18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ukraine – England: Odds og optakt den 3. juli 2021

Foto: Bildbyrån

Ukraine snød vores svenske naboer for en plads i kvartfinalen med en forløsende scoring i absolut sidste minut. England sendte Tyskland ud i mørket efter en god anden halvleg. Nu mødes de to nationer i en kamp om den sidste semifinaleplads, hvor den potentielle modstander kan være Danmark. Bliver det Ukraine der formår at overraske englænderne eller tager The Three Lions sejren? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ukraine – England. Der er kampstart fredag d. 2. juli 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR1 eller stream den på på Viaplay eller DRTV.  

GÅ TIL


Ukraine – England: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 27° og solrigt

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Ukraine
England
Odds are subject to change. Last updated 3. juli 2021 20:58.


Optakt til Ukraine – England: Skader, karantæner og startopstillinger

Ukraine gik videre som den dårligste af de bedste treere, og var det eneste hold, der blot havde tre point. Alligevel formåede Andriy Shevchenkos tropper at bide skeer med Sverige i ottendedelsfinalen og nu står de pludselig i en kvartfinale ved en slutrunde – for første gang siden VM i 2006, hvor de præsterede det i VM i Tyskland. Kigger man tilbage på Ukraines kvalifikation til EM-slutrunden, så er en kvartfinaleplads måske ikke så overraskende, da de gik ubesejret gennem en gruppe med Portugal og Serbien. Kigger man dog på spillet til selve slutrunden, kan det virke overraskende. Deres sidste puljekamp mod Østrig, hvor de var tvunget til at hente point for at afgøre deres egne skæbne dumpede de big time. Og kampen mod Sverige senest var heller ikke imponerende, omend de slog Sverige. De var i størstedelen af kampen trykket ned af svenskerne, som ellers ikke havde vist en skræmmende offensiv hidtil, og et rødt kort i forlænget spilletid viste sig at blive udslagsgivende til ukrainsk fordel, da den tidligere Superliga-spiller Dovbyk stangede bolden i kassen.

England bookede deres kvartfinalebillet med en 2-0 over Tyskland. Selvom englænderne har fået en smule kritik for deres spil i hjemlandet, så må man bare sige at Gareth Southgate og hans tropper har præsteret, når det har været nødvendigt, hvilket sejren over Tyskland var et glimrende eksempel på. Vigtigt for England var det også, at de fik Harry Kane i gang med målscoringen, efter at Tottenham-angriberen har spillet et forfærdeligt EM. England er det eneste hold indtil videre, der ikke har indkasseret mål, hvilket i høj grad må tilskrives deres trebackkæde og deres to defensive midtbanespillere, Philips og Rice, som har spillet en god turnering indtil videre.

Denne kamp er også interessant, set med danske briller. Det er nemlig vinderen af kampen, som Danmark eventuelt kan møde i en semifinale, hvis Danmark går hen og slår Tjekkiet i Baku. Ukraine vil nok være det mest overkommelige, men en EM semifinale på Wembley mod England lyder heller ikke helt tosset. Og så skal man lige huske på, at det danske tilbage i efteråret slog netop England, på netop Wembley.

Ukraine:

  • Artem Besedin (Angreb/Reserve) – Skadet
  • Oleksandr Zybkov (Angreb/Reserve) – Skadet

England:

  • José Gaya (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Ukraine forventet startopstilling: Buschcan; Zabarnyi, Kryvtsov, Matvienko; Karavaev, Shaparenko, Stepanenko, Sydorchuk, Zinchenko; Yarmolenko, Yaremchuk

England forventet startopstilling: Pickford; Walker, Stones, Maguire; Trippier, Philips, Rice, Shaw; Mount; Kane, Sterling


Odds på Ukraine – England

Bookmakerne vurderer England til at være relativt store favoritter til at spille sig i semifinalen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. juli 2021 20:58.

Odds-forslag: Målfattig første halvleg

Man må forvente at Ukraine tager et defensivt udgangspunkt i kampen i respekt for englænderne offensive profiler. Ukraine tog et defensiv udgangspunkt i deres åbningskamp mod Holland og gik til pause med 0-0, hvorefter kampen stak af i anden halvleg. I de efterfølgende kampe har Ukraine haft defensive problemer, og har lukket mål ind i samtlige kampe efter, hvorfor det de ikke bør turde at blæse frem i kvartfinalen.

England har ikke lukket mål ind endnu. I tre af deres fire opgør ved EM indtil videre har stillingen været 0-0 efter første halvleg. I det hele taget har englænderne startet lidt forsigtigt i samtlige af deres kampe, og selvom holdet boomer af offensive profiler, er det defensiven der har været i fokus for englænderne.

Med tanke på, at det er knald eller fald, bør kampen først for alvor åbne op i anden halvleg, fordi begge hold vil tage et forsigtigt udgangspunkt. Det betyder formentlig få mål. Gevinst ved 0-0 og pengene tilbage ved en enkel scoring.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,82
Under 1.0 mål i første halvleg
Besøg Bet365 *


Ukraine – England: Statistik, topscorer og H2H

  • Ukraine spillede sig videre til kvartfinalen med en 2-1 sejr over Sverige efter forlænget spilletid.

  • England slog Tyskland ud med 2-0 efter mål af Sterling og Harry Kane.

  • Yarmolenko og Yaremchuk er delte Ukraine topscorere med to mål hver.

  • Raheem Sterling er Englands topscorer med tre mål i turneringen.

  • Ukraine og England har mødt hinanden til en slutrunde før. Det var til EM i 2012, hvor de mødte hinanden i gruppespillet. Her vandt England med 1-0.

  • England er blot det andet hold i en EM-slutrunde, der ikke har lukket mål ind i de første fire kampe ved slutrunden.

  • De to nationers seneste møde var i 2013. Her endte det 0-0 i en VM-kvalifikationskamp.


Expected Goals: Ukraine vs. England – de seneste tre kampe

UkraineResultatxGEnglandResultatxG
Sverige – Ukraine1-1 (1-2 ef.)0,81 – 0,89England – Tyskland2-00,95 – 1,15
Ukraine – Tyrkiet0-10,10 – 1,36Tjekkiet – England0-10,57 – 0,91
Ukraine – Nordmakedonien2-13,19 – 1,96England – Skotland0-01,02 – 1,71
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar