18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

EM-kvalifikation 2023 kampe

På denne side giver dig overblikket over alle kampene i EM-kvalifikationen. Brug EM-kvalifikationens kampprogram for at være sikker på, at du aldrig misser en landskamp, du er interesseret i. Se tabellen med alle Danmarks EM-kvalifikationskampe.

Danmarks kampe i EM-kvalifikationen

I tabellen herunder kan du se, hvornår Danmark skal spille EM-kvalifikation. Du kan se alle danske EM-kvalifikationskampe direkte på TV2 og TV2 Play.

EM-kvalifikation kampprogram

Herunder ser du kampprogrammet for de kommende runder af EM-kvalifikationen.

EM-kvalifikationen program: De fem største kampe

Her er et hurtigt overblik over EM-kvalifikationskampe, du bare ikke MÅ gå glip af.


Danmark – Slovenien d. 17. november 2023

Fredag aften står den på topopgør i Danmarks EM-kvalifikationsgruppe, når Slovenien gæster den danske nationalarena. Inden opgøret ligger Danmark og Slovenien á point på de to øverste positioner i gruppen, men ingen af de to nationer er endnu sikre på EM-deltagelse.

En eventuelt vinder af opgøret sikrer både EM-deltagelse OG gruppens 1.plads, mens en eventuel taber stadig er i fare for at blive indhentet af Kasakhstan, som indtager 3.pladsen, og tidligere samme aften må forventes at skaffe 3 point hjemme mod gruppens bundprop San Marino.

Hvis Danmark og Slovenien deler i porten som i det første indbyrdes opgør, vil der givetvis være 2 point ned til Kasakhstan inden sidste spillerunde, hvor Danmark skal en tur til Nordirland, mens Slovenien spiller hjemme mod netop Kasakhstan. Der er lagt op til et ordentlig drama i Parken. Går Danmark helhjertet efter sejren eller lever de egentlig fint med 1 point?


Polen – Tjekkiet d. 17. november 2023

Polen har skuffet stort i EM-kvalifikationens Gruppe E, men kan stadig nå at indfri forventningerne om EM-deltagelse. Polakkerne har dog ikke skæbnen i egne hænder inden deres sidste kvalkamp mod Tjekkiet fredag aften.

Aktuelt har Polen 3 point op til Albanien på 1.pladsen og 1 point op til Tjekkiet på 2.pladsen, mens der kun er 1 point ned til Moldova på 4.pladsen… Problemet for Polen er, at alle de andre tre nationer har spillet én kamp færre.

Scenarierne er flere i denne gruppe, men hvis ikke det bliver til polsk sejr mod Tjekkiet, kan det ikke længere lykkedes polakkerne at spille sig direkte til EM.


Ukraine – Italien d. 20. november 2023

Italien er i overhængende fare for at misse endnu en slutrunde. Godt nok venter der endnu en chance i play-off-runden, hvis det skulle glippe, men italienerne vil nok foretrække at sikre EM-billetterne hurtigst muligt. Derfor er der lagt op til et ordentlig brag, når Ukraine og Italien krydser klinger i sidste spillerunde.

Aktuelt er Italien 3’er i gruppen med 3 point op til Ukraine, som har spillet én kamp mere. Hvis Italien for en gang skyld indfrier forventningerne hjemme mod Nordmakedonien i næstsidste spillerunde, vil Ukraine og Italien være á point inden denne afgørende sidste gruppespilskamp.

Spallettis mandskab kan klare sig med uafgjort i dette opgør, da de besejrede Ukraine i det omvendte opgør. Omvendt skal Ukraine vinde, hvis de vil til EM, så der bliver formentlig fuld tryk på Ukraines neutrale hjemmebane i Tyskland.


Tjekkiet – Moldova d. 20. november 2023

I forhold til landenes størrelse og status emmer det ikke ligefrem af et stort opgør, men det er potentielt et af de mest spændende opgør fra sidste spillerunde i EM-kvalifikationen, når Tjekkiet tager imod Moldova mandag aften.

Det er helt tæt i Gruppe E, hvor fire hold fortsat har mulighed for at spille sig direkte til EM. Hvis Moldova som forventet vinder over gruppens bundprop Færøerne i næstsidste spillerunde, vil der uagtet de andre resultater i gruppen, være spænding tilbage i dette opgør.

Moldova har i skrivende stund 2 point op til Tjekkiet på 2.pladsen, og selv hvis tjekkerne skulle vinde den svære udekamp mod Polen i næstsidste spillerunde, vil Moldova stadig have chance for at kvalificere sig med en sejr her mod Tjekkiet. Der bliver spænding til det sidste i Gruppe E.


Slovenien – Kasakhstan d. 20. november 2023

Opgøret fra Danmarks gruppe mellem Slovenien og Kasakhstan bliver med garanti spændende, hvis Kasakhstan som forventet vinder over San Marino i næstsidste spillerunde.

Spørgsmålet er bare, hvem det bliver spændende for udover kasakhstanerne? Vinderen af Danmark – Slovenien i næstsidste spillerunde vil være sikret EM-deltagelse inden sidste spillerunde, men hvis opgøret ender uafgjort kan Kasakhstan potentielt overhale både Danmark og Slovenien, mens kasakhstanerne selvfølgelig også kan overhale en eventuel taber af Danmark – Slovenien…

Scenarierne er flere, men for Kasakstan vil der altså være håb helt indtil denne sidste kamp mod Slovenien, som de uagtet andre resultater, skal vinde for at spille sig til EM.

EM-kvalifikationen 2023 live streaming

TV2 har rettighederne til at vise EM-kvalifikationen i Danmark. Dermed kan du live streame EM-kvalifikationskampene på streamingtjenesten TV2 Play – og det gælder ikke kun for Danmarks kampe!

EM-kvalifikationen på SpilXperten

Vil du helt tæt på EM-kvalifikationen? Bare rolig vi dækker et hav af de største kampe fra turneringen, naturligvis inklusive alle Danmarks optrædener:

Hvornår spiller Danmark i EM-kvalifikationen 2023?

Danmark spiller næste kamp i EM-kvalifikationen mod Nordirland d. 20. november 2023.

Kan man live streame EM-kvalifikationen 2023?

Ja, du kan live streame EM-kvalifikationen på TV2 Play.