18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ukraine – Nordmakedonien: Odds og optakt den 17. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Både Ukraine og Nordmakedonien lagde for land med et nederlag og derfor er der stort pres på de to mandskaber, hvis de har forhåbninger om at gå videre fra puljen. Ukraine må være favoritter, men nordmakedonerne lægger sig ikke ned uden kamp. Sikrer Ukraine sig tre fatale point eller henter Nordmakedonien deres første point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ukraine – Nordmakedonien. Der er kampstart torsdag d. 17. juni 2021 kl. 15:00. Du kan streame kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

Ukraine – Nordmakedonien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TCD
Stadion: Arena Națională, Bukarest
Vejret:  25° og vindstille

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Ukraine
Nordmakedonien
Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 15:00.

Optakt til Ukraine – Nordmakedonien: Skader, karantæner og startopstillinger

Som skrevet i indledningen, så kommer både Ukraine og Nordmakedonien ind til kampen her med et nederlag i bagagen. Det betyder også, at et nederlag i kamp nummer to kan være fatalt for de to holds videre avancement i slutrunden. Særligt Ukraine må have ambitioner om at kunne spille sig videre til ottendelsfinalerne, mens samme forventning ikke kan tilskrives Nordmakedonien, som er debutanter i EM sammenhæng, og som kom med til slutrunden som vinder af Nations Leagues nederste lag.

Ukraine hang i størstedelen af kampen mod Holland efter, men med to flotte scoringer indenfor kort tid, formåede de gulblusede at kæmpe sig tilbage i opgøret. Ukraine leverede en flot kvalifikation, men har ikke ramt samme høje niveau på det seneste. Nordmakedonien kom fint fra start i kampen mod Østrig, men formåede ikke at følge op på den flotte første halvleg.

Selvom tre point kan vise sig at være nok til at gå videre i sidste ende, så er kampen her tæt på at være en vind eller forsvind-kamp og man må derfor forvente to hold, der vil give alt for sejren.

Ukraine:

Viktor Tsygankov (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Oleksandr Zubkov (Kant, Fast) – Tvivlsom

Nordmakedonien:

Ukraine forventet startopstilling: Bushchan; Karavaev, Zabarnyi, Matviienko, Mykolenko; Stepanenko, Zinchenko, Malinovsky; Yarmolenko, Yaremchuk, Shaparenko

Nordmakedonien forventet startopstilling: Dimitrievski; Nikolov, Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski; Bardhi, Ademi, Elmas; Pandev, Trajkovski


Odds på Ukraine – Nordmakedonien

Bookmakernes har størst tiltro til, at Ukraine vinder kampen mod Nordmakedonien.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 17. juni 2021 15:00.


Odds-forslag: Ukraine vinder målrigt opgør

Som nævnt i optakten, så er de to hold tvunget til at vinde kampen her, hvis de skal have gode kort på hånden forud for den sidste gruppekamp. Derfor må man også forvente to hold, særligt Ukraine, som blæser til angreb. Som man så i begge de to holds åbningskamp, så havde de rigeligt med problemer med at forsvare sig og indkasserede begge tre mål.

Ukraine tillod Holland et hav af chancer og selvom xG against kun er 1,68, så brændte Holland et par store chancer undervejs. Nordmakedonien havde også problemer med at holde Østrig fra fadet, selvom de også dem på et xG på under 2.

Rutineret Goran Pandev fik vist sit værd med en scoring, og det samme gjorde Ukraines offensive profiler Yarmolenko og Yaremchuk, som scorede en gang hver. Ukraine bør have gode kort på hånden i forhold til at tage sejren, men om de kan holde Nordmakedonien fra scoring, er mere tvivlsomt og hvis de alligvel formår det, er det ikke urealistisk at de scorer minimum tre mål ind i den anden ende.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,70
Ukraine vinder og over 2,5 mål
Besøg Bet365 *


Ukraine – Nordmakedonien: Statistik, topscorer og H2H

  • Ukraine tabte deres første kamp ved EM med 3-2 til Holland. Undervejs var ukrainerne bagud 2-0, kom siden på 2-2, men endte med at tabe 3-2.

  • Nordmakedonien tabte deres første EM-kamp nogensinde, da Østrig vandt 3-1 søndag aften.

  • Ukraines målscorere i deres åbningskamp var anfører Yarmolenko og angriber Yaremchuk.

  • Nordmakedoniens ene mål blev scoret af deres anfører Goran Pandev.
  • De to nationer var i pulje sammen i VM-kvalifikationen til slutrunden 2016. Her vandt Ukraine 1-0 og 2-0.


Expected Goals: Ukraine – Nordmakedonien – de seneste tre kampe

UkraineResultatxGNordmakedonienResultatxG
Holland – Ukraine(3-2)1,68 – 0,38Østrig – Nordmakedonien(3-1)1,17 – 1,01
Ukraine – Cypern(4-0)4,67 – 0,17Nordmakedonien – Kazakhstan(4-0)3,12 – 0,26
Ukraine – Nordirland(1-0)1,89 – 0,55Nordmakedonien – Slovenien(1-1)0,90 – 0,87
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar