18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.95
4/10
Viborg
Brøndby IF
Tipped at 1.95
Higuain-avatar
21. jul.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

1.75
1/10
Fortaleza
Atletico GO
Tipped at 1.75
Frank Pilantra-avatar
21. jul.
23:30
sport-icon

Anbefalet til

2.37
4/10
Lyngby
FC København
Tipped at 2.37
Higuain-avatar
22. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Polen kæmper for EM mod tandløse Estland

| Sidst opdateret:


Polen skuffede stort i EM-kvalifikation, men Lewandowski og co. kan stadig nå at komme med til Tyskland. Til en start kræver det en sejr over Estland i playoff-semifinalen torsdag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Polen – Estland. Der er kampstart torsdag d. 21. marts 2024 kl. 20:45. Se kampen på TV2Play eller TV2 Sport X. 

Odds og optakt til Polen - Estland i EM-kvalifikationen

Lewandowski var i storform mod Atletico Madrid søndag aften. Er der mere i vente fra polakken mod Estland? Foto: IMAGO / Mikolaj Barbanell

PolenEstland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: National Stadium, Warszawa
Vejret: 7° og svag vind

Silkeborg IF vs Sønderjyske
Silkeborg IF

Uafgjort

Sønderjyske

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

PolenEstland preview

Mens den forestående landskampsperiode står på testkampe for Danmark, er der andre nationer, som har langt mere nervepirrende opgør på programmet.

Vi mangler nemlig fortsat at finde de tre sidste deltagere til sommerens EM-slutrunde i Tyskland, og to af de nationer, som stadig kan nå at komme med er Polen og Estland.

Polen skuffede gevaldigt med en 3.plads i en ellers enormt blød EM-kvalifikationsgruppe, hvor Albanien og Tjekkiet spillede sig direkte videre, og hvor Lewandowski og co. kun endte 1 point foran upåagtede Moldova.

Der er virkelig plads til forbedring hos polakkerne, som dog kan prise sig lykkelige over nem modstand her i playoff-semifinalen.

Estland ligner nemlig det svageste af de tilbageværende hold i EM-kvalen. Gæsterne vandt ikke en eneste af de otte kampe i kvalifikationen, men er på forunderlig vis alligevel i spil til en EM-billet efter sejr i Nations League D i 2022/2023.

Forventede startopstillinger Polen – Estland

Polen: Skader og karantæner

Estland: Skader og karantæner

Odds-forslag: Ingen problemer for Polen mod tandløse Estland

Okay, Polen imponerede ikke ligefrem i EM-kvalifikationen, hvor det blot blev til tre sejre ud af otte mulige. Heraf to af slagsen mod Færøerne. Det på trods, er det svært at forestille sig, at polakkerne ikke spiller sig sikkert videre til playoff-finalen, hvor vinderen af Wales – Finland venter.

Estland er nemlig blevet del af playoff-runden på et halvtyndt grundlag med sejren i Nations Leagues dårligste lag i 2022/2023. Gæsternes ene(!) point i EM-kvalifikationen kom efter 1-1 mod Aserbajdsjan, mens de resterende syv kampe alle blev tabt. Seks af dem endda med mere end ét overskydende mål og uden at komme på måltavlen.

Selvom Polen råder over en af verdens skarpeste angribere i Lewandowski har de haft problemer med målscoringen i et langt stykke tid, og derfor dufter det heller ikke ligefrem af en målfest torsdag aften.

Hjemmeholdet står som regel for en ganske fin defensiv organisation, og mod Estland, som kun scorede to gange i otte EM-kvalkampe, skal der være fine muligheder for at holde nullet. Fem af gæsternes syv nederlag i kvalen gik under denne linje.

Anbefalingen lyder på en forholdsvis beskeden Polen-sejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,78
Polen vinder og Under 3.5 mål
Gå til Unibet *

Odds på PolenEstland

Polen – Estland live stream

Du kan se EM Kvalifikations opgøret mellem Polen – Estland på live streaming-tjenesten TV2 Play.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles PolenEstland?

Polen – Estland spilles torsdag den 21. marts 2024 klokken 20:45.

Hvor spilles PolenEstland?

Polen – Estland spilles på National Stadium, Warszawa.

Forventede startopstillinger Polen – Estland

Polen: Skader og karantæner

Estland: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar