et noget ubeskrevet blad på den internationale fodboldscene, og må også tage til takke med at være Gruppe F’s underdogs. Sammenlignet med andre nationer ved slutrunden, så er Canadas trup nok ikke noget råbe hurra for, men faktisk står de stærkere end nogensinde før. Canada er med til VM for første gang siden 1986, og det skyldes ikke mindst de to topklasse talenter i Bayerns Alphonso Davies og Lilles Jonathan David som styrer offensiven. Canada er velorganiserede og kontrafarlige, og tog også 1.pladsen i kvalen foran Mexico og USA, men hvordan skal det gå når de her træder ind på den helt store scene?

Belgien: Skader og karantæner

Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet

Canada: Skader og karantæner

Alphonso Davies (Kant/Back, Fast) – Tvivlsom

Forventede startopstillinger Belgien – Canada

Odds på BelgienCanada

Belgien er klare favoritter til at vinde dette opgør.

Odds-forslag: Canadas hurtigløbere kan gøre ondt på aldrende belgisk defensiv

Belgien er favoritter i VM’s Gruppe F, så det ligner en overkommelig omgang med Canada i første kamp. Canadierne er med til VM for første gang siden 1986, og spås de ringeste chancer for avancement fra denne gruppe. Af den grund er bookmakerne da heller ikke i tvivl om, at Belgien snupper sejren onsdag aften. Men bliver det virkelig så nemt?

Belgien er nummer 2 på FIFA’s World Ranking, men det reflekterer næppe holdets reelle styrke. Flere af profilerne, som har båret holdet i de sidste mange år er efterhånden kommet op i alderen, og derfor tvivler jeg også på, at de kan hamle op med de bedste hold ved slutrunden.

Canada er til gengæld langt fra et af de bedste hold ved slutrunden, men de har nogle spidskompetencer, som kan gøre ondt på Belgien. Det er tvivlsomt om canadiernes ellers velorganiserede defensiv kan stå imod over 90 minutter, men de har altså et par skarpe hurtigløbere oppe foran i form af Davies og David, og de kunne godt få held med at løbe fra Alderweireld og Verthongen en gang eller to. Belgien snupper formentlig sejren, men Canada kan godt bide fra sig.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,95
Begge hold scorer
Gå til Unibet *

BelgienCanada: Statistik og H2H

  • Belgien var gode ved VM i 2018, hvor de endte med bronzemedaljer om halsen.

  • Canada er med til VM for første gang siden 1986, hvor de tabte alle tre gruppekampe.

  • Belgiens foretrukne striker, Romelu Lukaku, når næppe at blive klar til dette opgør. Derfor kommer målansvaret nok til at hvile på Batshuayi.

  • Mest målfarlige canadier er, Jonathan David, som til daglig tørner ud for Lille med stor succes. Angriberen står noteret for 9 scoringer i Ligue 1 i indeværende sæson.

  • De to nationer har ikke tidligere krydset klinger.

Expected Goals: Belgien vs. Canadade seneste tre kampe:

BelgienResultatxGCanadaResultatxG
Belgien – Egypten(1-2) 0,71 – 1,15Japan – Canada(1-2) 0,4 – 1,87 
Holland – Belgien(1-0)1,67 – 1,52Bahrain – Canada(2-2)1,43 – 0,89 
Belgien – Wales(2-1)2,3 – 0,64 Canada – Uruguay(0-2) 1,14 – 0,59 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Belgien – Canada?

Belgien – Canada spilles onsdag den 23. november 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Belgien – Canada?

Belgien – Canada spilles på Ahmed bin Ali Stadium, Qatar

Skriv et svar