18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

ConteNestor: Kort specials til Finland – Danmark d. 10. september 2023

ConteNestor er klar med kort-tips til Danmarks vigtige udekamp mod Finland i EM-kvalifikationen. Hvem ryger i dommer Szymon Marciniaks sorte bog?

Rager Højbjerg kort til sig mod Finland? Foto: IMAGO / Petter Arvidson

Pierre-Emile Højbjerg

Pierre Emile-HøjbjergKort i kampen til odds 4.75 ved bet365*

Det ville være synd at kalde de forrige opgør mellem Danmark og Finland for store kortfester, men kampens betydning i EM-kvalifikationen og faktummet, at Finland lugter uventet succes gør, at der bør være ekstra intensitet og drama i kampen. UEFA har derfor også udpeget den polske dommer Szymon Marciniak, der diskutabelt er verdens bedste dommer i de her år. Marciniak har rent snit på fire kort, de ni EM-kvalkampe han har dømt, og vi bør forvente nogenlunde samme antal i den her kamp. 

Det ville være meget Kasper Hjulmandsk at stille ‘offensivt’ op med en midtbane, der består af Mathias Jensen, Christian Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg. På papiret er Højbjerg den mest defensivt orienteret af de tre, og han har grundet den permanente bænkning i Tottenham kommet til landsholdet med pæn overtænding. Derfor er 4.75 et glimrende odds for en defensiv midtbanespiller imod et hold, der vil forsøge sig med primært kontraer. Det er i skrivende stund ikke alle bettingudbydere, der har åbnet kortspil på kampen, men 4.75 er i den højere ende, og det er ikke sikkert, at det matches højere.

Spil på Pierre Emile-Højbjerg-kort til odds 4,75*

Ilmari Niskanen

Ilmari Niskanen Kort i kampen til odds 8,00 ved bet365*

Den ilde sandhed er, at Danmark er ret afhængig af, om Andreas Skov Olsen er i 1. godt humør, 2. har en modspiller han kan tryne. Finlands venstre side er omvendt deres svageste side, og især defensivt i deres tremandsforsvar, hvor spillere som Richard Jensen eller Robert Ivanov vil være udsat, og det er spillere der passer Skov Olsen godt.

Derfor er det op til Niskanen, der formentlig spiller venstre kant at yde support. Niskanen trak også et kort imod Slovenien, så det er ikke en situation, der er fremmed for ham. Man skal selvfølgelig holde øje med om Jere Uronen spiller i stedet for, men der kommer næppe store ændringer fra vinderholdet i Kazhakstan. 8.00 er et rigtigt godt odds for Niskanen der spiller for Exeter City i League One, så han er i sig selv niveaumæssigt overmatched. 

Spil på Ilmari Niskanen-kort til odds 8,00*

Kaan Kairinen

Kaan KairinenKort i kampen til odds 6,50 ved bet365*

Midtbanen kommer til at være lidt af et slagsmål i den her kamp. Finland har tre spillere, der vil gøre alt for at slå Danmarks spil i stykker. Rasmus Schüller, Glen Kamara og Kaan Kairinen, som folk med kort hukommelse vil huske fra FCKs kampe imod Sparta Prag og andre med lang hukommelse vil huske som en ligegyldig spiller for FC Midtjylland.

Kairinen fik fem kort i 15 ligakampe for Prag i sidste sæson, så der er absolut en god kort-ratio at have med. Det forventes nok, at Glen Kamara igen starter ude, da han ikke er i rigtig kampform endnu efter klubskiftet til Leeds fra Glasgow Rangers. Schüller er den mest sandsynlige til at få kort og den logiske arvtager fra Tim Sparv udi kort, men odds er alt for lave. Med det in mente er 6.50 ret flot for Kairinen.

Spil på Kaan Kairinen-kort til odds 6,50*

Bonus: Oliver Antman scorer

Oliver AntmanScorer i kampen til odds 7,0 ved bet365*

Oliver Antman er klart formstærk og scorede sejrsmålet mod Kazhakstan. Han scorede også i den omvendte kamp i Parken, og er de facto Finlands farligste mand. Der er odds 7.00 på ham som målscorer rimelig gavmildt Antmans form og betydning taget i betragtning. 

Spil på Oliver Antman-mål til odds 7,0*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar