18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Portugal – Frankrig: Odds og optakt den 23. juni 2021

Foto: Bildbyrån

En gentagelse af finalen ved det seneste EM, hvor Portugal trak sig sejrsrigt ud – og så endda i en puljekamp, hvor taberen i værste tilfælde kan ende med at ryge ud. Wow. Frankrig åbnede puljen op, da de ikke formåede at slå Ungarn i deres seneste kamp, mens Portugal kom ned på jorden igen, efter at være røget en tur i den tyske maskine. Sikrer franskmændene sig førstepladsen i puljen med en sejr eller rejser Portugal sig fra nederlaget mod Tyskland? Der er kampstart onsdag d. 21. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på DR1 eller stream den på DRTV eller Viaplay.

GÅ TIL


Portugal – Frankrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lahoz A., Spanien
Stadion: Puskás Aréna, Budapest
Vejret: 31° og vindstille

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Portugal
Frankrig
Odds are subject to change. Last updated 23. juni 2021 21:03.

Optakt til Portugal – Frankrig: Skader, karantæner og startopstillinger

‘Dødens pulje’ har i den grad levet op til de høje forventinger, der var til gruppen på forhånd. Både Frankrig – Tyskland i første spillerunde og Portugal – Tyskland i anden spillerunde har leveret fodbold af højeste klasse, og derfor er der også god grund til at have høje forventninger til dette opgør. Opgøret er jo en gentagelse af EM-finalen fra 2016, hvor Portugal overraskende trak sig sejrsrigt ud af kampen. Portugal er også det hold, der har mest brug for sejren. Tre point og en målscore på +1 står Portugal noteret for efter to kampe, og det er tvivlsomt om tre point er nok til at gå videre, men umiddelbart ser det svært ud. Derfor er Portugal tvunget til at gå offensivt til værks. Faktisk leverede Portugal en rigtig god præstation mod Tyskland, men de havde bare kæmpe store problemer med tyskernes offensiv.

Frankrig smed to dumme point i kampen mod Ungarn senest, hvilket også betyder at franskmændene ikke kan vide sig sikre på at gå videre endnu, selvom fire point burde være nok. Det ved Frankrig selvfølgelig inden de går på banen, men ikke desto mindre må man formode at Frankrig som minimum går efter det ene point.

Der er også en interessant kamp i kampen. Cristiano Ronaldo, som sammen med Messi, har domineret fodboldverdenen i de sidste 15 år, overfor sin mulige arvtager, Kylian Mbappe, som af mange bliver udråbt som den næste stjerne, der skal dominere fodboldscenen de næste mange år. Indtil videre i slutrunden er det Old-boys-spilleren, Ronaldo, der har vist sig bedst frem med tre mål mod Mbappes nul mål. Et passede magtskifte kunne jo være, hvis Mbappe brændte banen af.

Med det som Gruppe F har vist indtil videre, kan det kun blive et brag af en kamp mellem to af turneringens største favoritter, som begge kan risikere at ryge ud af turneringen inden det alvor er begyndt.

Portugal:

  • Nuno Mendes (Back, Reserve) – Skadet
  • Joao Felix (Angreb, Reserve) – Skadet

Frankrig:

  • Ousmane Dembele (Kant, Reserve) – Skadet
  • Kingsley Coman (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Portugal forventet startopstilling: Rui Patrício; Nélson Semedo, Pepe, Rúben Dias, Raphaël Guerreiro; Danilo Pereira, William Carvalho, Rafa Silva, Bruno Fernandes Diogo, Jota; Cristiano Ronaldo

Frankrig forventet startopstilling: Hugo Lloris; Benjamin Pavard, Raphaël Varane, Presnel Kimpembe, Lucas Hernández; Paul Pogba, N’Golo Kanté, Adrien Rabiot; Antoine Griezmann; Karim Benzema, Kylian Mbappe


Odds på Portugal – Frankrig

Vurderingen fra bookmakerne er, at Frankrig er favoritter til at vinde, men at krydset også kan vise sig at være lukrativt for begge nationer.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 23. juni 2021 21:03.


Odds-forslag: Portugal skal frem = mål i begge ender

Portugal er det mandskab af de to, der mest er tvunget til at satse på point i kampen. Tre point er måske ikke nok til at gå videre som en af de bedste treere. Portugal kender selvfølgelig til de forskellige scenarier inden de går på banen, men umiddelbart ser det ud til, at de minimum skal have ét point for at gå videre. Derfor må man også forvente, at Portugal griber taktstokken i forsøget på at få en scoring. Som man så mod Tyskland, er portugiserne sårbare overfor hurtigt spil og omstillinger, hvilket Frankrig uden tvivl også vil spekulere på. Portugals største profiler er offensive spillere, og selvom Ruben Dias har haft en forrygende sæson i Manchester City, har han ikke ramt hele sammen niveau ved slutrunden indtil videre.

Frankrigs offensiv er også modbydelig, men de har eller ikke helt ramt niveau endnu. Benzema og Mbappe har stadig deres første mål tilgode, selvom Mbappe har været en evig trussel, så har han ikke formået at sætte kronen på værket. Med den ekstreme fart og Portugals formåede offensive tilgang, så må der dog være god arbejdsbetingelser for den unge PSG-spiller.

Hvis resultaterne i de andre puljer flasker sig særdeles, at Portugal skal ud og have point i kampen, så tør jeg godt at love, at det bliver et brag af en fodboldkamp, akkurat som man så med Portugals kamp mod Tyskland senest. Cristiano Ronaldo har bevist, at man aldrig skal afskrive ham. Han har allerde scoret tre mål ved slutrunden og er sulten efter mere.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
2,05
Begge hold scorer
Besøg Betfair *


Portugal – Frankrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Portugal har tre point og en målscore på +1 efter to kampe efter 3-0 over Ungarn, og 2-4 nederlag til Tyskland.

  • Frankrig har fire point efter 1-0 over Tyskland og 1-1 mod Ungarn.

  • Cristiano Ronaldo er Portugals topscorer med tre mål

  • Frankrigs eneste målscorer er Griezmann. Deres andet mål var et selvmål af tyske Mats Hummels.

  • Udover EM-finalen, hvor Portugal vandt 1-0 efter forlænget spilletid, mødte de to nationer hinanden to gange i 2020. Her endte det 0-0 og 0-1 til Frankrig.Expected Goals: Portugal – Frankrig – de seneste tre kampe

PortugalResultatxGFrankrigResultatxG
Portugal – Tyskland(2-4)1,96 – 2,79Ungarn – Frankrig(1-1)0,35 – 1,70
Ungarn – Portugal(0-3)0,32 – 2,76Frankrig – Tyskland(1-0)0,40 – 0,69
Portugal – Israel(4-0)2,70 – 0,57Frankrig – Bulgarien(3-0)2,66 – 0,16
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar