18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Schweiz – Tyrkiet: Odds og optakt den 20. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag aften skal vi have fundet en afgørelse i Gruppe A, når Schweiz tager imod Tyrkiet i glohedende sommervarme i Aserbajdsjan. Schweiz må ærgre sig gule og blå over, at det kun blev til 1 point i første gruppekamp mod Wales, for efter det forventelige nederlag til Italien, står schweizerne kun med 1 point på hånden efter to kampe. Tyrkiet har indtil videre været et ekstremt skuffende bekendtskab ved slutrunden, hvor det er blevet til et stort rundt 0 på pointkontoen efter kampene mod Italien og Wales. Schweizerne har med en sejr fine muligheder for avancement til ottendedelsfinalen, mens Tyrkiet nærmest allerede har udspillet deres rolle ved EM. Sikrer Schweiz billetten videre, eller får Tyrkiet reddet lidt af æren? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Schweiz – Tyrkiet. Der er kampstart onsdag d. 16. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR 1 eller på DR TV. 

GÅ TIL

Schweiz – Tyrkiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vinčić, Slovenien
Stadion: Olimpiya Stadionu, Baku
Vejret: 30° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 21. juni 2021 04:59.


Optakt til Schweiz – Tyrkiet: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter de to første spillerunder i EM-slutrundens Gruppe A, har både Schweiz og Tyrkiet været en tur gennem en velkørt italiensk fodboldmaskine, hvor de i begges tilfælde blev til 3-0 nederlag. Det er ikke den store overraskelse at Italien topper gruppen, det er til gengæld temmelig overraskende, at det hverken er Schweiz eller Tyrkiet, som indtager 2.pladsen. Det var på forhånd spået til at blive en tæt kamp imellem de to nationer, om hvem der skulle med Italien videre fra gruppen, mens de færreste havde regnet med at Wales skulle blande sig i den kamp. Men waliserne startede ud med liiidt heldigt, at få skrabet 1 point hjem i kampen mod Schweiz, mens de snuppede alle 3 point mod Tyrkiet i onsdags.

2.pladsen er stadig i spil for Schweiz, som med en sejr her og et walisisk nederlag i Rom, vil ende på 4 point lige som Wales, og så vil det komme an på hvem af de to hold som har den bedste målscore. Selv hvis det ikke blive til 2.pladsen for Schweiz, så vil en sejr her højst sandsynligt gøre schweizerne til en af de bedste 3’ere. Tyrkiets chance for at nå 2.pladsen er forduftet efter to nederlag i de to første kampe, og de kan kun drømme om at nå 3.pladsen, og håbe på at 3 point er nok til at blive en af de bedste 2’ere, det ser dog svært ud qua deres sløje målscore på 0-5. Det er en kamp, hvor ingen af de to mandskaber kan bruge uafgjort til noget som helst, så det lover godt for underholdningen, om end Tyrkiet har set rimelig tamme ud i deres første kampe.

Schweiz:

Tyrkiet:

Schweiz forventet startopstilling: Sommer; Elvedi, Akanji, Schar; Mbabu, Freuler, Xhaka, Rodriguez; Shaqiri; Seferovic, Embolo

Tyrkiet forventet startopstilling: Cakir; Celik, Demiral, Söyüncü, Meras; Yokuslu, Yazici, Tufan, Calhanoglu, Under; Yilmaz


Odds på Schweiz – Tyrkiet

Schweiz er ifølge oddsene favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 21. juni 2021 04:59.


Odds-forslag: 3 kampe og i bad for tyrkerne

Det er to hold, som på papiret ligger meget tæt op af hinanden rent niveaumæssigt, sådan omkring Danmarks niveau, lige der under de allerstørste fodboldnationer. De to holds chancer for avancement fra gruppen stod før start også i nogenlunde samme odds(lille fordel til Schweiz), men tyrkerne har været en af de mest skuffende oplevelser til slutrunden, til trods for en fin optakt til turneringen.

Selvom det kun er blevet til 1 point for Schweiz i de to første kampe, skal vi ikke male fanden på væggen. For schweizerne spillede faktisk godt i første kamp mod Wales, og var mest af alt bare uheldige ikke at slippe afsted med alle 3 point, mens deres nederlag til Italien var forventeligt. Vurderet på de to første kampe, og især kampen mod Wales, så står Schweiz tilbage som det stærkeste hold af de to, og de er da også blevet gjort til rimelig klare favoritter af bookmakerne, hvilket jeg synes ser meget rigtigt ud. Tyrkerne kan ikke engang være sikre på avancement med en sejr her, og med det niveau de har vist indtil videre, så kommer det nok heller ikke på tale. Det sejler rundt i defensiven, mens de ikke har formået at spille sig frem til ret mange åbne chancer i den anden ende. Schweiz de kan ane avancementet, med 3 point så burde den være helt sikker, og jeg tror på, at de kommer ud med mere tro på tingene end tyrkerne, som efterhånden må være temmelig hårdt ramt på selvtillid og stolthed. Embolo skal nok få gjort de tyrkiske forsvarsspillere rundtossede, og sikrer en schweizisk sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,75
1-tallet
Besøg Unibet *


Schweiz – Tyrkiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Schweiz måtte gå skuffede i omklædningsrummet efter første gruppekamp mod Wales, som på trods af schweizisk dominans, endte med en pointdeler. Værre(men forventet) blev det i anden kamp mod Italien, hvor Schweiz måtte gå i bad med en 3-0 snitter. 1 point i 2 kampe er ikke videre imponerende, men håbet lever stadig!

  • Tyrkiet har stået for en af EM’s største skuffelser indtil videre, 2 kampe mod Italien og Wales med 0 point til følge og en målscore på 0-5, gør det meget svært for tyrkerne at sikre avancement, selv hvis de skulle vinde dette opgør.
  • Inden Schweiz ramlede ind i Italien onsdag aften, var schweizerne ubesejrede i deres seneste 7 kampe ved EM-slutrunder. Den pæne statistik fik dog et brat stop med 3-0 nederlaget på Stadio Olimpico.

  • Tyrkiet har kun holdt buret rent i én af deres seneste 12 slutrundekampe, det lover ikke godt, når de samtidig ikke selv er kommet på måltavlen i slutrundens to første kampe.

  • Den største målsluger hos Tyrkiet er den aldrende Lille angriber, Burak Yilmaz, han har haft en fremragende sæson i franske Lille, men han har ikke haft indstillet sigtekornet ordentlig i de to første gruppekampe.

  • Embolo var en regulær enmandshær i første gruppekamp mod Wales, hvor han ganske fortjent også kom på måltavlen. Arbejdsbetingelserne i kampen mod Italien var en del sværere, og han fik aldrig rigtig sat sit aftryk på kampen.

  • Seneste indbyrdes opgør mellem Schweiz og Tyrkiet finder vi tilbage ved EM-slutrunden i 2008, dengang var det Tyrkiet som trak det længste strå med en overtidsscoring til slutresultatet 2-1.


Expected Goals: Schweiz vs. Tyrkiet – de seneste tre kampe

SchweizResultatxGTyrkietResultatxG
Italien – Schweiz(3-0)1,44 – 0,31Tyrkiet – Wales(0-2)1,57 – 2,95
Wales – Schweiz(1-1)0,62 – 1,41Tyrkiet – Italien(0-3)0,55 – 1,8
Schweiz – Liecthenstein(7-0)4,09 – 0,9Tyrkiet – Moldova(2-0)1 – 0,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar