18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Nordmakedonien – Holland: Odds og optakt den 21. juni 2021

Goran Pandev. Foto: Bildbyrån

Nordmakedonien har haft en ligeså svær slutrunde, som man har kunne frygte. To kampe og to nederlag er det blevet til for debutanterne og nu venter så puljens stærkeste hold, Holland. Hollænderne er dog sikre på at vinde gruppen, så mon ikke Frank De Boer vil rotere på et par pladser. Det bliver spændende at se, om Nordmakedonien kan drage fordel af det og sikre sig deres første point ved EM-slutrunden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Nordmakedonien – Holland. Der er kampstart mandag d. 21. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR1 eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL

Nordmakedonien – Holland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kovacs I., Rumænien
Stadion: Johan Cruijff Arena (Amsterdam)
Vejret: 14° og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 02:40.

Optakt til Nordmakedonien – Holland: Skader, karantæner og startopstillinger

Nordmakedonien står noteret for nul point efter deres første to kampe og det er også det, som bookmakerne har forventet af holdet inden slutrunde gik i gang. Her blev nordmakedonerne vurderet til at være slutrunden svageste hold, og det mandskab, der gav mest for at avancere fra gruppe og for at vinde slutrunden. Trods nordmakedonernes status som turneringens svageste led, har de formået at få scoret i begge kampe og senest tabte de kun med en enkelt pind til Ukraine. Derfor kan man heller ikke tillade sig at være skuffet over Nordmakedonien, og særligt Goran Pandev, som i en alder af 37 år, med stolthed bærer nationen frem, er beundringsværdigt, og kan vel nærmest sammenlignes med Cristiano Ronaldo og Portugal – dog på et andet niveau.

Holland har gjort rent bord indtil videre med sejre over Ukraine og Østrig, og formationen med 3 eller 5 forsvarsspillere om man vil, har fungeret upåklageligt for Holland. Højre wingback Dumfries har været en af slutrundens helt store åbenbaringer, og det har været kendetegnet for Holland, at et par af de ikke så profilerede spillere, virkelig har trådt ind på den store scene. Derfor er der også god grund til at tro på Holland, når man kigger lidt længere frem i turneringen. Formår Danmark at sikre sig andenpladsen i puljen, og dernæst gå videre fra en eventuelt ottendelsfinale, så ligner Holland det bedste bud på en modstander i kvartfinalen. Nok om det. Det er ønsketænkning, og først skal der spilles en masse kampe, og alt skal gå op i en højere enhed, hvis vi skal have en gentagelsen af semifinalen ved EM 1992, Danmark- Holland, ved kvartfinalen i EM 2020.

Nordmakedonien:

Holland:

Nordmakedonien forventet startopstilling: Dimitrievski; Ristovski, Velkovski, Musliu; Trajkovski, Ademi, Churlinov, Bardhi, Alioski; Elmas, Pandev

Holland forventet startopstilling: Stekelenburg; De Vrij, De Ligt, Ake; Dumfries, Gravenberch, F. De Jong, Wijnaldum, Wijndal; L. De Jong, Depay


Odds på Nordmakedonien – Holland

Holland er, ifølge bookmakerne, store favoritter i kampen mod Nordmakedonien.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 02:40.


Odds-forslag: Selv Hollands reserver bør være bedre end Nordmakedonien

Nordmakedonien har egentlig vist sig fint frem i turneringens første to kampe, men det har samtidig været tydeligt, at de har et godt stykke op til toppen af europæisk landsholdsfodbold. Netop i den top, har Holland vist sig at være ved denne slutrunde – eller ihverfald en bejler til den top. Holland har været en af slutrundens åbenbaringer, og er sammen med Italien og Belgien, de eneste der har formået at hente sejre i de to første kampe.

Holland er godt nok sikre på at ende på gruppens førsteplads, hvilket åbenlyst giver Frank de Boer mulighed for, at skifte en del ud på holdet. Vurderingen fra både hollandske og internationale medier er dog, at Frank de Boer ønsker at holde fast i stammen på holdet for at forsøge at opbygge en form for momentum frem mod knald-og-fald-kampene. Derfor må man også forvente et hollandsk hold, som selvfølgelig skifter på et par pladser, men samtidig bør der også være plads til en del af de stamspillere, som har bragt Holland i denne fordelagtige situation. Selvom Holland skifter 4-5 mand, bør reserverne stadig være et niveau over Nordmakedonien, og det bør også kunne ses på resultatet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,88
Holland -1,5 (AH)
Besøg Unibet *


Nordmakedonien – Holland: Statistik, topscorer og H2H

  • Nordmakedonien har nul point efter nederlag i de to første kampe.

  • Holland har seks point ud af seks mulige.

  • Det er Nordmakedoniens to største profiler, der har stået for målene. Alioski i den seneste kampe og Pandev i den første.

  • Hos Holland er Dumfries topscorer i turneringen indtil videre med to mål i de to første kampe.

  • De to nationers seneste møde var tilbage i VM-kvalifikationen i 2009. Her sejrede Holland med 4-0.Expected Goals: Nordmakedonien – Holland – de seneste tre kampe

NordmakedonienResultatxGHollandResultatxG
Ukraine – Nordmakedonien(2-1)3,19 – 1,96Holland – Østrig(2-0)3,14 – 0,45
Østrig – Nordmakedonien(3-1)1,17 – 1,01Holland – Ukraine(3-2)1,68 – 0,38
Nordmakedonien – Kazakhstan(4-0)3,12 – 0,26Holland – Georgien(3-0)3,18 – 0,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar