18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rusland – Danmark: Odds og optakt den 21. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

En foreløbig noget besynderlig dansk slutrunde skal have et sidste skud i dette opgør mod Rusland. For ellers er det slut. Alt andet end dansk sejr betyder, Danmark ender sidst i gruppen, men med sejr kan både 3.- og sågar 2. pladsen komme i spil afhængig af resultatet i gruppens anden kamp mandag aften mellem Finland og Belgien. Rusland skal formentlig bare bruge et enkelt point for at sikre sig en plads i knockoutrunden og formodentlig endda så som gruppe-toer. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rusland – Danmark. Der er kampstart mandag d. 21. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR1 eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Rusland – Danmark: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clément Turpin, Frankrig
Stadion: Parken, Danmark
Vejret:  22° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 21:21.


Optakt til Rusland – Danmark: Skader, karantæner og startopstillinger

Danmark rejste sig fornemt fra den vanvittige kamp og chokket med Christian Eriksens kollaps i den første puljekamp. Mod Belgien angreb danskerne som vanvittige fra første fløjt, og de blev belønnet med en hurtig scoring, der satte tonen for det meste af første halvleg. At bruge Mikkel Damsgaard som trussel lige bag Braithwaite og Yussuf Poulsen viste sig at være en forrygende idé, og selv om både Poulsen og Braithwaite hele tiden er i fare for skældud for ikke at score nok, må man altså bare lette på låget over den enorme arbejdsindsats, de begge byder ind med både offensivt og defensivt. Vi kan komme til at fortryde, at vi ikke satte mere pris på de to, når deres landsholdskarriere en dag er ovre. 

Vi skal til gengæld glæde os over den overflod af defensive klassespillere, vi har. Simon Kjær er som god rødvin og bliver bedre og bedre – både som spiller, hvor han tydeligt er bevidst om styrker og svagheder – og som leder, hvor han træder mere og mere i karakter som frontfiguren på det danske hold. At vi så er begavede med makkere til Kjær som Andreas Christensen, Jannik Vestergaard og Joachim Andersen er jo helt vildt.

De to offensive backs har været en fornøjelse at følge i de første danske kampe. Daniel Wass ligner en, der har tænkt sig at placere rumpetten tungt på den danske højre back-position i de kommende år. Måske skal vi vænne os til at kalde ham “Landsholds-Daniel”. Og vi skal helt sikkert vænne os til Joachim Mæhle, for han er da fuld af kvaliteter til den backposition. At han er rykket i venstresiden, ser ikke ud til at genere ham det fjerneste, men skal han for alvor modelleres til wingback Atalanta-style, kræver det nok, han kommer over i højresiden på et tidspunkt. 

Betingelserne er helt klare for Danmark forud for sidste gruppekamp. Der skal en sejr til. Det er ikke usandsynligt, at 1-0 er rigeligt, for hvis Belgien samtidig slår Finland med enten 1-0 eller to overskydende mål, ender Rusland, Finland og Danmark alle på tre point og med 1-0-sejre indbyrdes. Så bliver det nederlagets størrelse mod Belgien, der tæller, og her er Rusland helt væk med 3-0-nederlag, mens Danmark med 2-1-nederlag vil have en score på 2:3, mens finnerne inden kampen mod Belgien har 1:1 og altså ikke må kæmpe sig til for eksempel et 3:2-nederlag, for så vil de have scoret flere mål end danskerne. 1-0 til Belgien. Eller en større sejr end det enkelte mål. Så kan Danmark snuppe 2. pladsen i puljen med 1-0 over russerne. Det er ret vildt at tænke på. Men hvor ville det da egentlig være skønt. 

Rusland har vel egentlig haft en turnering helt som ventet. Nederlag mod Belgien – nok lidt større end de håbede – og sejr over Finland, som formentlig omvendt var lidt mindre, end russerne ønskede sig. Frontløber Artem Dzyuba har endnu ikke scoret ved slutrunden, men tilføjelsen i startopstillingen mod Finland, Aleksey Miranchuk, stod for kampens enlige mål, og kan han finde ind i et frugtbart samarbejde med Monacos Golovin, er der basis for, at de to kan fodre Dzyuba, så han ikke skal forlade slutrunden målløs. Ét russisk point er nok til at sikre dem minimum puljens 3. plads og sikkert også nok til 2. pladsen. Men nu skal de lige spille om det først. 

Rusland:

 • Yuri Zhirkov (Back, Fast) – Skadet
 • Mario Fernandes (Back, Fast) – Tvivlsom

Danmark:

 • Christian Eriksen (Midtbane, Fast) – Skadet

Rusland forventet startopstilling: Safonov; Karavayev, Diveev, Dzhikiya, Kuzyaev; Zobnin, Barinov, Ozdoev; Miranchuk, Dzyuba, Golovin.

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; A. Christensen, Kjær, Vestergaard; Wass, Højbjerg, Delaney, Mæhle; Poulsen, Damsgaard, Braithwaite.


Odds på Rusland – Danmark

Danmark er forholdsvis klare favoritter i duellen ifølge bookmakerne. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 21:21.


Odds-forslag: Danmark sætter sig igennem

Det var svært at vide, hvordan Danmark ville reagere i 1. kamp efter Christian Eriksens kollaps, men i opgøret mod Belgien vidste de mod, hjerte og vilje, og kan de overføre de samme egenskaber, samme vildskab og samme arbejdsiver til opgøret mod russerne, ser det lovende ud for den første danske sejr i slutrunden. 25.000 tilskuere er på plads i Parken. Der er lagt op til endnu en kæmpe fest, og det eneste, danskerne vel har arbejdet med i lejren i Helsingør er, hvordan det bliver til endnu bedre udnyttelse af de mange chancer, holdet skaber. 

Trænerstaben vil helt sikkert have et par brugbare bud, og om det bliver med en klassisk angriber som Dolberg eller Cornelius i front, eller om det endnu engang bliver med en fiffig 9’er, der strejfer mere frit omkring og skaber uro, er sådan set ligegyldigt. De skal bare have styr på, hvordan de putter den lille runde over stregen og ind i nettet. Helst mere end én gang. Gerne mange gange. Så må tingene udvikle sig derfra, men – og der er hverken fortjent eller ufortjent i fodbold og så alligevel – det her danske hold fortjener en sejr. Fortjener medvinden, sammenholdet og den fælles forløsning. 

Russerne har ikke formået i deres to første kampe for alvor at overbevise om, at de kan sætte sig på og skabe en kamp på egne præmisser, så de vil sandsynligvis være afventende og lade danskerne om at blotte sig, mens de fokuserer på at lukke af bagude. Dér er det så danskernes opgave at få løsnet for skruerne i det russiske forsvarsværk.

Anbefalingen har en fornemmelse af, at Danmark er et klart bedre fodboldhold. De færreste hold ville kunne modstå et pres som det danske mod Belgien. Rusland er et stykke vej fra at toppe verdensranglisten, og de er også et stykke vej fra at kunne stoppe Danmark. Anbefalingen går den direkte vej mod dansk sejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,71
Danmark
Besøg Comeon *


Rusland – Danmark: Statistik, topscorer og H2H

 • Det har været en slutrunde næsten som forventet for Rusland med nederlag i åbningskampen mod Belgien på 3-0 og fulgt op af sejr over Finland med 1-0. Dermed kan russerne selv afgøre, om de skal videre fra puljen.

 • I kvalifikationen blev Rusland nummer 2 i en pulje, hvor de sluttede efter Belgien. Russerne hentede 24 point i 10 kampe og havde 9 point ned til Skotland på puljens 3. plads.

 • Den russiske statistik var bortset fra to nederlag til Belgien pletfri med 8-0-2 og en score på 33:8.

 • To knebne nederlag er det blevet til for træner Kasper Hjulmand og hans danske mandskab. 1-0 i rædselskampen mod Finland og siden 2-1 mod Belgien i en meget bedre oplevelse i kamp 2. Men det er et dansk hold under pres før sidste runde. Intet andet end sejr tæller. 

 • Danmark sluttede som nummer 2 i kvalifikationspuljen med 16 point for 8 kampe. 

 • Danmarks statistik var 4-4-0 med måldifference 23:6. Schweiz sluttede som nummer 1, mens irerne blev nummer 3.

 • Artem Dzyuba har endnu ikke scoret ved EM-slutrunden, men han stod for 9 scoringer i kvalifikationen og var russisk topscorer.

 • I kvalifikationspuljen var Christian Eriksen dansk topscorer med 5 træffere, mens Yussuf Poulsen har scoret det foreløbig eneste danske mål ved slutrunden. 


Expected Goals: Rusland – Danmark – de seneste tre kampe

RuslandResultatxGDanmarkResultatxG
Finland – Rusland(0-1)1,15 – 2,49Danmark – Belgien(1-2)2,61 – 1,15
Belgien – Rusland(3-0)1,61 – 0,23Danmark – Finland(0-1)1,87 – 0,52
Rusland – Bulgarien(1-0)2,09 – 0,00Danmark – Bosnien-Hercegovina(2-0)2,33 – 0,30
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Skriv et svar