18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersens karakterbog: Wales – Danmark

Den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen er klar med karaktererne (1-10) for danskernes indsats i 4-0-sejren over Wales, der sikrede en plads i kvartfinalerne. Der gives topkarakter til én mand!

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen


Genistreg fra Kasper Hjulmand

Kvartfinalen venter på lørdag i Baku! Spillerne var gode mod Wales, men den helt store profil var, i mine øjne, Kasper Hjulmand. Efter en sløj dansk start, rykkede han Andreas Christensen op på midtbanen, og derfra var Danmark det bedste hold. Senere i kampen skiftede vi igen system, men det var genistregen efter 20 minutter, der gjorde den store forskel. Og så selvfølgelig at han startede med Dolberg i front… Danskerne er så godt kørende, at det er svært at se dem ryge ud på lørdag – uanset om det bliver Holland eller Tjekkiet, vi skal møde. Danmark er flyvende!


De 11 startere

Kasper Schmeichel:  8/10

Igen et clean Sheet I en kamp, hvor han havde 0 (NUL!) redninger. Helt vildt så lidt han har haft at gøre indtil nu! Men han var koncentreret i sine afspil, og med sine kommandoer var han med til at skabe det meget stærke forsvar. God kamp.

Andreas Christensen: 9/10

Han spillede både i forsvaret og på midtbanen i denne kamp, og begge dele løste han suverænt. Han er vanvittigt god, og man forstår godt, hvorfor han er en vigtig spiller for Champions League-mestrene… Koncentrerede sig om sine defensive pligter, og det gjorde AC til UG.

Simon Kjær: 9/10

Klassekamp af anføreren, der dirigerede holdet eminent og ikke tillod Wales noget som helst. Den store Moore blev pakket ned, og holdkammeraterne hjulpet hele vejen – det er det her niveau, Simon Kjær skal vise hver gang. Udgik desværre med det, der lignede en lille forstrækning i baglåret, men mon ikke sundhedssektoren får ham lappet sammen til næste kamp. Det skal de sgu!

Jannik Vestergaard: 7/10:

Den store dansker lavede en stor fejl, der var tæt på at koste, og han stod svagest af vores forsvarsspillere. Men stadig en godkendt kamp. Bedre afspil er selvfølgelig at ønske; modstanderne har set, hvem de skal lade føre bolden frem, men defensivt supplerer han Kjær, Christensen, og hvem vi eller spiller med, rigtigt fint.

Jens Stryger Larsen: 8/10

Jens Stryger spillede i stedet for Wass, og det var godt for Danmark. Masser af fart og arbejde, og så er hans indlæg og hjørnespark altså virkeligt skarpe. Genvalg, næste gang, tak – flot kamp af Jens Stryger Larsen denne aften.

Pierre-Emile Højbjerg: 8/10

Tottenham-spilleren spillede ikke sin allerbedste kamp, men han var stadig stærk og vanvittigt vigtig for Danmark. Han havde en del dårlige afleveringer, men var igen, sammen med Delaney, hjertet i den danske organisation. Højbjerg er en af de allervigtigste, og i aftes viste han igen hvorfor.

Thomas Delaney: 8/10

Delaney startede, ligesom Højbjerg, skidt, men da Andreas Christensen kom op på midtbanen, blev han meget bedre. Pludselig sad han meget hurtigere i haserne på waliserne, og han er altså mega vigtig for vores hold. Savner stadig at han kommer lidt mere til afslutninger, men det skal ikke trække ned, da han først og fremmest er med for at sikre defensiven.

Joakim Mæhle: 8/10

Var mindre farlig og gennembrudsstærk end i de tidligere kampe. Man så ham slet ikke, som vi har været vant til. Men den kasse han fik lavet, rykkede ham fra 7 til 8 på min skala. Hans dynamik og løbevillighed er vigtig for holdet, så find lige kvaliteten frem til på lørdag, vi har brug for det!

Mikkel Damsgaard: 7/10:

Vel den dansker, der stod svagest i billedet mod Wales, men alligevel flot oplæg til det første mål samt et par andre lækre ting. Damsgaard skal også spille næste gang, og mon ikke vi der ser ham tilbage med større styrke.

Kasper Dolberg: 10/10:

Dagens overraskelse, og dagens mand i skysovs! Fantastisk kamp af ham; han var eminent til at dække bolden af og fik scoret to fine mål. Dolberg er en type, der kan se lidt lad ud, når tingene ikke lykkes, men på en aften som denne var han topklasse. Specielt mål nr. 1 var fantastisk sparket ind – mere af det, tak.

Martin Braithwaite: 8/10

Sad og var lidt ærgerlig over Braithwaite, og så bliver han alligevel en profil med oplæg og scoring af et flot mål – dejligt. Jeg synes stadig, der er langt mellem snapsene, men lad os håbe, at det flotte mål giver ham vinger.


Indskifterne

Mathias Jensen: 7/10

Afløste Delaney efter 60 minutter og gjorde det fint. Kunne dog ikke helt matche walisernes fysik, og det var en af grundene til, at vi kom under en form for pres mellem minut 65 og 80.

Christian Nørgaard: 7/10

Afløste Damsgaard, og han gjorde det ok. Vi så ham ikke så meget, og når defensiven er ens hovedopgave, så er det jo fint nok. Nørgaard viste, at han er til at regne med, hvis han skal bruges senere i turneringen, men en startplads næste gang – nej.

Andreas Cornelius: 9/10

Vanvittigt flot indhop – ”Corner” fik 25 minutter og brillerede med oplæg til Braithwaites mål samt 2-3 dribleture som jeg i hvert fald aldrig har set fra ham tidligere. Var tæt på at score også, og havde han gjort det, havde jeg givet ham 10.

Nicolai Boilesen: UB

Joachim Andersen: UB

1 kommentar

  1. Den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen er klar med karakterbogen til Wales – Danmark. Er du enig i bedømmelserne? 🙂

    /SpilXperten.com

Skriv et svar