18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Kort specials til Danmark – Kasakhstan d. 14. oktober 2023

Så er der kort-specials til Danmarks vigtige EM-kvalkamp imod Kasakhstan, hvor vi tester en fidus til hele odds 10!

Foto: Bildbyrån

Danmark – Kasakhstan

Lørdag d. 14. Oktober kl. 20:45

Igor Shatski får kort i kampen til odds 10,00 ved bet365*
Erkin Tapalov får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Marat Bystrov får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Kasakhstan, med ekstra selvtillid fra sejre over Nordirland, kommer til at forfølge sin chance her og sagtens kan leve med uafgjort. Derfor må man også forvente et ret defensivt udgangspunkt, hvor de kommer til at stå dybt og tage sig god tid. Derfor er vores første bud på et kort Igor Shatski til odds 10.00, der kampens scenario taget i betragtning burde være sat lavere fra kampstart. Det kræver naturligvis, at Danmark ikke scorer i kampens første 15 minutter, og derfor man kan også vente lidt og tage den live, men oddset vil rasle ned. Kampens dommer er engelske Michael Oliver, så han ved om nogen, hvornår og hvordan man spotter tidsudtrækning.

Der er lidt usikkerhed hvem der spiller højre back for Kasakhstan, men er der genvalg til Erkin Tapalov, så tager vi gerne ham. Tapalov har fået otte kort i 22 ligakampe for Kyzylzhat i den hjemlige liga, og han vil naturligvis blive presset i højre side, nu når Kasper Hjulmand – efter eget udsagn – har taget specialister med på dagen!

Et andet bud fra det kasakhstanske forsvar er Marat Bystrov, der fik kort senest imod Nordirland, og kampen efter fik rødt kort for Akhmat Grozny i den russiske liga, og ikke har spillet siden. Det var i øvrigt ikke Bystrovs første røde kort i sæsonen, så vi tager gerne et bet på den.

Spil på Igor Shatski-kort til odds 10*
Spil på Spiller Erkin Tapalov-kort til odds 4,00*
Spil på Spiller Marat Bystrov-kort til odds 4,00*

Norge – Spanien

Søndag d. 15. Oktober kl. 20:45

Sander Berge får kort i kampen til odds 5,50 ved unibet*
Mike Merino får kort i kampen til odds 4,00 ved unibet*

Norge har ryggen mod muren i en EM-kvalgruppe, hvor Skotland ret overraskende fører, så de er nødt til at blæse til angreb, selvom de har en god trup med flotte navne, så har Ståle Solbakken aldrig fået dem til at overpræstere, og EM24 kan meget nemt blive uden Norge.

Norge er generelt ikke et landshold, der får mange kort. I den omvendte kamp var Sander Berge en af de mere aggressive spillere, og fik noteret sig to frispark. Det er en mulighed for Ståle Solbakken at lade Berge spiller defensiv midtbane i stedet for Patrick Berg, som imod Cypern. Sker det, så føler vi os ret sikre med hele 5.50 for et Berge-kort. Omvendt på den spanske midtbane, så er vi nødt til at pege på Mike Merino igen-igen. Unibet giver hele odds 4.00 til Merino, der har fået fem kort i de sidste otte kampe, og senest imod Skotland. Merino er ikke i karantænefare, så et kort for at passe Martin Ødegaard op, tager de gerne.

Kampens dommer er tyske Tobias Stieler, der er en rutineret Bundesliga-dommer med et snit på cirka fire kort. Vi forventer heller ikke mere end det – eller noget drama.

Spil på Sander Berge-kort til odds 5,50*
Spil på Mike Merino-kort til odds 4,00*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Henrik

    Det kører ikke rigtig for dig Leander, og du har også presset Graf ud, du fylder for meget og er blevet for selvfed, skam dig