18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til EM-playoff

Semifinalerne om pladserne til EM-slutrunden er i gang, og vi har kigget nærmere på tre af kampene.


IMAGO / Vitalii Kliuiev

Wales – Finland

Torsdag d. 21. marts kl. 20:45

Chris Mepham får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Joel Pohjanpalo får kort i kampen til odds 6,00 ved unibet*

Set med danske øjne to velkendte hold, hvor man har mødt Wales både EM og Nations League i nyere tid, mens Finland netop kommer fra Danmarks kvalgruppe, hvor deres præstation var godkendt materialet taget i betragtning. Selvom begge hold ikke er bedste venner med bolden, så er Wales pæn favorit her, og virker især med Brennan Johnson, David Brooks og Harry Wilson som nye nøglespillere som et bedre balanceret hold end da alt for meget afgang af Gareth Bale.

Kigger man på Wales’ statistik for seneste landsholdssæson (Nations League og EM-kvalifikationen), så fører Chris Mepham stort i kortstatistikken med fem kort i 12 kampe. Mepham har bænket en del i den her sæson, og er ikke i specielt god kampform, så vi tager gerne et kort mere til odds 4. Finland er ikke specielt hårdt spillende hold, men deres mangel på posession gør, at to ud af tre største kortsyndere er angribere, derfor har vi også en vis fidus til Joel Pohjanpalo, der har fået to kort allerede. Et andet bud, men med lidt for lave odds er Wales’ hardhitter Ethan Ampadu (3.75, Unibet)

Kampens dommer er rumænske Istvan Kovacs, der har et pænt snit over fire i landskampe, det kunne det godt blive her, selvom kampen kan være afgjort hurtigt. Grundet kampenes vigtighed, så har UEFA påsat nogle af deres elitedommere på de her kampe.

Spil på Chris Mepham-kort til odds 4,00*
Spil på Joel Pohjanpalo-kort til odds 6,00*

Israel – Island

Torsdag d. 21. marts kl. 20:45

Miguel Vitor får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Alfred Finnbogason får kort i kampen til odds 7,50 ved bet365*

En kamp uden hjemmebane, der bliver spillet i Ungarn, der dog har Israel som svag favorit. Israel har et af de mere interessante hold i mere end årti og synes i fremgang, for Islands vedkommende er det lidt den anden vej, hvor den gyldne generation synes at være færdig, og nu skal vente på et nyt kuld.

Israel er det hold med 10. flest kort i kvalen, hvor Island er noget længere nede. Her har Dor Peretz (4.00, Bet365) og Miguel Vitor begge tre kort. Vi går med Vitor på grund af det bedre odds her. En gammel kending og stor mand ud i shithousery er Alfred Finnbogason, der har fået to kort for Island i kvalen. Det her kan godt blive en lidt hård kamp, hvor Israel vil have bolden mest, så endnu et grimt frispark højt på banen vil være typisk, og til 7.50 er det absolut en overvejelse værd.

Kampens dommer er engelske Anthony Taylor som vi kender særdeles godt, så vi regner også med en international linje med en del kort.

Spil på Manuel Vitor-kort til odds 5,50*
Spil på Alfred Finnbogason-kort til odds 7,50*

Bosnien – Ukraine

Torsdag d. 21. marts kl. 20:45

Anel Ahmedhodzic får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*
Oleksandr Zinchenko får kort i kampen til odds 7,00 ved bet365*

Dette kan sagtens blive rundens mest tætte kamp, hvor Bosnien vil gøre sit for at skabe Balkan heksekedel på det relativt lille stadion i Zenica, hvor der blot kan være 15.000 tilskuere. Ukraine spiller selvfølgelig med nationens åg på skuldrene, men man skal ikke ignorere at et hold som Shakhtar Donetsk har i år vist, at det kan give en vis form for vinger, og ukrainerne er da også oddsfavoritter.

Begge hold hører til i midten, når man kigger på antallet af kort i EM-kvalen, så ingen af dem spiller særligt beskidt. Bosnien er ramt af karantæne hos Renato Gojkovic i midterforsvaret, og det er oplagt, at Sheffield Uniteds Anel Ahmedhodzic får en starterplads, Ahmedhodzic får mange kort for Sheffield med otte i år, men har omvendt nul for Bosnien i otte kampe i landsholdssæsonen 22/23. Kampens vigtighed og spændingsniveau gør, at odds 5 er ganske glimrende. Det samme må man sige om Oleksandr Zinchenko, der spiller midtbane for Ukraine, modsat venstre back for Arsenal, her har han fået tre kort i den her landsholdssæson, så odds 7 er virkelig kampens fidus.

Kampens dommer er tyske Felix Zwayer, der har et pænt snit i internationale kampe, så tør godt at spå om over 4,5 kort her.

Spil på Anel Ahmedhodzic-kort til odds 5,00*
Spil på Oleksandr Zinchenko-kort til odds 7,00*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar