18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

EM 2024 odds

Vil du spille på EM i fodbold 2024? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi samler alle de bedste EM odds på denne side, hvor vi klæder dig på til sommerens store fodboldslutrunde, som afvikles fra d. 14. juni til d. 14. juli. Tyskland er værtsnationen, og Danmark har kvalificeret sig til slutrunden. Hvem vinder EM? Hvem bliver topscorer? Hvor langt kommer Danmark? Vi giver dig de bedste fodbold odds og spiltips til EM 2024 – og så dækker vi også kvindelandsholdet fodbold EM.

Hvem vinder EM i fodbold?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Frankrig
bet365
4.50
England
bet365
4.50
Tyskland
bwin
8.00
Spanien
bwin
9.00
Portugal
bet365
9.00
Belgien
bet365
15.0
Italien
bet365
17.0
Holland
bwin
17.0
Danmark
bet365
34.0
Kroatien
bet365
41.0
Serbien
bet365
67.0
Schweiz
bet365
67.0
Tyrkiet
bwin
67.0
Østrig
bet365
81.0
Ungarn
bet365
81.0
Skotland
bet365
81.0
Tjekkiet
bet365
151
Rumænien
Unibet
201
Polen
Unibet
251
Ukraine
Unibet
251
Slovenien
bet365
251
Grækenland
Unibet
251
Albanien
Unibet
351
Slovakiet
bet365
501
Finland
bwin
501
Israel
bwin
501
Wales
Unibet
501
Bosnien-Hercegovina
Unibet
751
Georgien
bwin
751
Island
Unibet
1001
Kasakhstan
Unibet
2501
Estland
Unibet
2501
Luxembourg
Unibet
2501
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 2. mar. 17:02.

Favoritterne ved EM i fodbold

I det følgende gennemgår vi de fem største favoritter til turneringssejren ved EM 2024. England, Belgien, Tyskland, Frankrig, Holland, Portugal og Spanien regnes pt. for de mest oplagte vindere.

England
England leverede et af deres bedre resultater i nyere tid, da de formåede at snuppe en 4. plads ved VM i Rusland. De vil selvfølgelig være skuffede over at tabe semifinalen til Kroatien efter forlænget spilletid – og efterfølge bronzekampen til Belgien – men verdensmesterskaberne var et klart skridt i den rigtige retning oven på den skuffende 12. plads fra EM 2016, hvor Island overraskede og England samtidig fejlede fælt.

Englænderne var vanligt overbevisende i deres kvalifikation, hvor de snuppede syv sejre i otte kampe mod Tjekkiet, Kosovo, Bulgarien og Montenegro. Englænderne gik decideret målamok, og spillere som Harry Kane (12 mål) og Raheem Sterling (8 mål) bidrog flittigt til den vanvittige +31 målscore (37-6) i EM-kvalifikationen.

Ved EM 2024 har England fordel af at spille alle deres indledende gruppekampe (mod Kroatien, Tjekkiet og Skotland) på Wembley. Og skulle de nå de afgørende faser af slutrunden, kan de se frem til både semifinale og finale på det engelske nationalstadion.

Tottenhams Harry Kane er velsagtens Englands største profil. Manchester-duoen bestående af Raheem Sterling (Manchester City) og Marcus Rashford (Manchester United) er dog ingenlunde uefne i det offensive. Talentmassen i den engelske trup virker enorm, men spørgsmålet er om det talent ligger for meget hos den offensive base frem for den defensive?

Du kan her læse vores udvidede analyse af Englands landshold op til EM 2024

Spil på England som EM-vinder >>*

Belgien
Belgien slog England med 2-0 i bronzekampen (tabte med 1-0 til de senere franske verdensmestre i semifinalen) ved VM i 2018, og dermed formåede belgierne at lave deres bedste slutrunderesultatet siden 1980. Ved EM 2016 nåede Eden Hazard og co. til kvartfinalerne, og der er flere ting, der tyder på, at belgisk landsholdsfodbold nærmer sig et absolut klimaks.

Belgien leverede en fuldstændigt fejlfri EM-kvalifikation, hvor de snuppede 10 sejre af 10 mulige. 40 scorede mål og 3 imod vidner om ekstrem overlegenhed i en gruppe, hvor Rusland, Skotland, Cypern, Kasakhstan og San Marino forsøgte at bide fra sig. Romelu Lukaku var flittigst foran kassen (7 mål), men også spillere som Eden Hazard (5 mål), Michy Batshuayi (4 mål) og Kevin De Bruyne (4 mål) bed godt fra sig.

Ved EM 2024 er Belgien havnet i Gruppe B sammen med Danmark, Finland og Rusland. Belgien spiller to kampe i Skt. Petersborg og en enkelt gang i Parken, og selvom de således mødes både Rusland og Danmark på ”udebane”, anses Roberto Martinez’ flok for storfavorit til avancement.

Det belgiske landshold er spækket med profiler. Eden Hazard (Real Madrid), Kevin De Bruyne (Manchester City) og Thibaut Courtois (Real Madrid) er blandt de største.

Spændende bliver det at se om belgierne kan udnytte det uforløste potentiale, der har udviklet sig igennem årene.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Belgiens landshold op til EM 2024

Spil på Belgien som EM-vinder >>*

Tyskland
Der har vel nærmest ikke været en EM eller VM slutrunde de sidste 20 år, hvor “Die Mannschaft” ikke har været blandt favoritterne. I år er ingen undtagelse og det er på trods af at Joachim Löws tropper skuffede fælt til VM i 2018, da de blev sendt ud af gruppespillet.

Tyskland har siden lige før VM i 2018 forsøgt at bygge videre på deres generationsskifte. Spillere som Gnabry, Sané, Kimmich og Goretzka er de nye stjerner på det tyske mandskab, men truppen virker stadig ikke helt homogen sammensat. Specielt defensiven har lidt et knæk efter Löw sagde farvel til Boateng og Hummels, da man ikke helt ser ud til at kunne finde det nye midtstopperpar.

Desværre for de tyske fodboldfans, så har de en af de sværeste grupper til EM i 2024, og det er muligvis også derfor at vi ikke ser dem længere oppe på favoritskalaen. De vil kunne se frem til kampe mod Frankrig, Portugal og Ungarn.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Tysklands landshold op til EM 2021

Spil på Tyskland som EM-vinder >>*

Frankrig
Man laver naturligvis ikke en favoritgennemgang uden at inkludere de forsvarende verdensmestre. Frankrig snød alt og alle ved VM i 2018, og med seks sejre i syv kampe (ja, Danmark var det eneste hold, der matchede verdensmestrene) sørgede de for, at ”Les Bleus” blev indgraveret i pokalen for første gang siden Zinedine Zidanes 1998. I finalen formåede Frankrig at besejre Kroatien med 4-2. At Frankrig også præsterede sølvmedaljer ved EM 2016 vidner om, at man pt. gør tingene rigtigt i det franske.

Til trods for en smule slinger i valsen, lykkedes det for Frankrig at toppe EM-kvalifikationsgruppe H foran Tyrkiet (25 point mod 23 point). Island fulgte efter med 19 point, og så kom Albanien, Andorra og Moldova. Franskmændene sejrede i 8 af 10 kampe, og Olivier Giroud, der ikke scorede en eneste gang ved VM 2018, blev fransk topscorer i kvalifikationen med i alt seks træffere.

Frankrig er havnet i noget af en dynamitpulje ved EM 2021, hvor man skal op imod de forsvarende europamestre fra Portugal og et revanchelystent Tyskland. Hertil kommer Ungarn, som slog Island i playoffs. Frankrigs gruppekampe afvikles i München og Budapest.

Hos Frankrig er det først og fremmest kollektivet, der løfter, men… lad os da bare fremhæve PSG-superstjernen Kylian Mbappé, Barcelona-manden Antoine Griezmann og Manchester Uniteds sorte får, Paul Pogba.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Frankrigs landshold op til EM 2021

Spil på Frankrig som EM-vinder >>*

Holland
Det har været nogle mørke år for hollandsk landsholdsfodbold. Efter at have snuppet bronzemedaljer ved VM i Brasilien i 2014, missede hollænderne kvalifikationen til både EM 2016 og VM 2018. Men nu er Oranje tilbage!

Holland sluttede som 2’er, to point bag Tyskland i EM-kvalifikationens gruppe C. Nordirland, Hviderusland og Estland udgjorde aldrig rigtigt en fare i et gruppespil, hvor hollænderne vandt seks af otte kampe (samlet målscore på 24-7). Georginio Wijnaldum scorede lige så mange mål som Serge Gnabry (8 stk.), og Memphis Depay (6 mål) var også træfsikker.

Når Holland regnes for en af topfavoritterne, hænger det dog også sammen med præstationerne i Nations League. Her toppede Ronald Koemans udvalgte Gruppe A1 foran Frankrig og Tyskland, inden de slog England i forlænget spilletid i semifinalerne ved Nations League Finals. I finalen tabte man med en enkelt pind på udebane i Portugal, mod Portugal.

Ved EM 2021 har Holland fået fornøjelsen af at spille alle deres tre gruppekampe foran publikum i Amsterdam. Modstanderne? Ukraine, Østrig og Nordmakedonien.

Vi må fremhæve Lyon-forwarden Memphis Depay, som for alvor er blomstret i landsholdstjenesten. Desværre for Holland må de undvære deres kaptajn for forsvarsstyrmand, Virgil van Dijk, der har været skadet det meste sæsonen for Liverpool. Det bliver formentlig i stedet hans klubkammerat Wijnaldum, der overtager anførerbindet.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Hollands landshold op til EM 2021

Spil på Holland som EM-vinder >>*

Portugal
Hvis vi snakker VM så vil Argentina altid have en chance pga. Lionel Messi, og når vi snakker EM vil Portugal altid have en chance pga. Cristiano Ronaldo. Det lykkes nemlig portugiserne i 2016 at tage EM-trofæet, med et dengang ikke lige så stærkt mandskab som deres konkurrenter. Her fire år senere er Cristiano Ronaldo 34 år, men han bliver bakket op af spillere, der til dagligt begår sig på et højere niveau end tilbage i 2016.

Portugal var ikke just imponerende i kvalifikationen, da man kun formåede at gå videre som 2’er i sin pulje bag Ukraine. Efter otte kampe var Portugal gået 5-2-1 med en målscore på 22:6. Endnu engang var de Cristiano Ronaldo, der var den helt store helt med 11 mål, kun ét færre end Harry Kane, der blev topscorer med 12 kasser.

Det er ikke kun offensiven med Cristiano Ronaldo, der ser spændende ud. Også defensiven gør sig bemærket med Manchester City midtstopperen, Ruben Dias, der har haft en brandsæson i det engelske og lige nu ligner en af verdens bedste forsvarsspillere.

Om Portugal i en gruppe med Frankrig, Tyskland og Ungarn kan gå hele vejen det vil tiden vise, men chancen ligger ihvertfald for deres fødder.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Portugals landshold op til EM 2021

Spil på Portugal som EM-vinder >>*

Spanien
Hvor står Spanien anno 2021? Dagene med spillere som Andrés Iniesta, Xavi og Cesc Fabregas er forbi, og selvom spanierne godt ved, hvordan man producerer talentfulde midtbanespillere, så er det altså nogle kapaciteter, man har sagt farvel til, i løbet af den seneste håndfuld år. Det aflæses da også snildt på resultaterne: Guld ved VM 2010 og EM 2012 er vekslet til henholdsvis 23. og 10. plads ved VM 2014 og VM 2018, samt en 10. plads ved EM 2016.

I EM-kvalifikationen gjorde Spanien det onde ved vores skandinaviske naboer. Otte sejre og to pointdelinger (31-5 i målscore) betød spansk førsteplads, med henholdsvis fem og ni point ned til Sverige og Norge. Rumænien, Færøerne og Malta var de øvrige nationer i et gruppespil, hvor Sergio Ramos, Alvaro Morata og Rodrigo delte den spanske topscorertitel med hver fire mål.

Spanien spiller samtlige deres EM 2021 gruppekampe hjemme i Seville (på La Cartuja). Her kommer Sverige, Polen og Slovakiet på besøg.

Som gennemgangen af den spanske EM-kvalifikation afslører, er det småt med målnæserne i angrebet. De største profiler skal findes længere tilbage på banen, hvor anfører Sergio Ramos (Real Madrid), keeper David de Gea (Manchester United) og vice-anfører Sergio Busquets (Barcelona) skiller sig ud som særligt stærke kort.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Portugals landshold op til EM 2021

Spil på Spanien som EM-vinder >>*

Odds på Danmark ved EM i fodbold: Hvor langt kommer Christian Eriksen og co.?

Bookmakernes oddssætning afspejlede i starten, at der ikke er den store tiltro til en gentagelse af den magiske 1992-bedrift. For 6 måneder tilbage kunne Danmark spilles som samlet turneringsvinder til odds 67,00 (bet365), og bookmakerne vurderede, at der var en god håndfuld nationer, som var mere oplagte guldkandidater end Danmark. Oddset er dog gået Danmarks vej og man skal nu helt ned i odds 26,00 på Danmark til at vinde EM 2021. Dette fald er kommet på baggrund af de gode resultater under Kasper Hjulmand, hvor man blandt andet har slået England og most Østrig med 0-4.

Men hvor langt kan Danmark så drive det ved europamesterskaberne? Bookmakerne anser det for mest sandsynligt, at Christian Eriksen og co. formår at spille sig videre fra gruppespillet, for så at ryge ud i 1/8-finalen eller kvartfinalen. De fleste regner med, at Belgien snupper førstepladsen i Gruppe B, hvor Danmark også befinder sig. Lad os lege med tanken om, at Danmark avancerer:

– Bliver Danmark nr. 1 i Gruppe B, venter et opgør mod en af de bedste 3’ere (Gruppe A, D, E, F) i Bilbao.

– Bliver Danmark nr. 2 i Gruppe B, venter et opgør mod nr. 2 i Gruppe A i Amsterdam. Gruppe A tæller Tyrkiet, Italien, Wales og Schweiz.

– Bliver Danmark en af de fire bedste 3’ere, er nr. 1 i Gruppe F (Portugal, Frankrig, Tyskland, Ungarn) og nr. 1 i Gruppe E (Spanien, Sverige, Polen, Slovakiet) mulige modstandere i henholdsvis Bukarest og Glasgow.

Danmark viste ved VM 2018, at potentialet er til mere end en anonym optræden i de store fodboldslutrunder. Som den eneste nation formåede man at matche Frankrig (bevares, begge hold kunne bruge X’et), og man var en tabt straffesparkskonkurrence (til Kroatien) fra at stå i en VM-kvartfinale mod Rusland.

Skal Danmark have et succesfuldt EM 2021, skal særligt Christian Eriksen og Kasper Schmeichel ramme det absolutte topniveau. Christian Eriksen er talismansk for det kreative, offensive spil, og Kasper Schmeichel er vital som sidste skanse mellem stængerne.

Spil på Danmark ved EM i fodbold >>*

Læs her vores store gennemgang af Danmarks holdanalyse forud for EM 2021

Værd at vide, før du spiller på EM 2021 i fodbold

– EM 2021 bliver afviklet fra d. 11. juni til d. 11. juli 2021.

– EM 2021 bliver afviklet i 12 forskellige lande. Semifinaler og finaler spilles på Wembley i London (læs mere om værtsbyerne HER).

– Danmark (København) er en af seks nationer, der spiller alle gruppekampe på hjemmebane. De øvrige nationer er England (London), Tyskland (München), Italien (Rom), Holland (Amsterdam) og Spanien (Seville).

– I alt 24 nationer deltager ved EM 2021. Nationerne er fordelt i seks grupper, der alle indeholder fire hold. De to bedste fra hver gruppe avancerer til knockoutfasen, og det samme gør de fire bedste treere.

– VAR (video assistant referee) vil, som ved VM i 2018, blive anvendt ved slutrunden.

– De forsvarende europamestre er Portugal (slog Frankrig efter 120 minutter i finalen i 2016).

– Frankrig vandt den seneste store slutrunde (VM 2018) og kommer således ind til EM 2021 som forsvarende verdensmestre.

– Tyskland og Spanien er alletiders mest vindende nationer ved europamesterskaberne i fodbold (begge nationer har vundet EM-guld tre gange).

– Cristiano Ronaldo er, sammen med pensionerede Michel Platini, alletiders mest scorende spiller ved EM i fodbold (9 mål).

– Antoine Griezmann blev topscorer ved den seneste EM-slutrunde (6 mål). Den franske angriber blev også kåret som turneringens bedste spiller i 2016.

– Danmark har én gang tidligere vundet EM i fodbold. Det skete i 1992.

Spilforslag til EM 2021: Vores spiltips til EM i fodbold

I det følgende finder du vores turneringsspil på EM 2021. Disse vil naturligvis blive suppleret af spilforslag i ekspertpanelet.

Hvem vinder EM i fodbold?

I skrivende stund er det England og Frankrig, der indtager favoritrollerne med odds 6,5 på begge mandskaber. England tager naturligvis en stor del af deres favoritværdighed på den hjemmebanefordel, der lurer forude for dem. Alle deres tre gruppekampe spilles i London, mens begge semifinaler og finalen ligeledes spilles i London. Spørgsmålet er dog hvorvidt “It’s coming home” for England – på redaktionen har vi vores tvivl, primært pga. den ustabile defensiv, der blandt andet blev udstillet mod Danmark og Belgien i UEFA Nations League.

Det vil være meget nærliggende at sige Frankrig, fordi de i 2018 vandt VM og har et stjernespækket mandskab fra top til tå. Spillere som Kylian Mbappe, Paul Pogba, Antoine Griezmann, N’Golo Kante og Raphael Varane, er blot få navne i mængden af stjerne som Didier Deschamps har at gøre godt med. I 2018 vandt de slutrunden på en yderst solid defensiv kombineret med en knivskarp defensiven. Siden da er flere af de bærende spillere fra den slutrunde løbet ind i et markant formdyk, og derfor har vi også vores tvivl om hvorvidt Frankrig kommer til at gå hele vejen.

I stedet ender vores bud på den tredje største favorit til slutrunden; Belgien. Man kan i skrivende stund hente odds 7,00 på Belgien hos LeoVegas, og her mener vi at værdien ligger. I 2018 var det lige ved at lykkes for belgierne, som dog måtte se sig slået ud i semifinalen mod Frankrig. Spillerne er dog modnet siden da og Romelu Lukaku og De Bruyne virker endnu mere bevidste omkring deres ansvar end i 2018, hvilket man også kan se på deres sæsoner i Inter og Manchester City. Vi så dem også være England og Danmark overlegne i UEFA Nations League. Hvis de formår at få Eden Hazard op i gear til slutrunden, så ligner Belgien et rigtig godt bud på en samlet vinder af EM 2021.

Hvor langt kommer Danmark ved EM i fodbold?

Danmark har fået sig lidt af en fordel op til dette EM, da København er blevet tildelt rollen som værtsby, og danskerne vil derfor kunne se frem til de rød-hvide trøjer i Parken i alle Danmarks tre gruppekampe. Stemningen omkring Danmarks chancer er vokset stødt i takt med at Kasper Hjulmand er blevet landstræner. Det var en stille start under den tidligere Nordsjælland træner, men som kampene er skredet frem har vi set fantastisk spil fra Danmark. For blot at fremhæve et par resultater blev der i UEFA Nations League spillet uafgjort og vundet over England, mens de i VM-Kvalifikationen slog Østrig med hele 0-4 på udebane.

Danmark har en yderst solid defensiv udgjort af Kasper Schmeichel, Simon Kjær, Andreas Christensen, Joakim Mæhle og Daniel Wass, for ikke at forglemme de to defensive midtbanespillere Thomas Delaney og Pierre Emile Højbjerg. På dette punkt har Danmark muligheder for at spille op med selv de bedste lande i verden, og rammer de allesammen topniveauet, er der ikke grænser for hvor langt Danmark kan nå. Hvis vi skal tage klaphatten en anelse af, så er det lidt mere tyndt besat i offensiven. Jovist, Jonas Wind gør det fremragende i FCK, men der er langt fra FCK til diverse andre euroæiske topklubber.

Danmark er begunstiget af en fornuftig pulje, hvor Belgien ligner den største modstand. Rusland og Finland skal være overkommelige for Danmark. Derudover skal man også huske på at de fire bedste 3’ere også går videre, så det skal gå meget galt for Danmark, hvis ikke de går videre fra gruppespillet.

Det virker ganske realistisk at vi ender som 2’er i vores gruppe bag Belgien. I dette tilfælde vil vi blive parret med 2’eren fra Gruppe A, som realistisk set bliver Schweiz eller Tyrkiet. I begge disse kampe vil Danmark være pæne favoritter, og derfor bør der foreligge en god chance for en kvartfinale. Her bør modstanden dog blive noget større, da det formentlig bliver Tyskland, Frankrig eller Portugal, der venter her.

Hvem laver flest assists ved EM i fodbold?

Christian Eriksen har markeret sig som noget af en assistmager på det danske landshold, men kan den danske kreatør konkurrere med pasningsstærke spillere som Kevin De Bruyne og Raheem Sterling? I 2016 blev det Eden Hazard, der toppede listen af assistsmagere, dengang var 4 nok til at slutte foran Cristiano Ronaldo. Generelt skal man kigge efter offensive spillere, mens det heller ikke er nogen dum ide, at tjekke om spilleren tager dødbolde som f.eks. hjørnespark.

Hvem bliver kåret som turneringens spiller ved EM i fodbold?

Har 35-årige Cristiano Ronaldo et sidste skud i bøssen, eller må han indse, at formen ikke længere er til, at han kan konkurrere med eksempelvis 14 år yngre Kylian Mbappe? Kan Harry Kane løfte England til sjælden succes og således bombe sig til en MVP-titel oveni? I 2016 var det franske Antoine Griezmann, der blev kåret til turneringens spiller, efter at han havde lavet 6 mål og 2 assists for Frankrig.

Du kan finde odds på hvem, der bliver turnerings spiller her >>*

Sådan gør du:

  1. Gå til Leovegas.com/da*
  2. Klik på “Gennemse sport” oppe i højre hjørne.
  3. Tryk på “International” og vælg “EM 2020”
  4. Gå herefter til “VINDERSPIL”
  5. Find markedet “Bedste spiller i turneringen”


EM-grupper: Spil på gruppevindere og avancement

Til højre herfor (desktop), eller herunder (mobil), kan du se odds på grupperne ved EM i fodbold. Gå til vores EM-gruppeanalyser for at se, hvem vi spår videre fra det indledende gruppespil ved EM 2021.

Sådan er oddset på Danmark som vinder af EM 2021 gået

Det er næsten to år siden, at det stod klart, at Danmark skulle spille til EM 2020. Dengang var træneren Åge Hareide, som var en straffesparks konkurrence fra at levere et kæmpe resultat for Danmark til VM i 2018. D. 3. december 2019 åbnede oddset på vinderen af EM 2020, som så senere hen blev til 2021. Dengang stod Danmark i odds 67,00 hos bet365. Det skulle dog vise sig at stige helt op til odds 101,00 d. 14. oktober 2020, så hvis man havde været dansk optimist dengang, kunne man have fået op mod 4 gange så højt et odds.

Meget er sket siden da og siden Kasper Hjulmand har overtaget, og der er blevet leveret flotte resultater mod storhold, er oddset stille og roligt dykket i en fast kurve. Nuværende odds er ca. 25 på et dansk EM-trofæ, men havde man været ude for blot 2 måneder siden havde der været odds 34 at hente. Dette fortæller blot historien om, at vi ikke er de eneste, der tror på Danmarks chancer i år, men at bookmakerne også vurdere at Danmark er blevet stærkere og stærkere med tiden.

Bookmakere: Få de bedste odds på EM i fodbold

Når EM skydes i gang til sommer, har du et hav af bookmakere at vælge mellem, hvis du vil spille på turneringens enkelte kampe eller turneringen som helhed. Vi har strikket en oversigt over de bedste bookmakere sammen til dig, så du er godt klædt på til at vælge den rigtige bookmaker.

bet365
bet365 anses af mange for at være den bedste bookmaker på mange parametre, og det er der bestemt også en grund til. Spiludvalget er enormt, oddsene på de enkelte kampe er oftest i top, og der er suveræne muligheder for liveodds.

888sport
Med en konto hos 888sport går du heller ikke helt galt i byen. Bookmakeren er ofte med fremme blandt de bedste, når det kommer til de kampspecifikke væddemål på fodbold, så hvis du har tænkt dig at teste klassiske spil som 1X2 og over/under antal mål, er 888sport et besøg værd.

betfair
Inkluderer du betfair i din portefølje, har du også de saftige underdog-odds med. betfair har for vane at tilbyde en ganske fin tilbagebetaling på de undertippede hold, så er du skarp til at spotte overraskelserne, kan du med fordel lægge vejen ind forbi betfair.

ComeOn
ComeOn har ikke så mange år på bagen i Danmark, men dét, vi har set indtil videre, har været godt. Bookmakeren kommer naturligvis til at have et stort fokus på EM i fodbold, og med de konkurrencedygtige odds, som ComeOn er garant for, er det kun oplagt at have en konto her.

Vinder Danmark EM 2021?

Danmark røg onsdag aften ud til England efter forlænget spilltid på Wembley.

Hvem er favoritter til at blive europamestre i fodbold 2021?

Italien og England står i finalen og odds er tæt på lige mellem de to landshold.

Hvem mødte Danmark i semifinalen?

Danmark spillede mod England i semifinalen, som blev til det sidste stop for Danmark.

Hvem kan blive EM topscorer?

Cristiano Ronaldo fra Portugal og Patrik Schick fra Tjekkiet er favoritter til at blive topscorer ved EM 2021 i fodbold.

Kan Christian Eriksen blive EM topscorer?

Christian Eriksen kollapsede på banen mod Finland og ventes ikke at spille mere ved slutrunden.