18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tyskland – Ungarn: Odds og optakt den 23. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Tyskerne så godt nok stærke ud i deres seneste kamp mod Portugal og har pludselig spillet sig ind blandt bookmakernes største favoritter. Derfor er de også kæmp favoritter mod Ungarn, som ellers stjal point fra Frankrig senest. Kan Tyskland spille sig videre med en sejr over Ungarn eller overrasker østeuropæerne endnu engang? Der er kampstart onsdag d. 21. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR2 eller stream den på DRTV eller Viaplay.

GÅ TIL


Tyskland – Ungarn: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Karasev S., Rusland
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret: 20° og lille mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 24. juni 2021 22:19.

Optakt til Tyskland – Ungarn: Skader, karantæner og startopstillinger

Sikke en kamp, som Tyskland leverede i weekend mod Portugal. På trods af, at de kom tidligt bagud, kæmpede de sig tilbage og vandt efter en offensiv opvisning. Efterfølgende er tyskerne dog løbet ind i et par skader, hvor særligt Mats Hummels, Gundogan og Müller på gøre ondt. Det betyder også, at den tyske bredde bliver testet, og den bør kunne overkomme en modstander af Ungarns kaliber.

Ungarn er væk fra deres hjemmebane i Budapest, hvor de ellers gav hjemmepublikum en masse at juble over senest med 1-1 mod de franske verdensmestre. Ungarn var dog på forhånd udråbt som puljens svageste led, og der skal stadig ske mirakler, hvis de skal spille sig videre. Men mon ikke, at de giver det et skud og forsøger at overraske tyskerne, selvom Tyskland både har fordel af bedre spillermateriale og hjemmebane i kampen her.

Tyskland ligner gigantiske favoritter, og skal de for alvor tages alvorligt i det samlede regnskab, så kræver det også en sikker sejr over Ungarn.

Tyskland:

 • Lukas Klostermann (Back, Reserve) – Skadet
 • Mats Hummels (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Ilkay Gundogan (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Jonas Hofmann (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Thomas Müller (Angreb, Fast) – Skadet

Ungarn:

 • Daniel Gazdag (Midtbane, Reserve) – Skadet

Tyskland forventet startopstilling: Manuel Neuer; Matthias Ginter, Mats Hummels, Antonio Rudiger; Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Toni Kroos, Robin Gosens; Leroy Sane, Kai Havertz, Serge Gnabry

Ungarn forventet startopstilling: Peter Gulacsi, Endre Botka, Willi Orban, Attila Szalai, Gergo Lovrencsics, Laszlo Kleinheisler, Adam Nagy, Andras Schafer, Attila Fiola, Roland Sallai, Nemanja Nikolic


Odds på Tyskland – Ungarn

Tyskland er store favoritter I kampen mod Ungarn.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 24. juni 2021 22:19.


Odds-forslag: Tyskland blæser til angreb fra første fløjt

Godt nok fik Ungarn point i deres seneste kamp mod Frankrig, men der havde Ungarn også fordel af hjemmebane og et ellevildt publikum, som heppede deres nationale helte frem. Samme opbakning kan de ikke forvente på Allianz Arena, hvor størstedelen af de knap 15.000 tilladte tilskuere højst sandsynligt holder med Tyskland.

Tyskland skal frem og vinde kampen for at være sikre på at gå videre, og selvom de er løbet ind i et par skader, så spillede de imponerende god offensiv fodbold mod Portugal senest. De spillede i et tempo, som det er lang tid siden, man har set Tyskland spille i, og kan de bare ramme nogenlunde samme tempo i kampen mod Ungarn, så bliver der heller ikke tvivl om udfaldet her.

Tyskland bør og skal være bedre end Ungarn, og de sætter sig på kampen allerede fra første minut. Det ligner et stormløb mod Peter Gulasci i Ungarns mål, og det bliver svært at holde tyskerne fra mål i første halvleg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,60
Tyskland vinder første halvleg
Besøg Bet365 *


Tyskland – Ungarn: Statistik, topscorer og H2H

 • Efter et nederlag til Frankrig i den første kamp, rejste Tyskland sig med en 4-2 over Portugal.

 • Ungarn hentede et flot point mod Frankrig i deres seneste kamp efter de tabte slutrundens første kamp med 3-0 til Portugal.

 • Kai Havertz og Robin Gosens blev begge noteret for et mål, mens de to øvrige mål var selvmål af portugiserne.

 • Ungarns eneste målscorer ved slutrunden indtil videre er Attila Fiola.

 • De to nationers seneste møde var en træningskamp i 2016, hvor tyskerne vandt 2-0.Expected Goals: Tyskland – Ungarn – de seneste tre kampe

TysklandResultatxGUngarnResultatxG
Portugal – Tyskland(2-4)1,96 – 2,79Ungarn – Frankrig(1-1)0,35 – 1,70
Frankrig – Tyskland(1-0)0,40 – 0,69Ungarn – Portugal(0-3)0,32 – 2,76
Tyskland – Letland(7-1)4,35 – 0,06Ungarn – Irland(0-0)1,11 – 0,64
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar