18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tyrkiet – Wales: Odds og optakt den 16. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Onsdag aften tager Tyrkiet og Wales hul på 2.spillerunde i Gruppe A. Tyrkiet blev sat til vægs af Italien i åbningskampen, mens Wales fik skrabet et enkelt point hjem i kampen mod Schweiz. Alt er selvfølgelig stadig åbent i Gruppe A, spørgsmålet er om Tyrkiet kan rejse sig oven på den spillemæssige og resultatmæssige skuffende indsats i første kamp, eller om Wales ligesom mod Schweiz, viser sig svære at besejre? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyrkiet – Wales. Der er kampstart onsdag d. 16. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR 1 eller på DR TV. 

GÅ TIL

Tyrkiet – Wales: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Artur Dias, Portugal
Stadion: Olimpiya Stadionu, Baku
Vejret: 31° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. juni 2021 17:55.


Optakt til Tyrkiet – Wales: Skader, karantæner og startopstillinger

I fredags fik vi laaaaangt om længe taget hul på EM-2020, da Tyrkiet var på besøg i Rom til kampen mod de italienske værter. Kampen blev dog, for tyrkernes vedkommende, en kamp som de hurtigst muligt skal have ud af hovedet igen… Italien var ganske vist favoritter til opgøret, men det var alligevel lidt overraskende for de fleste seere, at Tyrkiet på den måde blev udspillet igennem alle 90 minutter. Wales kom helskindet igennem deres første gruppekamp, på trods af at være den absolutte underdog i Gruppe A, formåede waliserne at fremskaffe sig 1 point i første gruppekamp mod Schweiz. Chancerne for endnu en walisisk overraskelse ved en EM-slutrunde er dermed intakte, selvom der ikke kan herske megen tvivl om, at Schweiz var det bedste mandskab i deres første gruppekamp.

Vi var ude i noget der mindede om en italiensk magtdemonstration i åbningskampen, og det var pænt overraskende, at tyrkerne overhovedet ikke formåede at yde større modstand i det opgør. Tyrkerne endte faktisk kampen med kun tre skudforsøg, ingen af dem inden for målrammen – aldrig er Tyrkiet gået fra en EM-kamp med færre skudforsøg, det siger alligevel lidt om tyrkernes præstation i den kamp. Det overraskede mange, at tyrkerne ikke havde mere at komme med, for de har vist god form forud for slutrunden. Selvom Holland selvfølgelig ikke har lige så standhaftig en defensiv som Italien, så formåede tyrkerne i marts at sætte 4 mål ind mod hollænderne, ligesom de i kvalifikationen til EM slog de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Det var ikke uden grund, at der var forventet mere af Tyrkiet i åbningskampen. Men ok, værre er det hellere ikke for tyrkerne, som nok havde kalkuleret med et nederlag til et stærkt hjemmehold. Nu bliver det til gengæld spændende om de kan finde noget af det spil frem, som vi tidligere har set frem dem. Der er stadig fine muligheder for avancement fra gruppen, da Schweiz og Wales som nævnt, spillede uafgjort i deres første kamp.

Wales er spået de ringeste chancer for videre avancement i Gruppe A, derfor kan de også være fint tilfredse med det ene point de fik med fra første gruppekamp. Schweiz var det mest initiativrige mandskab i det ikke vanvittigt sindsoprivende opgør. Waliserne var i det meste af opgøret presset af schweizerne, men med hurtige folk som Bale og James i offensiven, så er det et mandskab med evner i omstillingsspillet, og det fik vi også set prøver på. Schweiz startede 2.halvleg godt ud, og kom hurtigt foran, mens de efterfølgende havde muligheder for at lukke og slukke opgøret – men da schweizerne midt i 2.halvleg pludselig hvilede for meget ved føringen, og overgav initiativet til Wales, ja der slog de så til! Kiefter Moore havde igennem store dele af kampen været en trussel i luften, og han pandede også bolden i mål til 1-1. Et udmærket udlæg af waliserne, i hvert fald pointmæssigt! Mon de også kan drille et såret tyrkisk mandskab?

Tyrkiet:

Wales:

Tyrkiet forventet startopstilling: Cakir; Celik, Kabak, Söyüncü, Meras; Yokuslu, Yazici, Tufan, Calhanoglu, Karaman; Yilmaz

Wales forventet startopstilling: Ward; C. Roberts, Mepham, Rodon, Davies; Allen, Morell; Bale, Ramsey, James; Moore


Odds på Tyrkiet – Wales

Tyrkiet er ifølge oddsene favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. juni 2021 17:55.


Odds-forslag: Der bliver åbnet op for målsluserne

Det var ikke det udlæg på turneringen som Tyrkiet havde håbet på, nederlaget til i Italien i sig selv var ikke katastrofalt, men den spillemæssige præstation lader meget tilbage at ønske. Vi skal heller ikke blæse det større op end det er, Italien er det stærkeste hold i puljen, og står med gode chancer for også at besejre Schweiz og Wales. Derfor skal tyrkerne bare lægge skuffelsen bag sig, og komme videre i teksten her mod Wales.

Ingen af de to nationer viste sig nævneværdigt frem offensivt i første spillerunde, men denne gang bliver det helt anderledes, i hvert fald for tyrkernes vedkommende. Der vil blive langt mere tid på bolden, tid til at sætte nogle ordenlige angreb op og det kan give en mere åben kamp end man kunne forestille sig efter at have set de to nationer i weekendens kampe. Vi vil formentlig se et lignende kampbillede som fra Schweiz-Wales, denne gang vil det være Tyrkiet med initiativet og endnu engang vil Wales være presset tilbage på banen, og lure på omstillinger. Vi så i Wales’ første kamp, at forsvaret bestemt er til at tale med, Schweiz havde chancerne til at lukke kampen ved flere lejligheder, og jeg forestiller mig, at den tyrkiske offensiv også kan spille sig vej uden om en halvsvag walisisk defensiv. Til gengæld har vi i VM-kvalen i marts set prøver på, at også tyrkerne kan være gavmilde i de bagerste geledder, og waliserne har et par lynhurtige våben i front, som kan gøre ondt på de fleste mandskaber, især Tyrkiet, som formentlig vil stå langt fremme på banen her. Hos bookmakerne er der forventet en søvndyssende målfattig affære, men jeg ser gode muligheder for lidt gang i den her. Tyrkiet skal helst op og vinde dette opgør, for der er klart større chance for en sejr mod Wales end i den sidste gruppekamp mod Schweiz. Det var en lille gave til tyrkerne, at Wales formåede at fremskaffe sig det ene point i første kamp. Wales har også klart bedre muligheder til dette opgør end i deres sidste kamp imod Italien, derfor skal begge mandskab vel gå efter 3 point, for at stå med de bedst mulige kort på hånden før sidste gruppekamp? Svaghederne i begge defensiver er til at få øje på, og scenariet i puljen vil tvinge tyrkerne frem på banen. Det kommer til at kaste mål af sig.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,63
Over 2.5 mål
Besøg Unibet *


Tyrkiet – Wales: Statistik, topscorer og H2H

  • Tyrkiet måtte give fortabt i EM’s åbningskamp, da de på Stadio Olimpico i Rom tabte fortjent med 3-0 til værterne fra Italien.

  • Wales kom bedre fra start ved slutrunden. De startede ud med 1 point imod Schweiz i en kamp hvor der elles stod Schweiz på det mest, kampen endte dog 1-1 efter Kiefer Moores hovedstødsscoringen et kvarter før tid.

  • Som statistikkerne giver udtryk for, så havde Tyrkiet det svært i første gruppekamp. Det blev kun til 3 skudforsøg for tyrkerne i løbet af kampen, og ikke et eneste indenfor målrammen. Det er det laveste antal skudforsøg tyrkerne nogensinde har haft ved en EM-slutrunde.

  • Wales er kun gået målløse fra banen i en af deres syv hidtidige kampe ved en EM-slutrunde, mens seks ud af syv indkasserede mål ved en EM-slutrunde alle er kommet efter pausen.

  • Den største målsluger hos Tyrkiet er den aldrende Lille angriber, Burak Yilmaz, han har haft en fremragende sæson i franske Lille, men det var ikke meget vi så til ham i første kamp.

  • Kieffer Moore stod Wales’ for udligningsmål i første kamp, den store angriber sendte med et kvarter tilbage af kampen et flot hovedstød i kassen. Fire af Kieffers seks landskampsmål for Wales har været på hovedstød, og han har scoret de to seneste gange han har været i walisernes startellever.

  • Lad os håbe på lige så stor underholdning på onsdag, som sidst de to nationer krydsede klinger! Vi skal tilbage til VM-kvalen i 1997, her vandt Tyrkiet en hæsblæsende affære med tenniscifrene 6-4. Ingen neutrale tilskuere ville klage over så målrig en kamp igen på onsdag!


Expected Goals: Tyrkiet vs. Wales – de seneste tre kampe

TyrkietResultatxGWalesResultatxG
Tyrkiet – Italien(0-3)0,55 – 1,8Wales – Schweiz(1-1)0,62 – 1,41
Tyrkiet – Moldova(2-0)1 – 0,62Wales – Albanien(0-0)0,58 – 0,12
Tyrkiet – Guinea(0-0)1,16 – 0,46Frankrig – Wales(3-0)3,4 – 1,3
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar