18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Per Pedersens karakterbog: Danmark – Belgien

Den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen er klar med karaktererne (1-10) for danskernes indsats i den anden EM-gruppekamp mod Belgien.

Per Pedersen

Per Pedersen Superliga

Per Pedersen


Enestående 1. halvleg fra Danmark

Vanvittigt flot kamp af Danmark – den første halvleg de leverede, har jeg ikke set dem levere i mange år. Men det kostede at Danmark, forståeligt nok, lettede foden fra speederen i 15-20 minutter samtidig med, at Belgien indskiftede 3 verdensklassespillere (De Bruyne, Witzel og Eden Hazard), og desværre endte det så med et nederlag. Men vi skal ta’ selvtillid med til Rusland-kampen, for kan vi spille sådan igen, så vinder vi over dem! Flotte karakterer fra mig, her er de:


De 11 startere

Kasper Schmeichel:  6/10

Igen en kamp, hvor han var stort set var arbejdsløs. Derfor skal han bedømmes på de få gange, belgierne kom frem til afslutninger. Første mål kunne han intet stille op ved, men De Bruynes scoring i det korte hjørne så ikke helt skarpt ud. Flot afslutning ja, men det korte hjørne skulle han ha’ dækket af. Vores verdensklassemålmand skal hæve niveauet, hvis vi skal langt i turneringen.

Andreas Christensen: 8/10

Flot kamp, hvor han var placeret i højre side af forsvaret. Selvom det var lidt anderledes end hans favoritposition, løste han det strålende. Offensivt fik vi ikke så meget fra ham, men defensivt var han strålende.

Simon Kjær: 7/10

Kaptajnen løste opgaven Lukaku super sammen med Vestergaard, men spillet med bolden var igen ikke så godt. Understøttede midtbanens pres fint, og var derfor med til at lukke belgierne helt ned i første halvleg.

Jannik Vestergaard: 8/10:

En del af at lukke Lukaku ned, det klarede han rigtigt godt. Desuden sikker i sine afspil og meget opmærksom. En flot landskamp og et fortjent 8-tal. Spændende om Hjulmands taktik mod Rusland giver genvalg, eller om Andreas Christensen fortrækkes i midten.

Joachim Mæhle: 9/10

Mæhle imponerer mig vildt. Dækker fint af bagude, men er samtidig en konstant trussel i offensiven. Belgierne var virkelig udfordrede, når han røg op af linjen, og ingen tvivl om at vi har fået den bedste venstre back siden Niclas Jensen.

Daniel Wass: 7/10

Arbejdede stenhårdt, og forsøgte både offensivt og defensivt at hjælpe til. Kom frem til en fin hovedstødsmulighed i første halvleg, men helt farligt blev det aldrig. En flot del af det vanvittige danske pres i første halvleg, absolut godkendt indsats.

Pierre-Emile Højbjerg: 9/10

Forrygende landskamp af Tottenham-spilleren. Orkestrerede Danmarks ekstremt høje pres, og blev endda oplægger til Yussuf Poulsens mål. Højbjerg var vanvittigt god, og viste at den plads på midten er hans. Bedste mand på midtbanen.

Thomas Delaney: 8/10

Sammen med Højbjerg ufatteligt vigtig på midtbanen. En utrættelig indsts af midtbanekrigeren, der ikke er set så god meget længe. Blev aldrig farlig offensivt, som han ellers tit har været, men det var heller ikke opgaven i dag. Strålende landskamp.

Yussuf Poulsen: 8/10:

Fremragende kasse efter bare 2 minutter, og modsat Finland-kampen var der her mulighed for at true i dybden – og det gjorde han konstant. Flot arbejdsindsats oven på det, så jo, han kan virkelig være tilfreds.

Mikkel Damsgaard: 9/10:

Danmarks største overraskelse, både fordi han var med fra start, men også fordi han var Danmarks bedste! Sikke et gennembrud for manden, der ligner en lille dreng. Boldbehandlingen eminent, og selvom han ikke er den største, holdt han rigtigt godt fat i bolden, når den blev spillet op til ham. Flot, genialt, eminent – mange superlativer passer på indsatsen. Havde han scoret, havde han fået 10.

Martin Braithwaite: 8/10

Det er ikke altid flot, men det er fyldt med fight og vilje, når Barcelona-spilleren træder op. Mange dybdeløb, hvor belgierne slet ikke kunne følge med, og et hovedstød på sammenføjningen, hvor han kunne være blevet dansk helt. Braithwaite var farlig, og kan være meget tilfreds med indsatsen.


Indskifterne

Christian Nørgaard: 7/10

Nørgaard kom ind og var medvirkende til, at Danmark genvandt spilovertaget i de sidste 30 minutter. Man så ham ikke i afgørende situationer, men han var med til at binde danskernes spil sammen. Fremragende boldbehandling, der gjorde, at belgierne ikke kunne fange bolden.

Jens Stryger-Larsen: 6/10

Kom ind og var med i den sidste halve time, hvor Danmark pressede. Fin arbejdsindsats, men han har ikke helt det topniveau, der kunne gøre en forskel. Han blev aldrig for alvor et problem for belgierne.

Andreas Cornelius: 5/10

Cornelius fik 20 minutter; havde et par situationer, hvor han kun manglede et skridt for at blive farlig. Men han blev det aldrig, og en trussel i luftrummet havde man forventet, men den udeblev.

Mathias Jensen: 6/10

Blev skiftet ind for Delaney efter 72 minutter, og var med i forsøget på at få lavet det afgørende offensivt mod slutningen. Lykkedes ikke så godt som mod Finland, men stadig en ok indsats.

Andreas Skov Olsen: UB

Indskiftet efter 84 minutter – uden for bedømmelse.

Skriv et svar