18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Paul Parker med opfordring til Man United: Køb Morten Hjulmand

En af Danmarks helt store åbenbaringer ved EM i Tyskland har været Morten Hjulmand, som har været rygtet til Manchester United, og Paul Parker mener, at Manchester United bør slå kløerne i den blonde midtbanespiller, hvis muligheden byder sig. 

Der var tvivl om, hvorvidt Morten Hjulmand overhoved skulle med til EM, men det kom han – og i testkampene mod Sverige og Norge kæmpede han sig vej ind direkte i Danmarks startopstilling, og sidenhen har han fundet vej til danskernes hjerter. 

Det er dog ikke kun i vores egen andedam, Morten Hjulmand har imponeret, for de største klubber i verden har også fået øjnene op for midtbanespilleren efter en flot sæson i Sporting og nu også stærke præstationer for landsholdet med et smukt mål mod England som kulminationen.

Alamy

En spiller for Manchester United

Tidligere Manchester United-stjerne Paul Parker opfordrer klubben til at hente ham, før det er for sent. 

“Jeg synes, han har været vanvittig. Jeg har ikke set alle kampe med ham i Sporting, men jeg har set nogle stykker, og der har han jo bare domineret fuldstændig.”

“Han blev anfører i Serie A som 22-årig, så det vidner om en knægt med kæmpe lederskab. Det er præcis de lederegenskaber, som Manchester United kunne bruge.”

“Når jeg ser på ham, så ser jeg på mange måder en yngre version af Casemiro, og det kunne Manchester United virkelig godt bruge. Han er boldfast, han er stærk i duellerne, og så vil han gå igennem ild og vand for sine holdkammerater.”

Alamy

En dansk akse?

Paul Parker har tidligere sagt, at han ikke ser Eriksen have en fremtid, men det kan ændre sig. 

Han har nemlig set noget under EM, som har fået ham til at skifte mening, og det har noget med Hjulmand at gøre. 

“Eriksen får en helt anden frihed på landsholdet, end han gør i Manchester United, og man ser jo nu, at han stadig er en klassespiller. Jeg tror, at Hjulmand har været en stor årsag til at frigøre Eriksen, så han kan komme længere frem på banen for Danmark. Han har bare ikke haft muligheden for det i Manchester United, fordi de ikke har haft nogen form for balance.”

“Med en spiller som Hjulmand, som kan dominere midtbanen, så kan han få den frihed. Jeg håber virkelig, at de henter ham, og så kan Manchester United få en dansk akse, som er spillere, der altid giver sig 100%.”

“Hjulmand og Højlund er krigere, og så kan Eriksen ligge i lommen imellem dem. Det vil blive rigtig godt, så det håber jeg meget på.”

Skriv første kommentar

Skriv et svar