18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Sverige – Polen: Odds og optakt den 23. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Sverige står med det ene ben i ottendedelsfinalen før sidste kamp i Gruppe E, men vores svenske naboer står overfor et polsk landshold, som skal bruge alle 3 point, hvis de vil videre til de rigtig sjove kampe! Svenskerne vil med et enkelt point være sikret videre deltagelse til slutrunden, mon de finder dobbeltdækkerbussen frem igen, eller formår Polen at gøre det til en åben kamp? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sverige – Polen. Der er kampstart onsdag d. 23. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay.

GÅ TIL


Sverige – Polen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver, England
Stadion: Sankt Petersborg Stadion
Vejret: 23° kraftig vind og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 23. juni 2021 17:55.


Optakt til Sverige – Polen: Skader, karantæner og startopstillinger

Sverige har været et af de absolut tørreste landshold at følge indtil videre ved denne slutrunde, men med 4 point efter 2 kampe, så er det svært at kritisere Janne Andersson og hans tilgang til kampene. Svenskerne måtte kæmpe uendelig hårdt i første kamp mod Spanien, alle mand var pakket tæt sammen om eget felt, og det resulterede i et flot tilkæmpet point. Selv i anden kamp afgav svenskerne glædeligt boldbesiddelsen til Slovakiet, om end svenskerne var mere angrebslystne i det opgør. På en straffesparksscoring af Emil Forsberg sikrede Sverige sig alle 3 point, og står nu ekstremt godt stillet her før sidste spillerunde. Et enkelt point i dette opgør vil være nok for Sverige til at sikre avancement fra puljen for første gang siden 2004. At svenskerne kan klare sig med et enkelt point passer perfekt til den spillestil de har lagt for dagen indtil videre i turneringen, for defensive har stået snorlige og meget kompakt, og når de denne gang ikke er tvunget frem på banen, så forventer jeg et svensk landshold, som griber kampen an i samme stil som i de to første gruppekampe. Hvis de endnu engang kan undgå at indkassere mål, så har de fået det optimale ud af et søvndyssende gruppespil fra deres side.

Polen var ude i en gedigen skuffelse i første gruppekamp mod Slovakiet, som ellers ikke var spået, at skulle spille nogen som helst rolle i Gruppe E. Men med sterilt polsk angrebsspil, og et rødt kort til midtbanemotoren Krychowiak måtte polakkerne altså give fortabt, og tage tomhændede fra kampen mod hvad der var forventet at blive gruppens prygelknabe. Polakkerne kommer heller ikke helt ud over scenekanten i anden kamp mod Spanien, men på trods af massiv spansk boldbesiddelse, fik de holdt de spanske teknikere nede på 1 scoring, og da Lewandovski i 2.halvleg så dukkede op som trold af en æske, ja så var det ene point i hus, og håbet om avancement lever dermed stadig. Med 3 point her mod Sverige, og alt andet et X i Slovakiet – Spanien, så er en af billetterne til ottendedelsfinalen polsk, mens en sejr til Polen og et X i Slovakiet – Spanien måske også kan sende polakkerne videre. Polen behøver dog ikke finde den store regnemaskine frem endnu, for der er intet håb hvis ikke de selv vinder kampen mod Sverige, så mon ikke at fokus bare forbliver på det. Polakkerne skal have fundet nogle lidt friskere og pågående takter frem til dette opgør, for det har vist sig svært at tvinge Sveriges defensiv op, og med det offensive spil Polen har vist indtil videre, så er der god grund til at tro på, at også de kan få besvær med et godt organiseret svensk mandskab.

Sverige:

Polen:

Sverige forventet startopstilling: Olsen; Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson; S. Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg; Isak, Berg

Polen forventet startopstilling: Szczesny; Bereszynski, Bednarek, Glik; Jozwiak, Moder, Krychowiak, Zielinski, Puchacz; Swiderski, Lewandowski


Odds på Sverige – Polen

Polen er ifølge oddsene smalle favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 23. juni 2021 17:55.


Odds-forslag: Svenskerne kommer ikke for at underholde!

Der må være bekymrede miner i Polen forud for dette skæbnesvanger opgør, alt andet end 3 point vil sende polakkerne hjem fra EM, og formen ser virkelig sløj ud. Polen har kun vundet én af deres seneste ni landkampe, en kamp mod miniputterne fra Andorra. På papiret ligner det et yderst jævnbyrdigt opgør, oddsene for polsk og svensk avancement lå før slutrunden meget tæt op af hinanden, og til dette opgør vurderer bookmakerne også at vi får en tæt kamp.

Sverige er med garanti videre fra gruppen med 1 enkelt point her, godt nyt for svenskerne, men skidt nyt for de neutrale seere af kampen, for Sverige kommer ikke for at underholde. Indtil videre har svenskernes defensive spillestil virket upåklageligt, og det er jo på grund af den taktik, at de står med så gode kort på hånden før dette opgør. Jeg forestiller mig ikke, at Janne Andersson kommer til at gribe denne kamp anderledes an, og det kan altså resultere i endnu et målfattig opgør med Sverige involveret. Vores svenske naboer ser virkelig komfortable ud i deres foretrukne 4-4-2-opstilling, og mod et polsk mandskab, som ikke rigtig har fået det til at spille under den nye træner Paolo Sousa, så spår jeg, at svenskerne langt hen af vejen får held med at holde polakkerne fra fadet. Polen så ikke specielt overbevisende, da de i kampen mod Slovakiet var overladt initiativet, og Sveriges organisation er lige et par nøk bedre end slovakkernes, så mit bud er at vi går til pause med en 0-0’er. På den note, skal det med at Sverige har scoret 88% af deres EM-slutrundemål i 2.halvleg, så de har altså ikke for vane at komme hurtigt ud af starthullerne, og da slet ikke her hvor deres standhaftige defensiv på egen hånd skal sikre dem videre avancement.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,70
Under 0.5 mål i 1.halvleg
Besøg Unibet *


Sverige – Polen: Statistik, topscorer og H2H

  • Sverige står med den ene i ottendedelsfinalen efter 4 point i de første to gruppekampe. Mod Spanien fik de med en ultradefensiv gameplan skrabet et enkelt point hjem, mens de mod Slovakiet fortsatte med samme solide fundament, og tilmed fik scoret et vigtigt mål på straffespark til slutresultatet 1-0.

  • Polen har været et tamt bekendtskab indtil videre ved denne slutrunde. De skuffede fælt i første gruppekamp mod Slovakiet, hvor de måtte se sig slået med 2-1, mens de i anden gruppekamp mod Spanien heller ikke leverede storspil, men alligevel lykkedes med at skrabe et point hjem. De er stadig i live!

  • Af Sveriges 26 mål nogensinde ved EM, er 23 af dem faldet i 2.halvleg. Det stemmer meget godt overens med det vi har set fra Sverige indtil videre, hvor hovedfokus fra start i kampene har været på den defensive organisation.

  • Polen har vundet deres sidste gruppekamp ved de to seneste slutrunder i 2018 og 2016, det er de også tvunget til her, hvis vi skal se dem i ottendedelsfinalen.

  • Sverige har ikke mast derud af med smukt offensiv fodbold ved slutrunden indtil videre, de har således stadig ikke scoret i åbent spil på de første 180 minutter. Svenskernes ene mål blev sat ind af Emil Forsberg på straffespark. Det er dog værd at nævne, at Alexander Isak har set pænt spændende ud i de første to kampe!

  • I Polen råder de over verdens vel nok bedste 9’er, Robert Lewandovski, legekammeraterne på landsholdet er dog ikke af samme kaliber som i Bayern, og det har man også kunne se på polakkens præstationer, som ikke har været på allerhøjeste niveau. Men selvfølgelig var det ham, som satte Polens udligningsmål i kassen mod Spanien.

  • Vi skal tilbage til 2003 for at finde de seneste betydende opgør mellem Sverige og Polen. Dengang spillede de to nationer kvalifikation til EM, og Sverige vandt i begge tilfælde med en samlet målscore på 5-0.


Expected Goals: Sverige vs. Polen – de seneste tre kampe

SverigeResultatxGPolenResultatxG
Sverige – Slovakiet(1-0)1,73 – 0,38Spanien – Polen(1-1)3,28 – 1,14
Spanien – Sverige(0-0)2,01 – 0,6Polen – Slovakiet(1-2)1,71 – 0,67
Sverige – Armenien(3-1)3,2 – 0,78Polen – Island(2-2)1,75 – 1,04
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar