18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ungarn – Frankrig: Odds og optakt den 19. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Ungarn røg ind i et 3-0 nederlag i deres første kamp ved slutrunden, på trods af, at de blev bakket op af et fyldt stadion. Frankrig sejrede med 1-0 mod Tyskland i deres første kamp og har dermed gode kort på hånden forud for kampen mod puljen, på papiret svageste mandskab. Kan Ungarn drille verdensmestrene eller tager franskmændene den forventede sejr? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ungarn – Frankrig. Der er kampstart lørdag d. 19. juni 2021 kl. 15:00. Stream kampen på Viaplay.

GÅ TIL

Ungarn – Frankrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver, England
Stadion: Puskás Aréna, Budapest
Vejret: 33° og næsten ingen vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. juni 2021 17:24.


Optakt til Ungarn – Frankrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Puskás Aréna er det eneste stadion ved slutrunden, hvor der er fyldt op på lægterne, og hvilken bedre ramme til at være vært for slutrundens ‘dødspulje’. Ungarn er på forhånd udråbt som puljens prygelknabe og i deres første opgør mod Portugal kom værtsnationen også på overarbejde, og endte med at indkassere et fuldt fortjent 3-0 nederlag efter to mål fra Cristiano Ronaldo. Inden nederlaget til Portugal havde Ungarn faktisk været ubesejret i 11 landskampe i træk og gjorde en god figur i Nations League, hvor de vandt deres gruppe foran Rusland, Serbien og Tyrkiet.

Frankrig kom planmæssigt fra start i deres forsøg på at hjemtage EM-titlen, da tyskerne blev nedlagt med 1-0 i en ganske chancefattig, men velspillet kamp. Den franske organisation så utrolig stærk ud, og det var også sådan at de hentede VM-trofæet i 2018. Franskmændene er spækket med profiler på samtlige pladser, og også på bænken, hvor de næste i rækken står klar. Det betyder, at selvom Didier Deschamps tør at rotere en smule, så er det stadig spillere fra øverste hylde, som kommer ind. Frankrigs bredde kom også til udtryk i Nation League, hvor de sikkert vandt deres gruppe med 16 ud af 18 mulige point. Her brugte de også en del forskellige spillere.

Frankrig er store favoritter i kampen her, og kan med en sejr sikre sig avancement til ottendelsfinalerne. Ungarn kommer dog ikke til at lægge sig fladt ned, da de spiller foran et entuatistisk hjemmepublikum, som vil støtte deres nationale helte på det store stadig i Ungarns hovedstad, Budapest.

Ungarn:

  • Daniel Gazdag (Midtbane, Reserve) – Skadet

Frankrig:

Ungarn forventet startopstilling: Gulasci; Botka, Orban, Szalai; Nagy; Lovrencsics, Kleinheisler, Schafer, Fiola; Szalai, Sallai

Frankrig forventet startopstilling: Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Rabiot, Kanté, Pogba; Griezmann; Benzema, Mbappé


Odds på Ungarn – Frankrig

Frankrig er store favoritter i kampen mod Ungarn, hvis man kigger på oddsene.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 20. juni 2021 17:24.


Odds-forslag: Frankrig sikrer sig sikker sejr

I gruppe F ser det, desværre for Ungarn, ud til, at der er Ungarn, og så er der alle de andre. Frankrig er nummer to på denne liste, mens Ungarn er nede som nummer 37. Og selvom ranglisten ofte er kritiseret, så giver det et meget godt billede af niveauforskellen på de to mandskaber.

Ungarn havde svært ved at følge med i Portugals tempo i deres åbningskamp og de skal ikke forvente at tempoet sænkes til kampen her, selvom Frankrig spiller en smule mere kontrolleret end Portugal. Alligevel bør Frankrig være minimum et par mål bedre end Ungarn. To gange 3-0 vandt Frankrig i deres træningskampe op til slutrunden mod henholdsvis Wales og Bulgarien, og en sejr i samme leje, er ikke urealistisk her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,03
Frankrig -1,5 (AH)
Besøg Nordicbet *


Ungarn – Frankrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Ungarn startede ud med at tabe 3-0 til Portugal.

  • Frankrig slog Tyskland med 1-0 i deres første kamp ved slutrunden.

  • Ungarns mest scorende i kvalifikationen til slutrunden var forsvarsspilleren, Willy Orban.

  • Karim Benzema stod for franskmændene eneste scoring i deres første kamp. I kvalifikationen blev Olivier Giroud topscorer for verdensmestrene.

  • De to nationers seneste møde var tilbage i 2005, hvor de mødtes i en træningskamp. Her vandt Frankrig med 2-1. Det seneste opgør i slutrundesammenhæng var til VM i 1986, hvor Frankrig vandt 3-0.Expected Goals: Ungarn – Frankrig – de seneste tre kampe

UngarnResultatxGFrankrigResultatxG
Ungarn – Portugal(0-3)0,32 – 2,76Frankrig – Tyskland(1-0)0,40 – 0,69
Ungarn – Irland(0-0)1,11 – 0,64Frankrig – Bulgarien(3-0)2,66 – 0,16
Ungarn – Irland(0-0)1,20 – 0,08Frankrig – Wales(3-0)3,40 – 1,30
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar