18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Portugal – Tyskland: Odds og optakt den 19. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Sikke en kamp der er lagt op til jer. Efter Frankrig sejr i åbningskampen mod Tyskland, er det tre livsvigtige point, der skal kæmpes om her. Særligt tyskerne er under pres, men også portugiserne kan ikke se sig fri for presset i Dødens pulje. Kan Ronaldo sparke Portugal videre i turneringen eller formår tyskerne at tage sejren og åbne puljen op på vidt gab? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Portugal – Tyskland. Der er kampstart lørdag d. 19. juni 2021 kl. 18:00. Stream kampen på Viaplay.

GÅ TIL

Portugal – Tyskland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor, England
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret: 32° og næsten ingen vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. juni 2021 01:57.

Optakt til Portugal – Tyskland: Skader, karantæner og startopstillinger

Presset er størst på tyskerne i opgøret her, efter resultaterne i første spillerunde. Omvendt kan Portugal heller ikke tåle at tabe, da de står overfor en svær opgave i sidste runde mod Frankrig, hvilket betyder at de kan ende på tre point, som måske/måske ikke er tilstrækkeligt.

Portugal har en frygtindgydende offensiv, anført af Cristiano Ronaldo. Den gode Ronaldo viste i Portugals første opgør ved slutrunden, at man ikke skal afskrive ham, selvom han er fyldt 36 år. Ronaldo har en tendens til at steppe op, når det virkelig gælder, og det må man sige at det gør for Portugal. Det gør det også mere interessant, at han har fået et par gode legekammerater i front sammenlignet med EM i 2016, hvor meget af det offensive afhang af Ronaldo. Nu kan Bruno Fernandes, Diogo Jota, Bernardo Silva og mange andre også byde ind.

Tyskland har haft et par år, hvor det ikke har spillet. Nu er den gamle garde hentet ind i Hummels og Müller, og selvom Hummels scorede selvmål i åbningskampen, så er det vigtigt for det tyske mandskab, som også tæller et hav af stjernenavne.

Det er to landskamp, der er spækket med verdensstjerner og derfor er der også god grund til, at have store forventninger til kampen. Kampen kan vise sig at få enorm betydning for de to nationer mulighed for at avancere til ottendelsfinalerne.

Portugal:

  • Joao Cancelo (Back, Fast) – Covid-19

Tyskland:

Portugal forventet startopstilling: Rui Patrício; Nélson Semedo, Pepe, Rúben Dias, Raphaël Guerreiro; Danilo Pereira, William Carvalho, Rafa Silva, Bruno Fernandes, Diogo Jota; Cristiano Ronaldo

Tyskland forventet startopstilling: Manuel Neuer; Matthias Ginter, Mats Hummels, Antonio Rüdiger; Joshua Kimmich, İlkay Gündoğan, Toni Kroos, Robin Gosens; Kai Havertz, Thomas Müller, Serge Gnabry


Odds på Portugal – Tyskland

Tyskland er små favoritter i kampen mod Portugal.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 20. juni 2021 01:57.


Odds-forslag: Kampen er spækket med offensive profiler

Som nævnt i optakten, så ser Portugals offensiv stærkere ud end mange af de andre nationer i Europa. Ikke nok med at de har Ronaldo, så har de også et hav af spillere, der kan servicere verdensstjernen. Det samme kan siges om Tyskland, hvor Havertz, Müller, Werner og Gnabry også udgør en farlig offensiv.

Selvom der er fare for, at kampen kan blive en låst affære, hvor begge hold er tilfredse med 0-0, så er der så meget kvalitet på de to holds offensiv, så det er svært at det at holdene skal gå målløse fra banen. Og lige så snart det første mål falder, er der gode muligheder for, at det bliver et sandt festfyrværkeri med et hav af chancer i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,86
Begge hold scorer
Besøg Nordicbet *


Portugal – Tyskland: Statistik, topscorer og H2H

  • Portugal slog Ungarn med 3-0 i deres åbningskamp.

  • Tyskland tabte 1-0 til Frankrig i deres kamp.

  • Cristiano Ronaldo scorede to af målene, mens Dortmund-backen Guerreiro scorede det sidste.

  • Tyskland spillede fint med i kampen mod Frankrig, men den sidste offensive skarphed manglede, hvorfor de gik målløst fra opgøret.

  • De to nationers seneste møde var tilbage i VM 2014, hvor de mødte hinanden i gruppespillet. Her vandt tyskerne 4-0.Expected Goals: Portugal – Tyskland – de seneste tre kampe

PortugalResultatxGTysklandResultatxG
Ungarn – Portugal(0-3)0,32 – 2,76Frankrig – Tyskland(1-0)0,40 – 0,69
Portugal – Israel(4-0)2,70 – 0,57Tyskland – Letland(7-1)4,35 – 0,06
Spanien – Portugal(0-0)1,64 – 0,53Tyskland – Danmark(1-1)1,70 – 0,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar