18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

EM 2021 odds

Vil du spille på EM i fodbold 2021? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi samler alle de bedste EM odds på denne side, hvor vi klæder dig på til sommerens store fodboldslutrunde, som afvikles fra d. 11. juni til d. 11. juli. København er en af værtsbyerne, og Danmark skal spille alle EM-gruppekampe på hjemmebane. Hvem vinder EM? Hvem bliver topscorer? Hvor langt kommer Danmark? Vi giver dig de bedste odds og spiltips til EM 2021.


Danmark – Finland lørdag d. 12. juni kl. 18:00
Danmark: 1,48 – SPIL HER >>*

Uafgjort: 4,15 – SPIL HER >>*

Finland: 7,40 – SPIL HER >>*

Gruppe B: Vinder Danmark gruppen?
Ja: 3,75 – SPIL HER >>*

Gruppe B: Går Danmark videre fra gruppen?
Ja: 1,33 – SPIL HER >>*

Nej: 3,40 – SPIL HER >>*

Bliver Christian Eriksen turneringens bedste spiller?
Ja: 81,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 17. november 2020 kl. 17:05.
Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere odds på EM i fodbold.


Hvem vinder EM i fodbold?

England: 6,50 – SPIL HER >>*

Belgien: 6,50 – SPIL HER >>*

Frankrig: 6,50 – SPIL HER >>*

Holland: 8,00 – SPIL HER >>*

Tyskland: 8,00 – SPIL HER >>*

Spanien: 8,00 – SPIL HER >>*

Portugal: 13,00 – SPIL HER >>*

Italien: 15,00 – SPIL HER >>*

Kroatien: 34,00 – SPIL HER >>*

Danmark: 67,00 – SPIL HER >>*

Ukraine: 67,00 – SPIL HER >>*

Schweiz: 81,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 17. november 2020 kl. 17:05.
Odds kan ændre sig.


Favoritterne ved EM i fodbold

I det følgende gennemgår vi de fem største favoritter til turneringssejren ved EM 2021. England, Belgien, Frankrig, Holland og Spanien regnes pt. for de mest oplagte vindere.

England
England leverede et af deres bedre resultater i nyere tid, da de formåede at snuppe en 4. plads ved VM i Rusland. De vil selvfølgelig være skuffede over at tabe semifinalen til Kroatien efter forlænget spilletid – og efterfølge bronzekampen til Belgien – men verdensmesterskaberne var et klart skridt i den rigtige retning oven på den skuffende 12. plads fra EM 2016, hvor Island viste sig at være for stor en mundfuld.

Englænderne var vanligt overbevisende i deres kvalifikation, hvor de snuppede syv sejre i otte kampe mod Tjekkiet, Kosovo, Bulgarien og Montenegro. Englænderne gik decideret målamok, og spillere som Harry Kane (12 mål) og Raheem Sterling (8 mål) bidrog flittigt til den vanvittige +31 målscore (37-6) i EM-kvalifikationen.

Ved EM 2021 har England fordel af at spille alle deres indledende gruppekampe (mod Kroatien, Tjekkiet og Skotland) på Wembley. Og skulle de nå de afgørende faser af slutrunden, kan de se frem til både semifinale og finale på det engelske nationalstadion.

Tottenhams Harry Kane er velsagtens Englands største profil. Manchester-duoen bestående af Raheem Sterling (Manchester City) og Marcus Rashford (Manchester United) er dog ingenlunde uefne i det offensive.

Spil på England som EM-vinder til odds 6,50 >>*

Belgien
Belgien slog England med 2-0 i bronzekampen (tabte med 1-0 til de senere franske verdensmestre i semifinalen) ved VM i 2018, og dermed formåede belgierne at lave deres bedste slutrunderesultatet siden 1980. Ved EM 2016 nåede Eden Hazard og co. til kvartfinalerne, og der er flere ting, der tyder på, at belgisk landsholdsfodbold nærmer sig et absolut klimaks.

Belgien leverede en fuldstændigt fejlfri EM-kvalifikation, hvor de snuppede 10 sejre af 10 mulige. 40 scorede mål og 3 imod vidner om ekstrem overlegenhed i en gruppe, hvor Rusland, Skotland, Cypern, Kasakhstan og San Marino forsøgte at bide fra sig. Romelu Lukaku var flittigst foran kassen (7 mål), men også spillere som Eden Hazard (5 mål), Michy Batshuayi (4 mål) og Kevin De Bruyne (4 mål) bed godt fra sig.

Ved EM 2021 er Belgien havnet i gruppe B sammen med Danmark, Finland og Rusland. Belgien spiller to kampe i Skt. Petersborg og en enkelt gang i Parken, og selvom de således mødes både Rusland og Danmark på ”udebane”, anses Roberto Martinez’ flok for storfavorit til avancement.

Det belgiske landshold er spækket med profiler. Eden Hazard (Real Madrid), Kevin De Bruyne (Manchester City) og Thibaut Courtois (Real Madrid) er blandt de største.

Spil på Belgien som EM-vinder til odds 6,50 >>*

Frankrig
Man laver naturligvis ikke en favoritgennemgang uden at inkludere de forsvarende verdensmestre. Frankrig snød alt og alle ved VM i 2018, og med seks sejre i syv kampe (ja, Danmark var det eneste hold, der matchede verdensmestrene) sørgede de for, at ”Les Bleus” blev indgraveret i pokalen for første gang siden Zinedine Zidanes 1998. I finalen formåede Frankrig at besejre Kroatien med 4-2. At Frankrig også præsterede sølvmedaljer ved EM 2016 vidner om, at man pt. gør tingene rigtigt i det franske.

Til trods for en smule slinger i valsen, lykkedes det for Frankrig at toppe EM-kvalifikationsgruppe H foran Tyrkiet (25 point mod 23 point). Island fulgte efter med 19 point, og så kom Albanien, Andorra og Moldova. Franskmændene sejrede i 8 af 10 kampe, og Olivier Giroud, der ikke scorede en eneste gang ved VM 2018, blev fransk topscorer i kvalifikationen med i alt seks træffere.

Frankrig er havnet i noget af en dynamitpulje ved EM 2021, hvor man skal op imod de forsvarende europamestre fra Portugal og et revanchelystent Tyskland. Hertil kommer Ungarn, som slog Island i playoffs. Frankrigs gruppekampe afvikles i München og Budapest.

Hos Frankrig er det først og fremmest kollektivet, der løfter, men… lad os da bare fremhæve PSG-superstjernen Kylian Mbappé, Barcelona-manden Antoine Griezmann og Manchester Uniteds sorte får, Paul Pogba.

Spil på Frankrig som EM-vinder til odds 6,50 >>*

Holland
Det har været nogle mørke år for hollandsk landsholdsfodbold. Efter at have snuppet bronzemedaljer ved VM i Brasilien i 2014, missede hollænderne kvalifikationen til både EM 2016 og VM 2018. Men nu er Oranje tilbage!

Holland sluttede som 2’er, to point bag Tyskland i EM-kvalifikationens gruppe C. Nordirland, Hviderusland og Estland udgjorde aldrig rigtigt en fare i et gruppespil, hvor hollænderne vandt seks af otte kampe (samlet målscore på 24-7). Georginio Wijnaldum scorede lige så mange mål som Serge Gnabry (8 stk.), og Memphis Depay (6 mål) var også træfsikker.

Når Holland regnes for en af topfavoritterne, hænger det dog også sammen med præstationerne i Nations League. Her toppede Ronald Koemans udvalgte Gruppe A1 foran Frankrig og Tyskland, inden de slog England i forlænget spilletid i semifinalerne ved Nations League Finals. I finalen tabte man med en enkelt pind på udebane i Portugal, mod Portugal.

Ved EM 2021 har Holland fået fornøjelsen af at spille alle deres tre gruppekampe foran publikum i Amsterdam. Modstanderne? Ukraine, Østrig og Nordmakedonien.

Vi må fremhæve Lyon-forwarden Memphis Depay, som for alvor er blomstret i landsholdstjenesten, og så naturligvis Liverpool-duoen bestående af Virgil van Dijk og Georginio Wijnaldum, der fungerer som henholdsvis anfører og vice-anfører på landsholdet.

Spil på Holland som EM-vinder til odds 8,00 >>*

Spanien
Hvor står Spanien anno 2021? Dagene med spillere som Andrés Iniesta, Xavi og Cesc Fabregas er forbi, og selvom spanierne godt ved, hvordan man producerer talentfulde midtbanespillere, så er det altså nogle kapaciteter, man har sagt farvel til, i løbet af den seneste håndfuld år. Det aflæses da også snildt på resultaterne: Guld ved VM 2010 og EM 2012 er vekslet til henholdsvis 23. og 10. plads ved VM 2014 og VM 2018, samt en 10. plads ved EM 2016.

I EM-kvalifikationen gjorde Spanien det onde ved vores skandinaviske naboer. Otte sejre og to pointdelinger (31-5 i målscore) betød spansk førsteplads, med henholdsvis fem og ni point ned til Sverige og Norge. Rumænien, Færøerne og Malta var de øvrige nationer i et gruppespil, hvor Sergio Ramos, Alvaro Morata og Rodrigo delte den spanske topscorertitel med hver fire mål.

Spanien spiller samtlige deres EM 2021 gruppekampe hjemme i Bilbao (på San Mamés). Her kommer Sverige, Polen og Slovakiet på besøg.

Som gennemgangen af den spanske EM-kvalifikation afslører, er det småt med målnæserne i angrebet. De største profiler skal findes længere tilbage på banen, hvor anfører Sergio Ramos (Real Madrid), keeper David de Gea (Manchester United) og vice-anfører Sergio Busquets (Barcelona) skiller sig ud som særligt stærke kort.

Spil på Spanien som EM-vinder til odds 8,00 >>*


Odds på Danmark ved EM i fodbold: Hvor langt kommer Christian Eriksen og co.?

Bookmakernes oddssætning afspejler, at der ikke er den store tiltro til en gentagelse af den magiske 1992-bedrift. Forud for slutrundestart kan Danmark spilles som samlet turneringsvinder til odds 67,00 (bet365), og bookmakerne vurderer, at der er godt ni nationer, som er mere oplagte guldkandidater end Danmark. Det drejer sig om de fem nationer gennemgået ovenfor (altså England, Belgien, Frankrig, Holland og Spanien), og så drejer det sig om Tyskland, Italien, Portugal og Kroatien. Alle ni nationer ligger foran Danmark på verdensranglisten, så det er der vel ikke så meget at sige til.

Men hvor langt kan Danmark så drive det ved europamesterskaberne? Bookmakerne anser det for mest sandsynligt, at Christian Eriksen og co. formår at spille sig videre fra gruppespillet, for så at ryge ud i 1/8-finalen. De fleste regner med, at Belgien snupper førstepladsen i Gruppe B, hvor Danmark også befinder sig. Lad os lege med tanken om, at Danmark avancerer:

– Bliver Danmark nr. 1 i Gruppe B, venter et opgør mod en af de bedste 3’ere (Gruppe A, D, E, F) i Bilbao.

– Bliver Danmark nr. 2 i Gruppe B, venter et opgør mod nr. 2 i Gruppe A i Amsterdam. Gruppe A tæller Tyrkiet, Italien, Wales og Schweiz.

– Bliver Danmark en af de fire bedste 3’ere, er nr. 1 i Gruppe F (Portugal, Frankrig, Tyskland, Ungarn) og nr. 1 i Gruppe E (Spanien, Sverige, Polen, Slovakiet) mulige modstandere i henholdsvis Bukarest og Glasgow.

Danmark viste ved VM 2018, at potentialet er til mere end en anonym optræden i de store fodboldslutrunder. Som den eneste nation formåede man at matche Frankrig (bevares, begge hold kunne bruge X’et), og man var en tabt straffesparkskonkurrence (til Kroatien) fra at stå i en VM-kvartfinale mod Rusland.

Skal Danmark have et succesfuldt EM 2021, skal særligt Christian Eriksen og Kasper Schmeichel ramme det absolutte topniveau. Christian Eriksen er talismansk for det kreative, offensive spil, og Kasper Schmeichel er vital som sidste skanse mellem stængerne.

Spil på Danmark ved EM i fodbold >>*

Værd at vide, før du spiller på EM 2021 i fodbold

– EM 2021 bliver afviklet fra d. 11. juni til d. 11. juli 2021.

– EM 2021 bliver afviklet i 12 forskellige lande. Semifinaler og finaler spilles på Wembley i London (læs mere om værtsbyerne HER).

– Danmark (København) er en af seks nationer, der spiller alle gruppekampe på hjemmebane. De øvrige nationer er England (London), Tyskland (München), Italien (Rom), Holland (Amsterdam) og Spanien (Bilbao).

– I alt 24 nationer deltager ved EM 2021. Nationerne er fordelt i seks grupper, der alle indeholder fire hold. De to bedste fra hver gruppe avancerer til knockoutfasen, og det samme gør de fire bedste treere.

– VAR (video assistant referee) vil, som ved VM i 2018, blive anvendt ved slutrunden.

– De forsvarende europamestre er Portugal (slog Frankrig efter 120 minutter i finalen i 2016).

– Frankrig vandt den seneste store slutrunde (VM 2018) og kommer således ind til EM 2021 som forsvarende verdensmestre.

– Tyskland og Spanien er alletiders mest vindende nationer ved europamesterskaberne i fodbold (begge nationer har vundet EM-guld tre gange).

– Cristiano Ronaldo er, sammen med pensionerede Michel Platini, alletiders mest scorende spiller ved EM i fodbold (9 mål).

– Antoine Griezmann blev topscorer ved den seneste EM-slutrunde (6 mål). Den franske angriber blev også kåret som turneringens bedste spiller i 2016.

– Danmark har én gang tidligere vundet EM i fodbold. Det skete i 1992.


Spilforslag til EM 2021: Vores spiltips til EM i fodbold

I det følgende finder du vores turneringsspil på EM 2021. Disse vil naturligvis blive suppleret af spilforslag i ekspertpanelet.

Afsnittene herunder opdateres med spilforslag, når vi kommer nærmere turneringsstart d. 11. juni 2021.

Hvem vinder EM i fodbold?
Bookmakerne har mest fidus til nationer som England, Belgien og Frankrig. I næste kæde kommer Holland, Spanien og Tyskland. Der er mildest talt et langt spring ned til Danmark, der kan spilles som EM-vinder til odds 67,00 hos bet365 i skrivende stund (d. 29. oktober 2020).

Hvor langt kommer Danmark ved EM i fodbold?
Danmark har fordel af at spille alle deres gruppekampe hjemme i Parken, København. Her kommer først Finland (d. 13. juni), så Belgien (d. 18. juni) og sidst Rusland (d. 22. juni) forbi. Har Åge Hareides mandskab, hvad der skal til for at sikre avancement? Hvis ja, hvor langt kan Danmark så drive det?

Hvem bliver topscorer ved EM i fodbold?
Antoine Griezmann snuppede topscorertitlen i 2016, og franskmanden blev sågar også topscorer ved VM i 2018. Alligevel er han ikke bookmakerne mest oplagte bud i 2021, hvor landsholdkollegaen Kylian Mbappe og engelske Harry Kane løber med favoritværdigheden.

Hvem laver flest assists ved EM i fodbold?
Christian Eriksen har markeret sig som noget af en assistmager på det danske landshold, men kan den danske kreatør konkurrere med pasningsstærke spillere som Kevin De Bruyne og Raheem Sterling?

Hvem bliver kåret som turneringens spiller ved EM i fodbold?
Har 35-årige Cristiano Ronaldo et sidste skud i bøssen, eller må han indse, at formen ikke længere er til, at han kan konkurrere med eksempelvis 14 år yngre Kylian Mbappe? Kan Harry Kane løfte England til sjælden succes og således bombe sig til en MVP-titel oveni?


EM-grupper: Spil på gruppevindere og avancement

Til højre herfor (desktop), eller herunder (mobil), kan du se odds på grupperne ved EM i fodbold. Gå til vores EM-gruppeanalyser for at se, hvem vi spår videre fra det indledende gruppespil ved EM 2021.


Bookmakere: Få de bedste odds på EM i fodbold

Når EM skydes i gang til sommer, har du et hav af bookmakere at vælge mellem, hvis du vil spille på turneringens enkelte kampe eller turneringen som helhed. Vi har strikket en oversigt over de bedste bookmakere sammen til dig, så du er godt klædt på til at vælge den rigtige bookmaker.

bet365
bet365 anses af mange for at være den bedste bookmaker på mange parametre, og det er der bestemt også en grund til. Spiludvalget er enormt, oddsene på de enkelte kampe er oftest i top, og der er suveræne muligheder for liveodds.

888sport
Med en konto hos 888sport går du heller ikke helt galt i byen. Bookmakeren er ofte med fremme blandt de bedste, når det kommer til de kampspecifikke væddemål på fodbold, så hvis du har tænkt dig at teste klassiske spil som 1X2 og over/under antal mål, er 888sport et besøg værd.

betfair
Inkluderer du betfair i din portefølje, har du også de saftige underdog-odds med. betfair har for vane at tilbyde en ganske fin tilbagebetaling på de undertippede hold, så er du skarp til at spotte overraskelserne, kan du med fordel lægge vejen ind forbi betfair.

ComeOn
ComeOn har ikke så mange år på bagen i Danmark, men dét, vi har set indtil videre, har været godt. Bookmakeren kommer naturligvis til at have et stort fokus på EM i fodbold, og med de konkurrencedygtige odds, som ComeOn er garant for, er det kun oplagt at have en konto her.