18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spanien – Polen: Odds og optakt den 19. juni 2021

Foto: Bildbyrån

De nåede det ikke! Sverige havde i kampen mod Spanien parkeret bussen solidt på egen banehalvdel, og selvom spanierne sluttede kampen med en historisk høj boldbesiddelse, så endte kampen altså med en nulløsning. Værre gik det for Polen, som tabte deres første kamp ved slutrunden med 2-1 til Slovakiet efter en tandløs præstation af Lewandovski og co.! Kan Polen gøre Sverige kunsten efter, og lukke ned for Spaniens mange talentfulde spillere, eller lykkedes det endelig spanierne, at få udbytte af alt den boldbesiddelse? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Polen. Der er kampstart lørdag d. 19. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR 1 eller DR TV.

GÅ TIL

Spanien – Polen: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato, Italien
Stadion: Estadio de La Cartuja, Sevilla
Vejret: 22° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. juni 2021 20:58.


Optakt til Spanien – Polen: Skader, karantæner og startopstillinger

Både Spanien og Polen måtte tage skuffede fra deres første kamp i Gruppe E. Spanien formåede, trods en historisk høj boldbesiddelse, ikke at få åbnet for målsluserne i deres kamp mod Sverige. Svenskerne fik parkeret bussen godt og grundigt foran Robin Olsens mål, og selvom spanierne så forholdsvis giftige ud i 1.halvleg, så døde intensiteten i det spanske angrebsspil stille ud minut for minut, der var muligheder i begge ender, men det endte altså målløst og med 1 point til hver. Polen vil nok stå endnu mere skuffede tilbage end spanierne, for i kampen mod gruppens underdog fra Slovakiet lykkedes det ikke polakkerne at få point med hjem i bagagen. Det opgør var mere jævnbyrdigt end Spanien-Sverige, men polakkerne så en anelse tandløse ud offensivt, og slovakkerne spillede overraskende frisk til. Med et rødt kort til Krychowiak i 2.halvleg udeblev det polske comeback, og ikke engang det ene point lykkedes de med at holde fast i. En kæmpe skuffelse for Polen, som ligner en hold, der kan få svært ved at gå videre fra gruppen, i hvert fald skal de finde et helt andet niveau frem til kampene mod Spanien og Sverige, hvis de vil gøre sig nogen forhåbninger.

Det var det forventede kampbillede vi fik i Spaniens kamp mod Sverige. Svenskerne var ovenud tilfredse med at ende kampen som den startede, og som vi så fra spanierne i VM-kvalkampene i marts, så har de altså problemer med at få lirket kompakte defensiver op. Spanien kom ellers godt ud til opgøret, og efter at have set 1.halvleg var det svært at forestille sig, at den kamp skulle ende målløs, men som tiden løb afsted blev chancerne færre og færre, selvom de tekniske spaniere dog havde muligheder for at komme på tavlen. Det virker som om der mangler den helt afgørende klasse hos hjemmeholdet, i forhold til nogle af de mandskaber de har stillet op med til tidligere slutrunder.

Polen bød i min optik på en af slutrundens mest skuffende optrædener hidtil. Mod en modstander som Slovakiet, som kom med til slutrunden på et af de yderste mandater, havde jeg forventet mere fra polakkerne. OK, de havde heller ikke marginalerne med sig, først måtte de indkassere et uheldigt selvmål af målmand Sczezny, og i 2.halvleg blev Krychowiak udvist på et halvbilligt gul kort nummer to. Med det sagt, så kom polakkerne simpelthen ikke med nok frem i banen, spillet omkring Slovakiets felt gik simpelthen for langtsomt, og den store polske angrebsstjerne, Lewandovski, blev slet ikke serviceret. Lewandovski bærer selv en del af ansvaret for den tamme polske offensiv, for han formåede aldrig rigtig at spille sig ind i kampen, faktisk var han nærmest usynlig igennem alle 90 minutter. Jeg havde forventet mere af et polsk mandskab, som på papiret, er langt stærkere end Slovakiet. Chancerne for videre avancement er dog stadig til stede, men der skal helt sikkert findes et højere niveau frem hvis de skal blive en realitet.

Spanien:

  • Sergio Busquets (Midtbane, Fast) – Covid-19

Polen:

  • Grzegorz Krychowiak (Midtbane, Fast) – Karantæne

Spanien forventet startopstilling: Simon; Azpilicueta, Laporte, P. Torres, Alba; Rodri; F. Torres, Koke, Thiago, Olmo; Moreno

Polen forventet startopstilling: Szczesny; Glik, Helik, Bednarek; Augustyniak; Bereszynski, Moder, Klich, Rybus; Lewandowski, Zielinskski


Odds på Spanien – Polen

Spanien er ifølge oddsene store favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 19. juni 2021 20:58.


Odds-forslag: Spanien får hul på bylden, men det bliver ikke en målfest!

Sverige fandt formlen til point imod Spanien i første spillerunde af Gruppe E, bare helt ned i kompakt defensiv og så se om der falder lidt omstillingsmuligheder af sig i den anden ende. Det gik virkelig godt for svenskerne, og mon ikke, at også Polen ville være godt tilfreds med et enkelt point mod de spanske favoritter? Spørgsmålet er så om de kan gøre svenskerne kunsten efter, eller om Spanien denne gang har læst på lektien, og fundet midlerne til at trænge igennem endnu et defensivt mandskab.

Jeg forestiller mig et nogenlunde tilsvarende kampbillede som i Spaniens første kamp, men der er ikke mange hold, som med en ultradefensiv indstilling kan gøre livet svært for de store hold, på den måde som Sverige kan det (tænk bare tilbage på playoff til VM, hvor de sendte Italien ud efter samme opskrift). Jeg stiller mig i hvert fald tvivlende over for om Polen besidder de samme organisatoriske evner som Sverige, det var en virkelig tam indsats af polakkerne i første gruppekamp, og jeg tror ikke de har evnerne til at stå imod det spanske pres i 90 minutter. Læg dertil, at Polen ikke har samme fart i deres angribere, som Sverige havde i Isak, så omstillingsmulighederne bliver formentlig færre. Endnu en kamp med et boldbesiddende spansk mandskab imod en defensiv modstander, det kommer nok til at tage lidt tid for spanierne at få lirket polakkerne op, men den polske bagkæde er til at tale med. Spilforslaget bliver en variant med spansk sejr og relativt få mål, efter Polens første kamp er jeg ikke så sikker på de virkelig kan udfordre her, men jeg tror samtidig ikke, at spanierne kommer til at angribe med hovedet under armen når først de er kommet foran.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,03
1-tallet og under 3.5 mål
Besøg Unibet *


Spanien – Polen: Statistik, topscorer og H2H

  • Spanien formåede ikke at bryde den svenske jerndefensiv ned i første gruppekamp, og måtte tage til takke med et enkelt point efter 0-0.

  • Polen skuffede fælt i deres første gruppekamp mod Slovakiet, som på forhånd var spået ringe chancer i Gruppe E. Slovakkerne havde dog et godt tag på Polen, og kunne tage hjem på hotellet med en 2-1 sejr i bagagen.

  • Spaniens seneste 37 mål ved EM er alle scoret fra en position inde i feltet. Måske de skulle hugge lidt fra distancen, hvis Polen pakker sig lige så meget som Sverige?

  • Polen deltager ved deres 4. EM-slutrunde i træk, men kun én gang er de gået videre fra gruppespillet. Det var i 2016, hvor de røg ud til Portugal i kvartfinalen.

  • Alvaro Morata var den skarpeste kniv i skuffen hos spanierne i EM-kvalen, her stod han for 5 mål i 10 kampe. Skarpheden manglede dog i første gruppekamp, hvor han misbrugte en misbrugte en kæmpe chance, som burde have været et sikkert spansk føringsmål.

  • I Polen råder de over verdens vel nok bedste 9’er, Robert Lewandovski, det var dog ikke til at se at polakken i den forgange sæson scorede 41 mål i Bundesligaen, for han var nærmest usynlig hele kampen igennem.

  • Vi skal tilbage til 2010 for at finde seneste indbyrdes opgør, den testkamp blev vundet med hele 6-0 af spanierne, men der er løbet meget vand under broen siden dengang.


Expected Goals: Spanien vs. Polen – de seneste tre kampe

SpanienResultatxGPolenResultatxG
Spanien – Sverige(0-0)2,01 – 0,6Polen – Slovakiet(1-2)1,71 – 0,67
Spanien – Lituaen(4-0)2,51 – 0,33Polen – Island(2-2)1,75 – 1,04
Spanien – Portugal(0-0)1,64 – 0,53Polen – Rusland(1-1)0,58 – 0,36
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar