18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Australien – Peru: Odds og optakt den 13. juni 2022

Australien og Peru stødte sammen ved VM i 2018, hvor Peru vandt 2-0. Er det tid til australsk revanche? (Foto: Bildbyrån)
Australien og Peru stødte sammen ved VM i 2018, hvor Peru vandt 2-0. Er det tid til australsk revanche? (Foto: Bildbyrån)

Vi mangler at finde to deltagere til VM i Qatar, og den ene bliver med sikkerhed enten Australien eller Peru, som brager sammen mandag aften i en knald eller fald-kamp om en plads i Danmarks VM-gruppe. Der er lagt op til det helt store brag, når de to nationer indtager græstæppet på neutral grund i Qatar. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Australien – Peru. Der er kampstart mandag d. 13. juni 2022 kl. 20:00.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Australien – Peru: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Ahmad Bin Ali Stadium, Qatar
Vejret: 25° og svag vind


Optakt til Australien – Peru: Skader, karantæner og startopstillinger

Når VM 2022 i Qatar løber af stablen, er det med 32 deltagende hold, der vil præstere alt, der står i deres magt for at få succes og gøres deres nation ære. 30 nationer har allerede VM-billetten i hånden, men vi mangler lige at finde de sidste to deltagere. Mandag aften får vi svar på hvem den ene deltagere bliver, når Australien og Peru støder sammen i en interkontinental knald eller fald-kamp om en vintertur til Qatar. Ved VM i 2018 var Danmark i gruppe med begge nationer, og Kasper Hjulmand og co. vil formentlig også holde et vågent øje med dette opgør, da vinderen havner i Danmarks gruppe.

Australien har måtte igennem en del kampe for at nå til playoff-finalen på mandag. Den asiatiske VM-kval opererer med to gruppespil for at finde deltagerne til slutrunden, og i det første af slagsen var der ingen problemer for The Socceroos, som vandt otte ud af otte kampe med en formidabel målscore på 28:2. Dermed gik turen videre til det næste gruppespil, som bød på hårdere modstand, og her stod Australien ikke distancen i forhold til direkte kvalifikation. Saudi Arabien og Japan blev for store mundfulde, men 3.pladsen rakte trods alt til playoff. Tirsdag gjorde Australien det af med de Forenede Arabiske Emirater med en 2-1 sejr i semifinalen, en kamp hvor Australien var det bedste hold på banen, men hvor det haltede lidt med at blive rigtig farlige. The Socceross har været med ved de seneste fire VM-slutrunder, og mandag har de chancen for at lave fem på stribe. Træner Graham Arnold råder over et ganske uerfarent mandskab, og ville nok ønske at der var lidt mere international erfaring at rykke med, som den Tim Cahill, Harry Kewell og Mark Viduka engang bragte til holdet.

Den sydamerikanske VM-kval er struktureret noget mere simpelt. 10 hold i samme gruppe hvoraf de fire bedste stryger direkte til VM, mens 5.pladsen må tage til takke med playoff. Den direkte billet til VM var ude af syne for Peru inden sidste spillerunde, hvor der dog stadig skulle en sejr til for at sikre 5.pladsen, og her var der ingen slinger i valsen for Lapadula og co., som slog Paraguay med 2-0. Peru var i finalen ved Copa America i 2019 og i semifinalen i 2021, så der er utvivlsomt kvalitet i sydamerikanerne, som også voldte Danmark en hel del problemer ved seneste VM-slutrunde. Det er få af de peruvianske spillere, som gør sig i Europas store ligaer, men holdet har mange rutinerede spillere og fremstår som en sammentømret enhed. Det er ganske imponerende hvad Peru får ud af anstrengelserne. Sydamerikanerne var med VM i 2018 for første gang siden 1982, men de seneste Copa America-bedrifter vidner om et mandskab, som kan bide skeer med de bedste, når de rammer dagen.

Australien:

  • Tom Rogic (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Trent Sainsbury (Forsvar, Fast) – Skadet

Peru:

  • Edison Flores (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Australien forventet startopstilling: Ryan; Atkinson, Rowles, Wright, Behich; Mooy; Boyle, Irvine, Leckie; Hrustic, Maclaren

Peru forventet startopstilling: Gallese; Advincula, Zambrano, Callens, Trauco; Tapia, Yotun, Pena; Carrillo, Lapadula, Cueva


Odds på Australien – Peru

Bookmakerne har Peru som favoritter i denne duel.


Odds-forslag: Australien må se VM Down Under

Det er en kæmpe kamp, som er i vente for Australien og Peru mandag aften på neutral grund i Qatar. Begge nationer var med i Danmarks gruppe ved VM i 2018, men denne gang bliver der kun plads til én af dem. Ved seneste slutrunde var det Peru, som trak det længste strå med en 2-0 sejr, og bookmakerne har dem da også som favoritter til at hive VM-billetten i land her. Vi har at gøre med to erfarne mandskaber, som dog har ganske få spillere, som huserer i de største europæiske ligaer, og umiddelbart mangler der individuel kvalitet hos begge.

Formkurverne hos Australien og Peru er gået rimelig modsatrettet over det sidste stykke tid, for efter australierne havde klaret sig igennem første gruppespil uden at smide et eneste point, samt vundet de tre første kampe i det afgørende gruppespil, så gik det helt i stå i de syv sidste kampe, som kun bød på en eneste sejr. Især The Socceroos bagkæde virker medgørlig for tiden. Peru startede anderledes skidt ud i kvalen, men fik i den grad luft under vingerne senere hen, og sluttede af med fire sejre ud af de seneste seks kvalkampe. Sydamerikanerne har ramt formen på det rigtige tidspunkt, og har bevist sig langt mere over de seneste par år end Australien har det, så umiddelbart bør der ikke blive tvivl om udfaldet mandag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,87
Peru vinder
Gå til marathonbet *


Australien – Peru: Statistik, topscorer og H2H

  • Australien blev kun nummer 3 i deres VM-kvalifikationsgruppe, og er derfor havnet i playoff for at spille sig med til VM. Tirsdag blev det til en 2-1 sejr over De Forenede Arabiske Emirater i semifinalen.

  • Peru endte som 5’er i den sydamerikanske VM-kval, som sendte dem direkte til denne playoff-finale.

  • Jamie Maclaren og Harry Souttar deler topscorerværdigheden for Australien med 5 mål hver i VM-kvalen.

  • Christian Cueva står også noteret for 5 mål i kvalen, nok til at gøre ham til topscorer for Peru.

  • Seneste indbyrdes opgør var ved VM i 2018, hvor de to hold også var i gruppe med Danmark. Ved den lejlighed vandt Peru med 2-0.
Info
NavnAustralienAUS
Land
Australien
AUS
CheftrænerGraham Arnold
Websitewww.footballaustralia.com.au
Form
Statistik
Turnering
VM gruppe D
Kampe spillet
2
Mål
1
Mål imod
4
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
VM Kvalifikation AFC grp. B
Kampe spillet
10
Mål
15
Mål imod
9
Rent bur
4
Gule kort
12
Turnering
VM Kvalifikation Slutspil
Kampe spillet
1
Rent bur
1
Gule kort
1
Info
NavnPeruPER
Land
Peru
PER
CheftrænerRicardo Gareca
Websitewww.fpf.com.pe
Form
Statistik
Turnering
VM Kvalifikation CONMEBOL
Kampe spillet
18
Mål
19
Mål imod
22
Rent bur
5
Gule kort
39
Røde kort
3
Turnering
VM Kvalifikation Slutspil
Kampe spillet
1
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Copa America Zone North
Kampe spillet
7
Mål
10
Mål imod
14
Rent bur
1
Gule kort
12
Røde kort
1


Expected Goals: Australien vs. Peru – de seneste tre kampe

AustralienResultatxGPeruResultatxG
UAE – Australien(1-2)0,5 – 1,24Peru – New Zealand(1-0) 1,13 – 0,06 
Australien – Jordan(2-1) 3,26 – 0,28 Peru – Paraguay(2-0)1,36 – 0,42
Saudi Arabien – Australien(1-0) 1,58 – 0,87Uruguay – Peru(1-0)1,05 – 0,19
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Australien – Peru?

Australien – Peru spilles mandag den 13. juni 2022 klokken 20.00.

Hvor spilles Australien – Peru?

Australien – Peru spilles på Ahmad Bin Ali Stadium i Qatar

Skriv et svar