18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ukraine – Østrig: Odds og optakt den 21. juni 2021

Foto: Bildbyrån

En direkte duel om andenpladsen i puljen mellem Ukraine og Østrig. Begge hold har tabt til Holland, men slået Nordmakedonien, og nu tager de forskud på knockoutkampene. Uafgjort kan virke fordelagtigt for begge hold, men tør de spekulere på det eller kaster en af holdene snøren ud efter sejren? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ukraine – Østrig. Der er kampstart mandag d. 21. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR2 eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL

Ukraine – Østrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Cakir C, Tyrkiet
Stadion: Arena Națională, Bukarest
Vejret: 27° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 03:02.

Optakt til Ukraine – Østrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Det hører til sjældenhederne, at uafgjort er fordelagtigt for begge mandskaber, og at bookmakerne vurderer, at muligheden for X er større end til en sejr til en af holdene, men det er ikke desto mindre, situationen her. Begge hold er med sikkerhed videre med uafgjort, og den første tanke der lige dukker op hos mig er Danmark mod Sverige i Portugal i 2004, hvor 2-2 også ville være fordelagtigt for begge hold. Dengang var der godt nok færre pladser videre i turneringen og derfor betød pointdelingen at Italien røg ud. Sådan er det ikke med Ukraine – Østrig. Her elimineres ikke nogen hold, men det sikrer bare, at begge hold booker billet til ottendelsfinalerne.

Ukraine har scoret fire mål i deres to første kampe, hvilket må siges at være godkendt. Men de har samtidig lukket fire mål ind også. Der siger en del om holdets styrker og svagheder, og måske også om trænerens mentalitet. Som gammel angriber, skal man ikke undervurdere Shevchenkos prioriteter. Han vil højst sandsynligt hellere angribe end at forsvare, og det har man egentlig også kunne se på deres kampe. I størstedelen af kampen mod Holland var de presset tilbage, men ligeså snart Holland overlod initiativet til Ukraine, viste de deres offensive kvaliteter med særligt Yarmolenko og Yaremchuk som både frontfigurere og målscorere.

Østrig er et skørt hold. Til tider spiller de god bold, og andre gange fungerer det slet ikke for Alpelandet – her kan 4-0 kampen mod Danmark i marts nævnes. Ikke desto mindre er de i en position nu, hvor de kan spille sig videre til en ottendelsfinale, hvilket vil være en stor bedrift, efter at holdet tog sejrsløse hjem fra det seneste EM i 2016, hvor de blot fik et point i tre kampe mod Ungarn, Island og Portugal.

Det er svært at vurdere, hvordan kampen kommer til at forløbe. Om det bliver boldtrilleri i 90 minutter eller om vi faktisk får en underholdende kamp, hvor begge hold jagter sejren – ja, det må tiden vise.

Ukraine:

  • Oleksandr Zubkov (Angreb, Reserve) – Skadet

Østrig:

  • Valentino Lazaro (Back/Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Ukraine forventet startopstilling: Bushchan; Karavayev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko; Shaparenko, Stepanenko, Zinchenko; Yarmolenko, Yaremchuk, Malinovskiy

Østrig forventet startopstilling: Bachmann; Dragovic, Alaba, Hinteregger; Lainer, Laimer, Schlager, Sabitzer, Ulmer; Kalajdzic, Arnautovic


Odds på Ukraine – Østrig

Ganske usædvanligt er det laveste odds at finde på krydset. Det skyldes, at begge hold sikrer sig avancement med uafgjort.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 03:02.


Odds-forslag: Dufter af en forsigtig start på kampen

Både Ukraine og Østrig må være tilfredse med uafgjort, da det sikrer dem avancement fra gruppen. Derfor er det også svært at forestille sig, at det bliver et festfyrværkeri i første halvleg. Her vil holdene højst sandsynligt holde igen, og mest af alt koncentrere sig om at holde hullet.

I Ukraines første kamp ved slutrunden mod Holland stod det 0-0 ved pausen, inden en tidlig hollandsk scoring satte gang i målscoringen i 3-2 kampen. Et lignende scenarie er bestemt ikke urealistisk her. Vi skal langt hen i kampen, før holdene tør at åbne op, hvis det overhovedet sker, og derfor synes en målløs første halvleg heller ikke usandsynlig.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,05
0-0 efter første halvleg
Besøg ComeOn *


Ukraine – Østrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Ukraine slog Nordmakedonien med 2-1 i deres seneste kamp efter at have tabt 3-2 i deres åbningskamp.

  • Østrig lagde ud med en 3-1 sejr over Nordmakedonien efterfulgt af et 2-0 nederlag til Holland.

  • Yarmolenko og Yaremchuk står noteret for to scoringer hver for Ukraine.

  • Hos Østrig er det tre forskellige spillere, der har stået for målscoringen, nemlig Arnautovic, Gregoritsch og Lainer.

  • Uafgjort betyder at begge hold ender på fire point. Ukraine vil tage andenpladsen for flest scorede mål, mens Østrig med al sandsynlighed går videre som en af de bedste treere.

  • De to nationer har mødt hinanden to gange tidligere. Begge gange i en træningskamp. Østrig vandt 3-2 i 2012, mens Ukraine vandt 2-1 i 2011.Expected Goals: Ukraine – Østrig – de seneste tre kampe

UkraineResultatxGØstrigResultatxG
Ukraine – Nordmakedonien(2-1)3,19 – 1,96Holland – Østrig(2-0)3,14 – 0,45
Holland – Ukraine(3-2)1,68 – 0,38Østrig – Nordmakedonien(3-1)1,17 – 1,01
Ukraine – Cypern(4-0)4,67 – 0,17Østrig – Slovakiet(0-0)2,07 – 0,81
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar