18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Danmark-Slovenien

Tips til Danmarks kvalkamp imod Slovenien, hvor vi håber på Schmeichel trækker tiden og Jannik Vestergaard starter inde.

Må Jannik Vestergaard en tur i dommerens sorte bog?

Må Jannik Vestergaard en tur i dommerens sorte bog? Foto: IMAGO / ZUMA Wire

Danmark – Slovenien

Fredag d. 17. november kl. 20:45

Andraz Sporar får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*

Kasper Schmeichel får kort i kampen til odds 17,00 ved bet365*

Jannik Vestergaard får kort i kampen til odds 9,00 ved bet365*

Det kan godt blive en halvspændende landskamp selvom begge hold står med det ene ben til EM-slutrunden i Tyskland til næste sommer. Kazakhstan har nemlig San Marino i den her runde, og med forventlige tre points imod dem, så venter der en afgørende kamp mellem Kazakhstan og Slovenien. Derfor har Slovenien en pæn interesse i at få et resultat med hjem fra Parken, så de ikke kan tage til Astana med ro i sindet. Det samme gælder for Danmark, der har snublet i Belfast før selvom Nordirland ligner et slukket hold. Det oplagte er naturligvis uafgjort i frygt for nederlag og så lade skæbnen ordne resten, men den nylige danske selvforståelse som europæisk tophold gør også, at publikum forventer dansk sejr – og gerne med dominans, hvilket kan synes svært i fraværet af flere faste spillere, og det faktum at Slovenien altså har flere glimrende spillere, der sagtens kunne gøre sig på et dansk landshold pt.

Det danske landshold er ikke et landshold, der får mange kort, men det er fristende at spille på en af de defensive spillere. Slovenien vil naturligvis spille på kontraer, og Danmarks stopperpar er ikke verdens hurtigste. Andreas Christensen får generelt ikke mange kort til odds 9, men det gør Jannik Vestergaard der har fået 8 kort i 15 kampe for Leicester i den her sæson, så hvis Kasper Hjulmand går med et tremandsforsvar, hvor Vestergaard sandsynligvis kan blive den tredje mand, så er det lidt et scoop, at han også giver odds 9 hos Bet365. Man kan bare spille den nu, og få pengene tilbage, hvis Vestergaard ikke starter inde. Man kan også kigge lidt på midtbanekonstellationen 4.75 på Thomas Delaney hos flere udbydere er i hvert fald acceptabelt.

Spil på Jannik Vestergaard-kort til odds 9,00*

Det kan heller ikke udelukkes, at en af målmændene får lyst til at trække tiden. Odds 17 på Kasper Schmeichel er bare for højt og det odds vil falde så længe kampen ikke er i Sloveniens favør, så spil den på forhånd og sælg et stykke inde i kampen, så længe den er uafgjort eller helst når Danmark er foran med et mål. Så burde oddset falde en del, og man kan lukke med en gevinst hos Bet365.

Spil på Kasper Schmeichel-kort til odds 17,00*

Hos Slovenien er der især to spillere, der slår ud, når man kigger på kortstats. Højre backen Peter Stojanovic, så har han i landskampssæsonen 22/23 fået 7 kort i 15 landskampe, så det er så godt som 50% af kampen, men især i Nations League brændte det for ham. Derfor er 3,60 hos Danske Spil (skynd dig at spil den, før de opdager det) særdeles attraktiv, han er dog lidt tvivlsom til kampen. En anden spiller er angriberen Andraz Sporar, der har fået 4 kort i 14 landskampe. I sådan en kamp må man også forvente en del frispark højt oppe på banen for Slovenien, for at slå Danmarks opspil i stykker.

Spil på Andraz Sporar til odds 6,50*

Kampens dommer er spanske Jose Sanchez Martinez, der ligesom mange andre spanske dommere har et højt snit, men lige Sanchez Martinez har et iøjenfaldende højt snit med 10 kort de sidste tre EM-kvalkampe han har dømt. Den her kamp er næppe en proxykrig mellem Armenien og Tyrkiet, men de vil sidde løst. Derfor tror vi også på et pænt spread.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar