18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Algeriet – Cameroun: Odds og optakt den 29. marts 2022

‘Ørken-krigerne’ fra Algeriet tæt på at tæmme Camerouns ‘Utæmmelige Løver’

0:1 på hjemmebane har ikke givet Cameroun det bedste udgangspunkt for samlet sejr mod Algeriet, men tirsdag aften gør de et forsøg på at revanchere nederlaget. (Foto: Bildbyrån)

Algeriet tager sent tirsdag aften mod Cameroun i del 2 af de to landes kamp om én VM-billet. Første kamp i Cameroun vandt Algeriet 1:0, og derfor ligger de da også bedst til i forhold til at hapse den samlede sejr. Men Cameroun har allerede oplevet én stor skuffelse i år, da de måtte nøjes med bronze på hjemmebane i Africa Cup of Nations, og de har i hvert fald evnerne til at score de nødvendige mål. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Algeriet – Cameroun. Der er kampstart tirsdag d. 29. marts 2022 kl. 21:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Algeriet – Cameroun: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Bakary Papa Gassama, Gambia
Stadion: Stade Mustapha Tchaker, Blida
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Algeriet – Cameroun: Skader, karantæner og startopstillinger

Algeriet debuterede ved en VM-slutrunde i 1982, og siden har de været med tre gange. Deres seneste deltagelse var i 2014, hvor de slog sig videre til ottendedelsfinalerne og tabte til Tyskland efter forlængelse. De missede altså 2018, og det skal hævnes her, for 2022 har allerede været et skidt år med en gennemført miserabel indsats ved Africa Cup of Nations i januar. 

Algeriet kom ellers som forsvarende mestre til de afrikanske mesterskaber, men blot et point i gruppespillet var ikke nok til at sende dem andre steder end hjem. Nu står de så til gengæld med oprejsningen for fødderne efter 1:0 i Cameroun i den første kamp i fredags. Her scorede topscorer Slimani kort før pausen, og det var altså nok til at rejse hjem med en sejr i bagagen og fine forudsætninger for at sikre endnu en VM-deltagelse. 

Cameroun var også med ved en VM-slutrunde første gang i 1982, men de har kun misset tre af de følgende ni mesterskaber. De var heller ikke med i Rusland i 2018, og selv om de blev nummer tre i årets Africa Cup of Nations, var det vel en skuffelse på hjemmebane, at de ikke løb med den samlede sejr – eller i det mindste nåede finalen.

Nu er de så i finalen i VM-kvalens playoff, og betingelserne er svære, for de skal vinde i Algeriet, og det har ingen gjort, siden Kap Verde vandt en testkamp i 2018, så det er et enormt bjerg, de ‘Utæmmelige Løver’ skal bestige tirsdag aften. Topscorer Aboubakar måtte udgå af den første kamp, men han er efter alt at dømme klar til kamp igen.


Algeriet:

  • Ingen kendte fravær


Cameroun:

  • Zambo Anguissa (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Vincent Aboubakar (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Algeriet forventet startopstilling: M’Bolhi; Bedrane, Mandi, Benlamri; Benayada, Zerrouki, Bennacer, Bensebaini; Mahrez, Slimani, Belaili.

Cameroun forventet startopstilling: A. Onana; Fai, Castelletto, Ngadeu, Tolo; Hongla, Oum Gouet, J.Onana, Toko Ekambi; Choupo-Moting, Aboubakar.


Odds på Algeriet – Cameroun

Bookmakernes oddssætning til kampen viser os, de regner med sejr til værterne.


Odds-forslag: Der er mål i luften

Blot fire gange i deres seneste 29 kampe er Algeriet gået fra banen uden at score. Holdet er ikke nødvendigvis et offensivt festfyrværkeri at følge, men ‘Ørken-krigerne’ plejer altså at levere enten underholdning i form af scoringer eller spænding i form at tætte kampe. De vil være meget tæt på slutrunden i Qatar, hvis de får puttet en enkelt bold i rusen, for det er kun sket i tre af deres seneste 22 landskampe, at modstanderen har fået scoret to gange. 

Cameroun vil nu nok alligevel være tillidsfulde i forhold til egen offensiv, og de har blot tabt én gang til Algeriet siden 1998. Det var så i fredags, så måske er Algeriet stærkere, end de plejer? Det bør Cameroun nu også være, for det er en solid trup, træner Rigobert Song har at gøre godt med. De lavede 14 mål i deres syv kampe i de afrikanske mesterskaber i januar, og da de røg ud i semifinalen, spillede de 0:0 i ordinær tid med Egypten. De er ikke sådan at skubbe rundt med, og de vil helt sikkert mene, at de burde have haft mere ud af hjemmekampen. 

Dermed er der egentlig grundlag for en ganske livlig kamp, hvor gæsterne vil trykke mest på, men mon dog værterne bare stiller sig ved eget felt for at forsvare? Det er der for meget substans og historie hos Algeriet til, og dermed kan det vise sig at blive en levende kamp med flere muligheder, end kampens betydning umiddelbart lover. Anbefalingen vælger i hvert fald at gå med begge hold scorer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,63
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Algeriet – Cameroun: Statistik, topscorer og H2H

  • Algeriet sluttede øverst i deres VM-kvalgruppe med 14 point for 6 kampe. De sluttede foran Burkina Faso, Niger og Djibouti.

  • Tallene i gruppen for Algeriet var 4-2-0 med scoren 25:4.

  • Ved januars Africa Cup of Nations nåede Algeriet ikke at komme med videre fra det indledende gruppespil, hvor de sluttede sidst uden sejr i 3 kampe.

  • Cameroun vandt også deres kvalifikationsgruppe foran Elfenbenskysten, Mozambique og Malawi. Det blev til 15 point i de 6 kampe. 

  • Camerouns statistik sagde 5-0-1 med en målforskel på 12:3.

  • Hjemmebanen i januars Africa Cup of Nations gav Cameroun et sæt bronzemedaljer efter nederlag til Egypten i semifinalen.

  • Algeriets topscorer i gruppespillet var Islam Slimani, som scorede 7 mål. Han stod også for det enlige mål i de to holds første møde. 

  • Hos Cameroun stod 5 spillere for hver 2 mål i gruppespillet, og de deler dermed topscorerposten. Det drejer sig blandt andre om Vincent Aboubakar og Karl Toko Ekambi. 


Expected Goals: Algeriet – Camerounde seneste tre kampe:

AlgerietResultatxGCamerounResultatxG
Cameroun – Algeriet (0-1)0,32 – 0,84Cameroun – Algeriet (0-1)0,32 – 0,84
Elfenbenskysten – Algeriet(3-1) 1,28 – 1,88Burkina Faso – Cameroun  (3-4)0,75 – 2,09
Algeriet – Ækvatorialguinea (0-1) 0,85 – 0,92 Cameroun – Egypten (0-1) 0,78 – 0,40 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Algeriet – Cameroun?

Algeriet – Cameroun spilles tirsdag den 29. marts 2022 klokken 21:30.

Hvor spilles Algeriet – Cameroun?

Algeriet – Cameroun spilles på Stade Mustapha Tchaker i Blida i Algeriet.

Skriv første kommentar

Skriv et svar