18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tjekkiet – England: Odds og optakt den 22. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Tjekkiet og England kan med et uafgjort resultat spille hinanden i knockoutrunden, men spørgsmålet er, om de i virkeligheden spiller for at undgå puljens førsteplads, da det formentlig giver en mere fordelagtig modstander i ottendedelsfinalerne, hvis man bliver nummer to i denne pulje. Men det er kun formentlig, og vil de virkelig spille for at undgå at vinde? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tjekkiet – England. Der er kampstart tirsdag d. 22. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR1 eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Tjekkiet – England: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Artur Dias, Portugal
Stadion: Wembley, England
Vejret:  12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Tjekkiet
England
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 20:58.


Optakt til Tjekkiet – England: Skader, karantæner og startopstillinger

Tjekkiet har leveret en fin slutrunde indtil videre. Ikke bare er de noteret for fire point efter to kampe og topper puljen. De har også spillet fornuftigt, og i åbningskampen havde de meget bedre styr på Skotland, end England havde i runde 2. Den uafgjorte kamp mod Kroatien var en lidt træg affære, men Patrik Schick fik vist sin målnæse – som i øvrigt mere var en blodnæse ved scoringen efter en barsk duel – og nettede på straffespark. Dermed er han på tre mål og deler topscorertitlen med Cristiano Ronaldo. 

Slipper tjekkerne fra opgøret med England uden nederlag, vinder de puljen, og det vil betyde, at de i ottendedelsfinalerne skal møde nummer 2 fra gruppe F – aka dødens pulje. Aktuelt Tyskland, men det kan også blive enten Portugal eller Frankrig – ja eller potentielt Ungarn, men det vil være højst overraskende. Taber tjekkerne kampen, slipper de for førstepladsen, men det kan betyde, de ryger ned som nummer 3 og dermed havner i det meget hypotetiske spil om de bedste tredjepladser, om end fire point formentlig vil vise sig tilstrækkeligt.

Nummer 2 fra denne pulje – som England sikrer sig med uafgjort – møder nummer 2 fra gruppe E, og det kan aktuelt let ende med at være Spanien. Det kan vist ikke betale sig at spille for voldsomt efter placeringerne og potentielle modstandere. Meget kan ændre sig, og mon ikke værdien for tjekkerne er større i at fortsætte som ubesejrede? Hvis de kan. 

For England har ret meget brug for en succesoplevelse. Anfører Harry Kane har spillet decideret anonymt i de to første kampe, og selv om både Phil Foden, Mason Mount og Raheem Sterling – som stod for Englands hidtil eneste mål – af og til viser prøver på deres høje niveau, så er der tydelige mangler i det offensive spil. Med det in mente kan det undre, at Jadon Sancho ikke har spillet et eneste sekund af turneringen endnu, men det kan jo komme i dette opgør. Det kan også være, det er tiden, Jack Grealish kryber i startopstillingen, og da han kom ind mod Skotland, gav han prøver på sin dynamik og pågåenhed uden for alvor at overbevise om, at det lige præcis er ham, det engelske hold mangler. 

Træner Gareth Southgate er selvfølgelig bevidst om puljekombinationerne og mulighederne for at møde det ene eller det andet hold, men han må også være klar over, at forventningerne er store, og der ligger hverken hæder, ære eller ros i at snige sig videre med to uafgjorte kampe og måske endda bare et enkelt mål scoret. Southgate og resten af England har brug for en overbevisende indsats – faktisk á la den 5-0-sejr de hentede i kvalifikationen på Wembley mod Tjekkiet. Ikke meget tyder på, de har sådan en præstation liggende på lager, men det ville klæde dem at gøre et forsøg. 

Tjekkiet:

England:

  • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Trent Alexander-Arnold (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Tjekkiet forventet startopstilling: Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Boril; Soucek, Holes; Masopust, Darida, Jankto; Schick.

England forventet startopstilling: Pickford; Walker, Stone, Maguire, Shaw; Phillips, Rice; Sancho, Mount, Grealish; Kane.


Odds på Tjekkiet – England

England er ifølge bookmakernes odds ganske klare favoritter i kampen. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 20:58.


Odds-forslag: Vi spiller om førstepladsen. Der skal mål på bordet

Tjekkerne har scoret i begge deres første kampe. Tre mål er det blevet til. Alle signeret Patrik Schick. Et hovedstød. Et spark fra midten. Og et straffespark. Tjekkiet topper puljen, og det vil være en kæmpe triumf, hvis de kommer videre som puljevindere. Det vil formentlig give dem en vanskelig opgave mod enten Portugal eller Tyskland, men det er knockoutrunden. Intet er umuligt. 

Tjekkerne vil helt sikkert klø på – også for at fjerne det grimme indtryk fra seneste besøg på Wembley som landshold. Men de kan jo se på det efterfølgende opgør, hvor de besejrede England 2-1 hjemme i Prag. Fem spillere i den tjekkiske trup tjener til daglig til brødet hos Slavia Prag, der i forårets Europa League mødte Leicester City, Rangers og Arsenal uden at tabe en eneste af de tre kampe på de britiske øer. De ved godt, hvordan man undgår nederlag mod britisk modstand, og de vil forsøge at gentage succesen her. 

England har godt nok fire point og rent bur efter de to første kampe, men de har på intet tidspunkt lignet den forhåndsfavorit, de endnu engang var skreget op til forud for slutrunden. Måske er det tiden at skifte i offensiven, men kan de bare sådan trylle-rylle finde sammen og klikke, så de banker tjekkerne? Måske kan de, men anbefalingen tror ikke på, den går en tredje gang for England at holde buret rent, men omvendt er det vel også vanskeligt at forestille sig, at England for anden kamp i træk må forlade banen uden at score. Derfor bliver anbefalingen her, at begge hold scorer i kampen. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,20
Begge hold scorer
Besøg Bwin *


Tjekkiet – England: Statistik, topscorer og H2H

  • En foreløbig fin slutrunde for Tjekkiet har givet sejr på 2-0 mod Skotland og 1-1 mod Kroatien i anden kamp. Dermed topper de puljen før sidste spillerunde. 

  • I kvalifikationen kom Tjekkiet videre som nummer 2 i puljen med 15 point for 8 kampe. 

  • De tjekkiske tal endte på 5-0-3 og scoren 13:11. England vandt puljen, mens de øvrige hold var Kosovo, Bulgarien og Montenegro.

  • Hjemme på Wembley har England indtil videre hentet fire point ved slutrunden via 1-0 over Kroatien og 0-0 mod Skotland. 

  • I kvalifikationen var England knap så tilbageholdende, for her hentede de 21 point i 8 kampe og endte som puljevinder. 

  • Englands statistik var 7-0-1 med en måldifference på 37:6. De tabte udekampen mod gruppe-toeren Tjekkiet med 2-1, men hjemme på Wembley vandt England 5-0.

  • I kvalifikationen stod Patrik Schick for 4 tjekkiske pletskud, og det var nok til at gøre ham til holdets topscorer. Ved slutrunden har Schick scoret alle 3 tjekkiske mål, og det betyder, han lige nu sammen med Cristiano Ronaldo er slutrundens flittigste målskytte. 

  • Harry Kane hamrede 12 bolde i nettet i kvalifikationen, og det var rigeligt til at blive engelsk topscorer. Han har til gengæld ikke scoret ved slutrunden, hvor Raheem Sterling har stået for det enlige engelske mål – Sterling scorede i øvrigt også 3 gange, da England i kvalifikationen slog Tjekkiet 5-0 på Wembley.


Expected Goals: Tjekkiet – England – de seneste tre kampe

TjekkietResultatxGEnglandResultatxG
Kroatien – Tjekkiet(1-1)0,82 – 1,69England – Skotland(0-0)1,02 – 1,71
Skotland – Tjekkiet(0-2)2,25 – 0,91England – Kroatien(1-0)1,54 – 0,37
Tjekkiet – Albanien(3-1)1,35 – 0,59England – Rumænien(1-0)3,84 – 1,59
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Skriv et svar