18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tyrkiet – Italien: Odds og optakt den 11. juni 2021

Foto: Bildbyrån

FINALMENTE! Efter et års forsinkelse, får vi på fredag endelig taget hul på EM 2020! Åbningskampen ligner en seværdig en af slagsen, når de to favoritter i Gruppe A, Tyrkiet og Italien, hamrer sammen på Stadio Olimpico i Rom. Der forventes adgang til omkring 16.000 fans på lægterne, så vi kan altså se frem til liv og glade dage på tribunerne, selvom der stadig er langt til fuldt hus på Olimpico. Indfrier Italien forventninger hjemme i Rom, eller formår de uortodokse tyrkere at ødelægge Italiens åbningsfest? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyrkiet – Italien. Der er kampstart fredag d. 11. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR 1 eller på DR TV. 

GÅ TIL

Tyrkiet – Italien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie, Holland
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 21° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Tyrkiet
Italien
Odds are subject to change. Last updated 11. juni 2021 20:56.


Optakt til Tyrkiet – Italien: Skader, karantæner og startopstillinger

Nu er vi der næsten! Fredag er den store dag, hvor vi endelig får skudt EM-2020 af stablen! Det bliver en sand fornøjelse endelig at få taget hul på slutrunden, som skulle have været spillet sidste sommer. Åbningskampen er lidt af lækkerbisken, for både Tyrkiet og Italien har været virkelig godt kørende på det sidste. Selvom tyrkerne står som hjemmehold i kampprogrammet, så er det værd at bemærke, at det er italienerne, som faktisk er på hjemmebane her. Opgøret bliver spillet i Rom på Stadio Olimpico, hvor der vil blive lukket ca. 16.000 fans ind på tribunerne – det er langt fra nok til at fylde Olimpico op, men vi må tage hvad vi kan få i disse tider. Gruppe A består foruden Tyrkiet og Italien, også af Schweiz og Wales. Hvis man tager et kig på oddsene, så er åbningskampen en duel mellem de to favoritter i gruppen.

Tyrkiet har vist sig flot frem på det seneste, deres udlæg på VM-kvalifikationen i marts var helt forrygende! I første kvalkamp slog de lidt overraskende Holland med 4-2, i en kamp hvor den aldrende målsluger, Burak Yilmaz, stod for en fornemt hattrick. Herefter kørte de vores norske brødre ud af brættet med en 3-0 sejr, inden de så skuffede fælt med 3-3 imod Letland. Hvis vi kigger på tyrkernes præstation i EM-kvalifikationen, er der bestemt også positive ting at tage med. De endte rimelig klart som 2’er i deres pulje bag de forsvarende verdensmestre fra Frankrig, som de formåede at hente 4 point imod over to kampe, et glimrende bevis på at Tyrkiet ikke er til at spøge med! De har et fremragende hold med mange unge spillere, der er flere franske mestre fra Lille på holdkortet, tre midterforsvarere fra store klubber som Juventus, Liverpool og Leicester – og Milans Calhanoglu er den store kreatør fremme på banen.

Italien står knivskarpt for tiden! Efter fadæsen med den manglende deltagelse til VM i 2018, har italienerne virkelig taget skeen i den anden hånd. Træner Roberto Mancini har gjort underværter for Gli Azzurri, som gik igennem EM-kvalen med 10 sejre i 10 kampe og en imponerende målscorer på 37:4. VM-kvalifikation ser ud til at fortsætte i samme spor som kvalifikationen til EM, Italien vandt i marts alle tre kvalifikationskampe med 2-0. Faktisk har italienerne vundet deres 7 seneste kampe, alle uden at lukke mål ind. Det ser mere spændende ud for Italien end det har gjort i lang tid! Holdet har et fint mix af rutinerede kræfter som Bonucci, Chiellini og Jorginho, men også lysende talenter som Barella og Chiesa. Det bliver enormt spændende at se om Italien kan indfri de høje forventninger, som der naturligt er til dem ovenpå så mange gode landskampe i træk. På skadesfronten er der kun en ting at bemærke, Marco Veratti er tvivlsom til opgøret, og forventes ikke at blive risikeret her i første kamp.

Tyrkiet:

Italien:

  • Marco Veratti (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Tyrkiet forventet startopstilling: Cakir; Celik, Kabak, Söyüncü, Meras; Yokuslu, Yazici, Tufan, Calhanoglu, Karaman; Yilmaz

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Jorginho, Pellegrini, Barella; Chiesa, Immobile, Insigne


Odds på Tyrkiet – Italien

Italien er ifølge oddsene favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 11. juni 2021 20:56.


Odds-forslag: Italien fortsætter de fremragende takter

Det er to hold i solid form, der hamrer sammen fredag aften i EM’s åbningskamp. Italien har fra EM-kvalifikations start fejet al modstand af banen, men med i den ligning, skal det selvfølgelig siges, at modstanderne kun få gange har været af Tyrkiets kaliber. Tyrkerne har nemlig vist, at de kan bide skeer med de store fodboldnationer, i marts blev det til en flot sejr imod Holland, mens de i EM-kvalen slog Frankrig på hjemmebane og fik point på udebane.

Italien har været fantastisk stabile i deres præstationer, de har vundet på overbevisende vis i stort set alle kvalifikationskampe i de sidste par år, så det er ikke uden grund, at de er storfavoritter til at tage 1.pladsen i Gruppe A. Hvor Italiens resultater og præstationer i kampene har været virkelig stabile, så er det anderledes hektisk når Tyrkiet indtager banen. Deres seneste betydende kampe tilbage i marts bød på masser af mål, men også et udfald i 3-3 kampen mod Letland. Jeg er ikke sikker på, at det her bliver en målfest, for Italien har virkelig godt styr på defensiven og råder over spillere, som er vant til at begå sig i de helt store kampe. Tyrkiet har vist sig fornemt frem i et godt stykke tid, men jeg tror, at de er oppe imod overmagten her. Selvom der kun kommer knap 16.000 tilskuere på stadion, så kan hjemmebanefordelen ikke underkendes, som da der helt tomme sæder. Gli Azzurri virker helt urokkelige for tiden, og med tilskuere i ryggen, så regner jeg med, at de kommer sikkert fra land her mod et tyrkisk mandskab med mange unge spillere. Som det er sket i de seneste seks landskampe for Italien, så vinder de med et rent bur her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,32
Italien vinder til nul
Besøg Unibet *


Tyrkiet – Italien: Statistik, topscorer og H2H

  • Tyrkiet tabte kun en enkelt kamp i EM-kvalifikationen, og sikrede dermed 2.pladsen i gruppen i sikker stil. Tyrkernes to kvalifikationskampe imod Frankrig endte med 4 tyrkiske point, de kan altså bide skeer med de allerbedste, hvis de rammer dagen.

  • Italien har vundet deres syv seneste landskampe, alle uden at indkassere mål. De står knivspart inden fredagens åbningskamp!

  • Tyrkiet har ikke tradition for at komme hurtigt ud af starthullerne til EM. De fire gange tyrkerne har deltaget ved en EM-slutrunde, er det alle gange blevet til nederlag i første kamp.

  • Italien har samlet set spillet 38 kampe til EM-slutrunder, ikke i en eneste af de 38 kampe har italienerne scoret mere end 2 mål. Italien topper statistikken over flest 0-0’er ved EM, det er sket i 8 ud af 38 kampe.

  • Den største målsluger hos Tyrkiet er den aldrende Lille angriber, Burak Yilmaz, han stod for et fremragende hattrick imod Holland, da den i marts måned stod på VM-kvalifikation.

  • Hos Italien var Andrea Belotti den skarpeste spiller i EM-kvalifikation med 5 mål på 10 kampe. Meget tyder dog på, at det er Ciro Immobile som kommer til at starte inde i Italiens angreb.

  • Det eneste tidligere indbyrdes opgør mellem Tyrkiet og Italien i en slutrunde, var til EM i 2000. Det opgør blev også spillet den 11.juni, og endte med en 2-1 sejr til italienerne på mål af Antonio Conte og Filippo Inzaghi.


Expected Goals: Tyrkiet vs. Italien – de seneste tre kampe

TyrkietResultatxGItalienResultatxG
Tyrkiet – Moldova(2-0)1 – 0,62Italien – Tjekkiet(4-0)1,63 – 0,3
Tyrkiet – Guinea(0-0)1,16 – 0,46Italien – San Marino(7-0)0,87 – 3,66
Tyrkiet – Aserbadsjan(2-1)2,12 – 1,36Lituaen – Italien(0-2)0,22 – 2,85
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar