18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sverige – Slovakiet: Odds og optakt den 18. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Bussen solidt parkeret og Robin Olsen, som agerede sprællemand i det svenske mål, det var opskriften på et flot pointmæssigt udlæg til EM-slutrunden for vores svenske naboer, som stod for den første 0-0’er ved slutrunden. Mon ikke, at de kommer lidt længere frem på banen til denne kamp mod Slovakiet, som var spået at blive prygelknabe i Gruppe E, men leverede en gedigen overraskelse med en 2-1 sejr over Polen i deres første kamp. Kan svenskerne også finde ud af at spille frem i banen, eller har vi endnu en 0-0’er i vente fredag eftermiddag i Sankt Petersborg? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sverige – Slovakiet. Der er kampstart fredag d. 18. juni 2021 kl. 15:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay.

GÅ TIL

Sverige – Slovakiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert, Tyskland
Stadion: Sankt Petersborg Stadion
Vejret: 28° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 18:57.


Optakt til Sverige – Slovakiet: Skader, karantæner og startopstillinger

Sverige kom godt fra land i deres første gruppekamp mod Spanien, det var ikke den smukkeste omgang fodbold, men det var nok til det 1 point i en kamp de var forventet ikke at få noget med fra, så svenskerne står med fine kort på hånden her før kampen mod gruppens underdog fra Slovakiet. Slovakkerne leverede en virkelig god indsats i deres første kamp mod Polen, som de noget overraskende vandt med 2-1, både Sverige og Slovakiet fik dermed mere ud af første runde end man kunne forvente før start. Gruppen er før anden spillerunde fuldkommen åben, og bliver toppet af slovakkerne, som var spået til at blive gruppens prygelknabe. Det lover godt for spændingen i Gruppe E!

‘Et nederlag for fodbolden’, ‘kedeligt’, ‘den svenske bus’ – de skal høre for meget i Sverige efter den første kamp mod Spanien, men faktum er, at de står med 1 point efter en svær udekamp i Sevilla, og det er de ovenud lykkelige for! Spanien kunne ikke trænge igennem den svenske defensiv, og faktisk havde Sverige selv de største scoringsmuligheder i kampen, så det viste sig at være den helt rigtige taktik imod et spansk hold, som tidligere har vist at de har svært ved at bryde kompakte defensiver op. Alexander Isak i det svenske angreb leverede en fremragende præstation, hvor han egentlig var uheldig at gå fra banen uden hverken mål eller assist. Det var en effektiv første kamp af svenskerne, som nu skal finde en helt anden spillestil frem til de næste to kampe mod Slovakiet og Polen. Spørgsmålet er hvordan det nu skal gå svenskerne når de skal længere frem på banen, og rent faktisk skabe en fodboldkamp. Det fik vi ikke mange prøver på i kampen mod Spanien, men de fik vist, at de med en godt organiseret defensiv kan gøre livet surt for selv en af de største fodboldnationer.

Slovakiets første kamp ved slutrunden gik over al forventning, fidusen til slovakkerne har ikke været kæmpestor forud for EM, men det endte alligevel med en 2-1 i første kamp mod Lewandovski og co. Det var virkelig en flot præstation af slovakkerne, som fuldkommen holdt verdens bedste 9’er fra fadet, og samtidig bed godt fra sig i den anden ende. Efter en slovakisk føring i 1.halvleg, var kampen lige ved at tippe over til Polens fordel efter en reducering kort inde i 2.halvleg, men et rødt kort til polakkerne gav Slovakiet gode muligheder for fuldt udbytte – og de greb chancen! Den største profil på det slovakiske mandskab, Skriniar, smaskede bolden i det polske net efter et hjørnespark med 20 minutter igen, og føringen holdt hele vejen hjem. Fantastisk udlæg af Slovakiet, som allerede nu står med fine muligheder for avancement, om ikke andet som en af de fire bedste 3’er i gruppespillet. Hvis de leverer endnu en indsats på samme niveau, vil de bestemt også have muligheder for at drille vores svenske naboer.

Sverige:

  • Mattias Svanberg (Midtbane, Fast/Reserve) – Covid-19
  • Filip Helander (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Mikael Lustig (Back, Fast) – Tvivlsom

Slovakiet:

Sverige forventet startopstilling: Olsen; Krafth, Lindelöf, Danielsson, Augustinsson; S. Larsson, K. Olsson, Ekdal, Forsberg; Isak, Berg

Slovakiet forventet startopstilling: Dubravka; Pekarik, Valjent, Skriniar, Hancko; Kucka, Lobotka; Haraslin, Hamsik, Mak; Duda


Odds på Sverige – Slovakiet

Sverige er ifølge oddsene favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 18:57.


Odds-forslag: Der går taktik i den fra start

Opgøret her kan vise sig at blive yderst vigtigt i forhold til begge nationers videre skæbne i turneringen. 4 point kan i hvert fald meget vel vise sig, at være nok til videre avancement, og det er ikke usandsynligt at et af de to hold står med det pointantal efter kampen her. Sverige bringer sig med en sejr over slovakkerne op på 4 point, mens et X vil være nok for slovakkerne. Resultaterne i første spillerunde af Gruppe E var overraskende, og gør det svært at spå om hvilke hold, som tager billetten videre. Men begge disse nationer står i hvert fald med fine kort på hånden, med en pointhøst over forventet i første runde.

Kampbilledet i dette opgør bliver med statsgaranti anderledes end i Sveriges første kamp, hvor de var ovenud tilfredse med bare at skrabe et enkelt point hjem. Denne gang må de påtage sig favoritværdigheden, og det betyder forhåbentlig, at vi får set lidt mere til svenskernes offensive repetoir. Faktisk forestiller jeg mig et opgør med omvendt fortegn i forhold til svenskernes første, denne gang er det slovakkerne, som fra kampens start formentlig vil være lykkelige for det ene point. Slovakiet havde også succes med deres gode organisation i kampen mod Polen, hvor de holdt de polske chancer nede på et minimum. Kampen er af bookmakerne spået til at blive en målfattig en af slagsen, og det er jeg fuldkommen enig i. Slovakiets defensiv så stærk ud i første kamp, og på trods af Alexander Isaks flotte præstation mod Spanien, så ser jeg ikke Sverige som et mandskab, der er umuligt at holde fra fadet. I hvert fald ikke indtil de virkelig skal op og jagte sejren i 2.halvleg. Kampen er en unik mulighed for begge mandskaber til at bringe sig op på 4 point i gruppen, og snublende nær videre avancement, derfor tror jeg, at der til start kommer til at gå taktik i opgøret. Slovakiet vil helt sikkert være tilfredse med et enkelt point, mens Sverige formentlig ikke kommer til at køre all-out-attack fra første fløjt, for hvad nu hvis slovakkerne fanger dem på en omstilling… Kampen bliver spillet fredag eftermiddag i Sankt Petersborg, og det bliver møgvarmt! Det kan risikere at tage lidt energi ud af spillerne, og det passer udmærket til dette spilforslag, som lyder på en målløs og taktisk 1.halvleg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,55
Under 0.5 mål i 1.halvleg
Besøg Unibet *


Sverige – Slovakiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Den svenske dobbeltdækkerbus var solidt placeret i eget felt i deres første kamp mod Spanien, og det endte lykkeligt for vores svenske naboer med EM-slutrundens første 0-0’er.

  • Slovakiet var ikke spået de store chancer i Gruppe E, men de lagde flot ud med en 2-1 sejr over Polen!

  • Ved seneste EM-slutrunde i 2016 var der ikke en eneste svensk spiller, som kom på måltavlen. Sveriges ene mål i turneringen var et tjekkisk selvmål. Får vi en svensker på måltavlen til denne slutrunde?

  • Det er blot tredje gang, at Slovakiet deltager ved en slutrunde. De to foregående gange er det blevet til exit efter gruppespillet, men med 3 point på hånden efter første kamp er der måske håb for avancement denne gang.

  • Alexander Isak var svenskernes klart farligste spiller i første opgør mod Spanien, og var vel en kende uheldig ikke at gå fra banen med assist eller mål.

  • Hos Slovakiet var det kantspilleren Robert Mak, der i 1.halvleg tvang et selvmål ud af Sczeszny i Polen målet, inden forsvarsstjernen, Skriniar, afgjorte løjerne med en fin afslutning i 2.halveg.

  • Seneste betydende kampe mellem de to nationer var tilbage i VM-kvalen 00/01, her vandt Sverige 2-0 på eget græs, mens det blev til en 0-0’er i Slovakiet.


Expected Goals: Sverige vs. Slovakiet – de seneste tre kampe

SverigeResultatxGSlovakietResultatxG
Spanien – Sverige(0-0)2,01 – 0,6Polen – Slovakiet(1-2)1,71 – 0,67
Sverige – Armenien(3-1)3,2 – 0,78Østrig – Slovakiet(0-0)0,82 – 2,24
Sverige – Finland(2-0)1,91 – 0,64Slovakiet – Bulgarien(1-1)0,93 – 1,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar