18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.85
4/10
AB Gladsaxe
Nykøbing FC
Tipped at 1.85
Higuain-avatar
28. mar.
15:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
4/10
FC Nordsjælland
AGF
Tipped at 2.00
Higuain-avatar
29. mar.
16:30
sport-icon

Anbefalet til

5.00
2/10
Sheffield U.
Fulham
Tipped at 5.00
BettingGuru-avatar
30. mar.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
3/10
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
Tipped at 1.98
BettingGuru-avatar
1. apr.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

1.94
2/10
Sportivo Ameliano
Athletico Paranaense
Tipped at 1.94
BettingGuru-avatar
3. apr.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Corinthians
Atletico MG
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
13. apr.
23:00

Argentina – Frankrig: Odds og optakt den 18. december 2022

62 kampe. 4 uger. Vi er endelig nået til VM-finalen. Det bliver en duel mellem Argentina og Frankrig, der mødes søndag klokken 16:00, når VM 2022 lukker og slukker med et brag af en finale. Det er en duel mellem Messi og Mbappé. Det er vinderne fra 2018 mod de tabende finalister fra 2014. Det er i alt 4 VM-titler, der mødes. Det bliver forrygende. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Argentina – Frankrig. Der er kampstart søndag d. 18. december 2022 kl. 16:00. Se kampen på DR1 eller på TV2. 

: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak, Polen
Stadion: Lusail Iconic Stadium, Lusail, Qatar
Vejret: 23° og frisk vind

: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var Messi her, der og allevegne, da La Albiceleste i semifinalen bankede de kroatiske skaktern 3:0, så de i stedet for røde og hvide var gule og blå, da kampen blev fløjtet af.

Lionel Messi spillede – igen – fantastisk og kronede endnu engang med en scoring, så han nu er på fem styk i slutrunden og delt topscorer med Frankrigs Kylian Mbappé. 

Men det er ikke topscorertitlen, der er det vigtige for Messi. Det handler om VM-guldet. Det eneste trofæ, den lille troldmand endnu mangler til samlingen.

Og det er sidste chance, for han har meddelt, han ikke kommer til at spille VM igen. Så det er nu eller aldrig, når det går løs søndag klokken 16:00. 

Chancerne er dog ganske gode, for hvis Argentina kan holde niveau fra semifinalen mod Kroatien, har de fine muligheder for at snuppe guldet for tredje gang i nationens historie.

De vandt senest i 1986 med Diego Maradona som styrmand, mens de i 1978 havde fordel af topscorer Mario Kempes.

Lionel Messi er allerede højt elsket og beundret i Argentina, men hvis han sikrer det fodboldgale land en tredje VM-titel, stiger hans popularitet til uanede højder. Så kan han formentlig selv vælge, om han vil være ny landstræner eller ny præsident.

Frankrig er i VM-finalen for anden gang i træk. De kan blive den tredje nation i VM-historien til at vinde guld to slutrunder på stribe. Det gjorde Italien i 1934 og 1938, og senest var det Brasilien i 1958 og 1962.

De forsvarende verdensmestre har blot tabt en enkelt kamp undervejs, og det var en ligegyldig gruppekamp, hvor de lod reserverne tabe 1:0 til Tunesien. Og reserverne siger en del.

For normalt siger man, at Frankrig kan stille med tre konkurrencedygtige landshold, der kan byde sig til i de store turneringer. Det har de testet denne gang med et hav af skader. Så det er tæt på B-holdet. Eller måske C-holdet, de har sendt af sted. Og som altså er i finalen igen. Wow. 

Kylian Mbappé blev verdensmester i 2018 som 19-årig. Søndag kan han være dobbelt verdensmester som 23-årig. Det er temmeligt imponerende.

Han har scoret fem mål på vejen til finalen, men det er hverken blevet til scoringer i kvartfinalen mod Nederlandene eller i semifinalen mod Marokko. Han må hungre efter at komme på tavlen igen. 

Det gør nok også Olivier Giroud, der egentlig blot skulle have været reserve for franskmændene, men da Ballon d’Or-vinder Benzema blev skadet, har Giroud overtaget pladsen i front og nettet fire gange. Kun overgået af Messi og Mbappé. Det er godkendt, Giroud.

Nu pibler rygterne så frem, at Benzema, der aldrig blev erstattet i truppen og derfor stadig er indskrevet, er klar til kamp igen, og derfor kan han måske komme i spil søndag. Det kan blive den vildeste stjerneparade, når VM-guldet 2022 skal placeres.

: Skader og karantæner

  • Giovani Lo Celso (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Nicolas Gonzalez (Kant, Reserve) – Skadet
  • Joaquin Correa (Angreb, Reserve) – Skadet

: Skader og karantæner

  • Mike Maignan (Mål, Fast) – Skadet
  • Dayot Upamecanoe (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Presnel Kimpembe (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Lucas Hernandez (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Lucas Digne (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Adrien Rabiot (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Boubacar Kamara (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Christopher Nkunku (Angreb, Fast) – Skadet
  • Karim Benzema (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Forventede startopstillinger –

Odds på

Bookmakernes odds fortæller tydeligt, at vi kan forvente en helt lige finale mellem to meget stærke mandskaber.

Odds-forslag: Fuld fart på giganternes VM-finale

I de ni foregående VM-finaler er det kun sket tre gange, at et hold har scoret mindst tre gange. Det skete i 2018, hvor Frankrig slog Kroatien 4:2. Det skete i 1998, hvor Frankrig slog Brasilien 3:0. Og det skete i 1986, hvor Argentina slog Vesttyskland 3:2.

I de ni finaler er det også kun sket tre gange, at begge hold har været på tavlen. I 1986 og 2018, og så i 2006, da Italien delte 1:1 med Frankrig. 

Det er altså to hold, der har været helt oppe på tæerne og fremme i målbussen, når de i nyere tid har været i VM-finalen. I denne turnering har Argentina indtil nu scoret 12 gange, mens Frankrig er noteret for 13 kasser. Det er et snit på to for argentinerne og lidt mere til Les Bleus. 

Frankrig har lukket mål ind i deres første fem kampe, og det var først i semifinalen mod Marokko, at de formåede at spille til nul. Argentina har i tre af deres seks kampe ikke tilladt scoringer fra modstanderen, mens de selv har været på måltavlen hver eneste gang. 

Anbefalingen forventer en forrygende finale mellem to stærke mandskaber – der er lagt plads ind til en gevaldig skuffelse her, hvis finalen bliver en taktisk gang tørvetrilleri – og de to offensiver har vist sig skræmmende gode.

Derfor tror vi på, begge hold får scoret mindst én gang i kampen. Faktisk tror vi også, at der falder i alt tre mål, og dermed lander vi på et kombispil med begge hold scorer og over 2,5 mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,83
Begge hold scorer PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

: Statistik, topscorer og H2H

  • Argentina indledte VM med et overraskende nederlag til Saudi Arabien, men de vandt de to øvrige kampe og endte som gruppevinder. 

  • Argentina har derefter slået Australien, Holland og Kroatien på vej til finalen. 2:1 mod The Socceroos, 6:5 efter straffespark mod Oranje og så overbevisende 3:0 mod Hrvatska i semifinalen.

  • Frankrig vandt deres indledende gruppe via 4:1-sejr mod Australien og 2:1 mod Danmark. Så tabte de den sidste kamp til Tunesien 1:0. 

  • Knockoutkampene har budt på Polen (3:1), England (2:1) og Marokko (2:0).  

  • Med 5 kasser er Lionel Messi delt topscorer i hele VM-turneringen, og det gør ham naturligvis også til argentinsk topscorer.

  • Frankrigs topscorer er Kylian Mbappé, der har nettet 5 gange indtil nu. 

  • VM-finalen 2022 er en gentagelse af ottendedelsfinalen fra VM 2018, hvor de mødtes senest. Dengang vandt Frankrig 4:3.

  • Frankrig og Argentina har mødtes i alt 3 gange ved VM-slutrunder. Senest altså i 2018, og før det i 1978 og 1930, hvor Argentina vandt begge gange. 

Expected Goals: vs. de seneste tre kampe:

ArgentinaResultatxGFrankrigResultatxG
Argentina – Kroatien
(3-0) 2,07 – 0,49Frankrig – Marokko
(2-0) 2,34 – 0,83 
Holland – Argentina
(5-6) 0,58 – 1,89England – Frankrig
(1-2) 2,68 – 1,41
Argentina – Australien
(2-1) 2,30 – 0,71 Frankrig – Polen
(3-1) 2,29 – 2,13
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Argentina – Frankrig?

Argentina – Frankrig spilles søndag den 18. december 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Argentina – Frankrig?

Argentina – Frankrig spilles på Lusail Iconic Stadium i Lusail i Qatar.

Skriv første kommentar

Skriv et svar