18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
3/10
EM 2024 – Hold Point
Tipped at 1.70
BettingGuru-avatar
17. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
4/10
Rumænien
Ukraine
Tipped at 2.25
Higuain-avatar
17. jun.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 1.80
Dagens Spil-avatar
17. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.22
3/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 2.22
BettingGuru-avatar
17. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.95
1/10
Østrig
Frankrig
Tipped at 2.95
Dagens BetBuilder-avatar
17. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.73
1/10
Atletico MG
Palmeiras
Tipped at 1.73
Frank Pilantra-avatar
18. jun.
01:30
sport-icon

Anbefalet til

1.80
2/10
Tyrkiet
Georgien
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
18. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

7.50
2/10
Copa America – Topscorer
Tipped at 7.50
BettingGuru-avatar
20. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Copa America – Hold Point
Tipped at 1.78
BettingGuru-avatar
25. jun.
00:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

Argentina – Kroatien: Odds og optakt den 13. december 2022

Af: Mads Larsen Publiceret 29. november kl. 19:00

Nu bliver det rigtig sjovt! Tirsdag aften løber den første VM-semifinale af stablen, når Messis Argentina byder Modrics Kroatien op til dans. Kan kroaterne blive ved med at overraske, eller bliver de iltre argentinere for stor en mundfuld? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Argentina – Kroatien. Der er kampstart tirsdag d. 13. december 2022 kl. 20:00. Se kampen på DR1. (For hele VM programmet, se her)

ArgentinaKroatien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Lusail Stadium, Qatar
Vejret: 20° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

ArgentinaKroatien: Skader, karantæner og startopstillinger

Fredagens kvartfinaler mellem Argentina – Holland og Kroatien – Brasilien kastede voldsomt drama af sig, et hav af ostemadder, to straffesparkskonkurrencer, flotte mål, og én stor overraskelse.

Mange havde regnet med den helt store sydamerikanske duel her i den første semifinale ved VM, men bookmakernes favoritter fra Brasilien trak altså, som så mange andre før dem, det korteste strå i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien, og måtte med tårer i øjnene trisse fra banen for sidste gang ved denne slutrunde. Det var lige før, at Argentina måtte lide samme skæbne som deres sydamerikanske ærkerivaler, men Messi og hans iltre argentinske håndlangere havde den fornødne skarphed fra 11-meterpletten til at sende Holland ud af turneringen. Dermed får vi fornøjelsen af en lidt overraskende semifinale mellem Argentina og Kroatien, som også mødte hinanden til VM i 2018, hvor kroaterne vandt med hele 3-0.

Gummiben, manglende ilt til hjernen, en utæmmelig Wout Weghorst? Argentina var ved at smide det hele på gulvet i kvartfinalen mod Holland. Det forløb ellers helt efter planen med føringsmål efter en halv times tid, og en fordobling af Messi med tyve min igen, men herfra gik der mere slåskamp end koncentration i den for argentinerne, som dermed måtte ud i en nervepirrende forlænget spilletid + straffesparkskonkurrence for at holde VM-drømmen i live. Det lykkedes med hiv og sving, men uden at imponere helt vildt spillemæssigt. Scaloni råder over et hold krigere krydret med en af tidernes bedste fodboldspillere i Lionel Messi, som blandt andet viste kvaliteten med en fremragende assist til 1-0 målet. Så længe han er i gear, og så længe, at hans holdkammerater kan holde hovedet koldt, så står Argentina med fine muligheder for en finaleplads.

Man kan mene meget om Kroatiens spillestil… Ikke alle er helt solgt over den pragmatiske og afventende tilgang til spillet, men det er altså imponerende, at en nation med lige knap 4 millioner indbyggere for anden gang i træk er nået så langt til VM. Opskriften var den samme i 2018, hvor ingen af de tre knockout-kampe inden finalen var afgjort efter 90 minutter, men hvor kroaterne trak det længste strå i alle tilfælde. I Qatar er det blevet til sejr efter straffespark i både ottendedels- og kvartfinalen over henholdsvis Japan og Brasilien, og i gruppespillet vandt Kroatien faktisk kun én af tre kampe. Det er fuldkommen vildt, at Modric og co. endnu engang står i semifinalen, men med solid defensiv organisation og kynisme på de helt rigtige tidspunkter, så er de næsten helt umulige at overvinde. Sejren over Brasilien var ikke voldsom fortjent set over +120 minutter, men Kroatien har på en eller anden måde gjort forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence til deres helt store specialitet, og derfor kan man aldrig dømme dem ude. Heller ikke selvom de her står overfor Messi og co.  

 

Argentina: Skader og karantæner

Gonzalo Montiel (Back, Reserve) – Karantæne

Marcos Acuna (Back, Fast/Reserve) – Karantæne

Kroatien: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Argentina – Kroatien

Odds på ArgentinaKroatien

Argentina er favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Kroatien gør det igen!

Nu spidser det for alvor til! Vi er nået til VM-semifinalen, hvor bookmakerne har Argentina til ganske klare favoritter i duellen mod Kroatien. Men… Det ville ikke være første gang, at Modric og co. trodser oddsene. I 2018 gjorde de det af med England i semifinalen, og her i Qatar, har de lige ekspederet guldfavoritterne fra Brasilien ud.

Otte af de ti seneste semifinaler ved VM er endt med maksimalt to mål i ordinær spilletid, så umiddelbart bør vi ikke have en decideret målfest i vente her. Især ikke når Kroatien er den ene af de to semifinalister. Af kroaternes hidtidige fem kampe ved slutrunden er fire gået under 2.5 mål i ordinær tid, tre af dem er endda endt helt uden mål. Dalic’ mandskab havde ikke voldsomt meget at byde på mod Brasilien, hvor den fremmeste opgave var at forsvare eget mål, noget som de i den grad også lykkedes med. Opskriften bliver formentlig den samme her. Hvis man kan holde alle Brasiliens stjerner fra fadet, så kan man måske også holde snor i Messi?

Der er enormt meget på spil her, og som vi ofte ser det i denne slags kampe, så kan der lynhurtigt gå taktik og tilbageholdenhed i den. Nerverne kommer formentlig til at sidde uden på tøjet i kampen, som man bare ikke må tabe. Argentina er fortjente favoritter, men det kan ikke længere negligeres, hvor umulige Kroatien er at besejre. Anbefalingen lyder på en målfattig affære, som meget vel kan ende med at blive afgjort i enten forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,45
Uafgjort
Gå til marathonbet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

ArgentinaKroatien: Statistik, topscorer og H2H

  • Selvom Argentina var oppe med 2-0 undervejs, så måtte der både forlænget spilletid og straffekonkurrence til at sikre sejren over Holland i kvartfinalen.
  • Kroatien skulle vanen tro bruge 120 minutters + straffekonkurrence for at spille sig videre til semifinalen. Senest gik det udover Brasilien.
  • Lionel Messi er topscorer for Argentina med 4 kasser.
  • Andrej Kramaric topper listen hos Kroatien med 2 scoringer.
  • De to nationer mødtes i gruppespillet ved VM i 2018, hvor Kroatien snuppede en overraskende 3-0 sejr.

Expected Goals: Argentina vs. Kroatiende seneste tre kampe:

ArgentinaResultatxGKroatienResultatxG
Holland – Argentina(2-2) 0,58 – 1,89Kroatien – Brasilien(1-1) 0,71 – 1,34 
Argentina – Australien(2-1) 2,3 – 0,71 Japan – Kroatien(1-1)1,25 – 0,96
Polen – Argentina(0-2)0,13 – 3,62Kroatien – Belgien(0-0) 0,73 – 2,18 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Argentina – Kroatien?

Argentina – Kroatien spilles tirsdag den 13. december 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Argentina – Kroatien?

Argentina – Kroatien spilles på Lusail Stadium, Qatar

Skriv første kommentar

Skriv et svar