18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ungarn – Portugal: Odds og optakt den 15. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Ungarn har fordel af hjemmebanen i deres første kamp mod Portugal i ‘Dødens pulje’. På papiret ser det ud til at blive en svær kamp for Ungarn med et stjernebesat portugisisk mandskab på den anden side. Kan Ungarn levere overraskelsen på hjemmebane eller kommer Portugal planmæssigt fra start ved slutrunden ved at hive sig sejrrigt ud af opgøret? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ungarn – Portugal. Der er kampstart søndag d. 15. juni 2021 kl. 18:00. Du kan se kampen på TV3+ og streame den på Viaplay. 

GÅ TIL

Ungarn – Portugal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Cüneyt Çakır, Tyrkiet
Stadion: Púskas Aréna, Budapest
Vejret:  27° og vindstille

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 15. juni 2021 17:49.

Optakt til Ungarn – Portugal: Skader, karantæner og startopstillinger

For anden EM-slutrunde i træk er Ungarn med. Ellers skal man tilbage til 1972 for at finde den seneste gang, hvor den tidligere store fodboldnation var med ved EM. Ungarnerne kvalificerede sig via Nations League Lag C ved at besejre Bulgarien i semifinalen og Island i finalen efter to sene scoringer. Oveni hatten har Ungarn fordel af hjemmebane i to ud af deres tre kampe – og faktisk er hjemmebanen i Budapest det eneste stadion ved EM-slutrunden, hvor tilskuerkapaciteten er tæt på det maksimale. En stor oplevelse for de ungarske spillere, som ellers ikke er vant til at stå på de helt store scener på nær et par af spillerne som dagligt gør sig i Bundesligaen.

På trods af deres status som forsvarende europamestre, har Portugal en lille tendens til at blive undervurderet i denne gruppe med Frankrig og Tyskland, men løber man gennem navnene i deres trup, så er det et meget kompetitivt mandskab, som sydeuropæerne kan stille. Kig bare på deres offensiv med Bernardo Silva fra Manchester City, Brune Fernandes fra Manchester United, Diogo Jota fra Liverpool, Cristiano Ronaldo fra Juventus, for bare at nævne et par stykker. På de gode dage kan Portugal slå alle hold og det bliver interessant at se, hvor langt det kan bringe dem i dette års turnering.

Ungarn ser umiddelbart ud til at få det svært – både i denne kamp, men også i hele turneringen. Dog skal man ikke undervurdere betydning af, at der er fyldt op på lægterne. Og at Ungarn er en del af det fineste europæiske fodboldselskab. Det bliver en fest på tribunerne. Spørgsmålet er om festen kan overbringes til banen eller om Portugal er for stor en mundfuld.

Ungarn:

Portugal:

  • Joao Cancelo (Back, Fast) – Covid-19

Ungarn forventet startopstilling: Gulacsi; Fiola, Orban, Szalai; Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Schafer, Holender; Sallai, Szalai

Portugal forventet startopstilling: Patricio; Semedo, Dias, Pepe, Guerreiro; Danilo, Carvalho, Fernandes; Bernardo, Ronaldo, Jota


Odds på Ungarn – Portugal

Oddsene peger på, at bookmakerne holder Portugal som relativt store favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 15. juni 2021 17:49.


Odds-forslag: Portugal lukker ned for ufarlige Ungarn

Ungarn har ikke set imponerende ud i deres to træningskampe op til slutrunden med 1-0 mod Cypern og 0-0 mod Irland. Særligt offensiven har svigtet og spejler man lige over navnene, så er holdets største profiler også forsvarspilleren, Willy Orban og keeper, Peter Gulasci, som begge optræder for Leipzig til hverdag. Det siger også en del om holdet offensiv, at Willy Orban blev topscorer i kvalifikationen med tre mål.

Portugal kommer ind til turneringen som forsvarende europamestre, men faktisk ser deres hold stærkere ud i år end det gjorde i 2016. Det ser ud til, at de har flere strenge at spille på. De har en bredere trup. De har flere offensive profiler, som kan afgøre kampen på egen hånd. Og så har de fået en styrmand i forsvaret, Ruben Días, som kan tage over for den aldrende Pepe. Ruben Días har haft en forrygende sæson i Premier League for Manchester City – og han bør kunne styre forsvaret i så høj grad, at de kan holde Ungarn fra fadet. Portugals offensive esser skal nok sørge for et par scoringer i den anden ende, så kan de holde fra Ungarn fra at score, så er der en fin betaling på det.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,20
Portugal vinder til nul
Besøg Bet365 *


Ungarn – Portugal: Statistik, topscorer og H2H

  • Ungarn kvalificerede sig til slutrunden via Nations League, hvor de endte som nummer to i deres pulje. Men eftersom Finland allerede var kvalificeret til slutrunden, overtog Ungarn pladsen, og slog senere Bulgarien og Island i play-off kampene.

  • Portugal kvalificerede sig til slutrunden via en andenplads i kvalifikationen, hvor de endte bag Ukraine, men foran bl.a. Serbien.

  • Ungarn har spillet to træningskampe inden slutrunden med 0-0 mod Irland og 1-0 over Cypern til følge.

  • Portugal spillede 0-0 mod Spanien og slog senest Israel med 4-0 i deres træningskampe.

  • Ungarns topscorer i kvalifikationen var forsvarskæmpen Willy Orban, som scorede tre mål.

  • Portugals topscorer var, ikke overraskende, Cristiano Ronaldo, som scorede hele 11 gange i kvalifikationen.

  • De to nationer stod også overfor hinanden i gruppespillet i EM 2016. Her endte det 3-3.
  • Efterfølgende har de to nationer også været i samme kvalifikationsgruppe til VM i 2018. Her sejrede Portugal i begge kampe med henholdsvis 3-0 hjemme og 1-0 ude.


Expected Goals: Ungarn – Portugal – de seneste tre kampe

UngarnResultatxGPortugalResultatxG
Ungarn – Irland(0-0)1,11 – 0,64Portugal – Israel(4-0)2,70 – 0,57
Ungarn – Cypern(1-0)1,12 – 0,08Spanien – Portugal(0-0)1,64 – 0,53
Andorra – Ungarn(1-4)0,98 – 3,47Luxembourg – Portugal(1-3)0,40 – 2,81
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar