18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Argentina – Venezuela: Odds og optakt den 26. marts 2022

Argentina er allerede sikret deltagelse ved VM 2022, så kan de holde dampen op i de sidste kampe? (Foto: Bildbyrån)
Argentina er allerede sikret deltagelse ved VM 2022, så kan de holde dampen op i de sidste kampe? (Foto: Bildbyrån)

Argentina har allerede sikret sig VM-billetten, og har endnu ikke tabt i 15 kvalkampe. Det bliver nok heller ikke til nederlag denne gang, gæsterne fra Venezuela skraber nemlig bunden af den sydamerikanske kvalifikationsgruppe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Argentina – Venezuela. Der er kampstart lørdag d. 26. marts 2022 kl. 00:30. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL


Argentina – Venezuela: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: La Bombonera, Buenos Aires
Vejret: 18°, svag vind

Optakt til Argentina – Venezuela: Skader, karantæner og startopstillinger

I Sydamerika er de stadig i fuld gang med at finde deltagerne til VM i Qatar senere på året. De sydamerikanske nationer spiller i én stor pulje med ti hold, hvoraf de fire øverste i tabellen stryger direkte til VM, mens 5.pladsen skal ud i en playoff-kamp mod et hold fra et andet kontinent. Der resterer to spillerunder for alle på nær Argentina og Brasilien, som mangler at spille deres udsatte opgør. Argentina har allerede sikret sig VM-billetten, de kan tilmed stadig nå 1.pladsen, men det kræver et mindre mirakel at hente 4 point på Brasilien i de sidste tre kampe. Venezuela har udspillet deres rolle i kvalen, de skraber nemlig bunden af puljen, og kan ikke længere nå at hente 5.pladsen.

Argentina har stadig første nederlag til gode her efter 15 kampe. Det er dog blevet til fem X’er på vejen, og derfor halter de efter ærkerivalerne fra Brasilien. De to sydamerikanske mastodonter har været i en klasse for sig selv i kvalen, men Argentina har skinnet mindre igennem end brasilianerne. På trods af et væld af offensive profiler, så har Argentina ikke sørget for særlig mange målfester, den helt store styrke må derimod siges, at have været defensiven, som kun har indkasseret syv mål i 13 kampe. Der er en del fravær i den argentinske trup denne gang, en lille håndfuld spillere fra Premier League har karantæne efter de brød coronarestriktioner i forbindelse med kampen mod Brasilien, mens Martinez og Dybala heller ikke kommer i spil.

For Venezuelas vedkommende blev det et endegyldigt farvel til VM-drømmene senest, da de tabte 4-1 til Uruguay. Gæsterne skraber bunden af kvalifikationsgruppen, og med 11 point op til Peru på 5.pladsen kan det ikke længere lade sig gøre, at spille sig til VM. Venezuela har været flittigt scorende taget bundplaceringen in mente, men defensiven har været alt for gavmild til at skrabe nok point sammen. Gæsterne har i øvrigt tabt alle 8 udekampe i kvalen, så det lugter ikke ligefrem af point her.


Argentina:

  • Emiliano Martinez (Målmand, Fast) – Karantæne
  • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Emiliano Buendia (Kant, Reserve) – Karantæne
  • Giovani Lo Celso (Midtbane, Reserve) – Karantæne
  • Lautaro Martinez (Angreb, Fast) – Syg
  • Paulo Dybala (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Alejandro Gomez (Kant, Reserve) – Skadet


Venezuela:

  • Ingen kendte fravær

Argentina forventet startopstilling: Armani; Molina, Otamendi, Martinez Quarta, Tagliafico; De Paul, Rodriguez, Paredes; Messi, J. Correa, Di Maria

Venezuela forventet startopstilling: Farinez; Rosales, Chancellor, Ferraresi, Gonzalez; Martinez, Rincon; Machis, Otero, Soteldo; Rondon


Odds på Argentina – Venezuela

Bookmakerne har Argentina som favoritter.


Odds-forslag: Argentinsk cruise control

Der er ikke voldsomt meget på spil i dette opgør, Argentina har allerede skaffet VM-billetten, mens Venezuela ikke længere kan nå at spille sig videre. Hjemmeholdet har dog stadig et spinkelt håb om, at snuppe 1.pladsen for næsen af Brasilien, men der skal formentlig tre sejre til i de sidste tre kampe for at det lader sig gøre.

Argentina har været stærke igennem hele kvalen, men det er bemærkelsesværdigt, at de ikke har lavet flere kasser end tilfældet er. Til sammenligning har Brasilien lavet 9 mål flere i de hidtidige 15 kampe. På eget græs har Argentina lavet 11 mål i syv kampe, ikke særlig imponerende taget det offensive firepower in mente. Defensiven har dog fungeret upåklageligt, og derfor er det heller ikke blevet til nederlag endnu. Kun to ud af de 15 kampe er gået over 3.5 mål for Argentinas vedkommende, denne gang er de uden topscorer Martinez, så der bør være fine chancer for endnu en relativt målfattig kamp. Anbefalingen lyder på en kontrolleret sejr til værterne, men heller ikke denne gang ender det i en målfest.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,74
Argentina vinder OG Under 3.5 mål
Gå til unibet *


Argentina – Venezuela: Statistik, topscorer og H2H

  • Argentina er nummer to i kvalen med 34 point. Statistikken endte på 10-5-0 og målscoren 23:7.

  • Venezuela skraber bunden i gruppen med 10 point. Statistikken endte på 3-1-12 og målscoren 14:30.

  • Lautaro Martinez er topscorer for Argentina med syv kasser. Inter-spilleren kommer dog ikke i spil denne gang, da han har pådraget sig en omgang corona.

  • Hos Venezuela er det Rondon, som topper listen med fem scoringer.

  • Argentina vandt det omvendte opgør med 3-1.


Expected Goals: Argentina vs. Venezuela de seneste tre kampe:

ArgentinaResultatxGVenezuelaResultatxG
Argentina – Colombia(1-0) 0,84 – 0,63Uruguay – Venezuela(4-1) 4,55 – 0,72 
Chile – Argentina(1-2)0,83 – 1,09 Venezuela – Bolivia(4-1)3,52 – 0,35 
Argentina – Brasilien(0-0)0,52 – 0,58 Venezuela – Peru(1-2) 1,98 – 1,39
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Argentina – Venezuela?

Argentina – Venezuela spilles lørdag den 26. marts 2022 klokken 00:30.

Hvor spilles Argentina – Venezuela?

Argentina – Venezuela spilles på La Bombonera i Buenos Aires

Skriv første kommentar

Skriv et svar