18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kroatien – Tjekkiet: Odds og optakt den 18. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Kroatien kom spagfærdigt fra land med nederlag mod England i deres første kamp, og det var ikke så meget nederlaget, som måden kampen blev tabt på. Det var meget blodfattigt af kroaterne. Tjekkiet spillede til gengæld en fin kamp mod Skotland, og Patrik Schick fik en fornem åbning på slutrunden, da han stod for begge mål i 2-0-sejren. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kroatien – Tjekkiet. Der er kampstart fredag d. 18. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR1 eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Kroatien – Tjekkiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro Grande, Spanien
Stadion: Hampden Park, Glasgow, Skotland
Vejret:  14° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 18:10.


Optakt til Kroatien – Tjekkiet: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er ingen grund til panik for Kroatien. Endnu. Nederlag til England i den første kamp efterlader stadig kroatiske muligheder, og de har nu to tilsyneladende lettere opgør mod først Tjekkiet og siden Skotland. Fire point i de to kampe er med høj sandsynlighed nok til at sende dem videre. Men de mange store navne fik det ikke til at flyde mod England, og det må give panderynker hos træner Zlatko Dalic. De skal skabe mere frem i banen, og det er ikke nok at have bolden og trille den frem og tilbage mellem hinanden, hvis man aldrig får skiftet tempo og skabt noget fremad. 

Måske derfor har træner Dalic varslet flere ændringer til opgøret, og det kan for eksempel handle om Dejan Lovren, der startede slutrunden som skadet, og det var egentlig forventet, at han først var klar efter gruppespillet, men nød kan jo tvinge selv en tålmodig træner til at forcere genoptræningen. Fremme fik Ante Rebic aldrig sat sit aftryk på kampen mod England, og højst sandsynligt bliver det Bruno Petkovic, der skal ligge alene i front med netop Rebic, Vlasic og Perisic bag sig. Der skal mere tempo, mere kreativitet og mere vildskab ind i det kroatiske mandskab, hvis de skal true tjekkerne. 

For tjekkerne kom ikke kun fint fra land på måltavlen. De spillede en solid kamp mod middelmådig skotsk modstand, og nu kan tjekkerne allerede skimte knockoutkampene, hvis de kan slippe fra dette opgør uden nederlag. Mod Skotland havde de bolden meget og fik skabt chancer over kanterne, og Patrik Schick scorede på hovedstød i slutningen af første halvleg og hamrede så bolden i mål fra midten kort inde i anden halvleg, da skotternes målmand Marshall blev fanget ude af målet. En flot start af Schick, der sammen med Cristiano Ronaldo og Romelu Lukaku foreløbig er de eneste spillere med to scoringer ved slutrunden. Det er flot selskab. 

Tjekkiet fik en fornem uafgjort mod Belgien i VM-kvalen i marts, men de tabte efterfølgende til Wales, som vel i højere grad er det hold, de skal måle sig med i puljen. Første testkamp fik de klø med 4-0-nederlag mod Italien, og selv om de siden slog Albanien 3-1, var det nok med lidt tvivl i sindet i forhold til, hvor de stod, at de drog mod slutunden, men nu er de altså bare et godt resultat mod Kroatien fra en billet til ottendedelsfinalerne. Ved slutrunden i 2016 mødtes de i gruppen, og dengang endte det 2-2.

Kroatien:

  • Dejan Lovren (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Tjekkiet:

Kroatien forventet startopstilling: Livaković; Vrsaljko, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol; Modrić Kovačić; Rebić, Vlašić, Perišić; Petković.

Tjekkiet forventet startopstilling: Vaclik; Coufal, Brabec, Celustka, Boril; Kral, Soucek; Masopust, Darida, Jankto; Schick.


Odds på Kroatien – Tjekkiet

Oddsene peger på Kroatien som favorit i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 18. juni 2021 18:10.


Odds-forslag: Begge hold på tavlen

Kroatien har i 5 af deres seneste kampe været involveret i opgør med højst 2 scoringer, og blot én gang er begge hold kommet på tavlen. Forud for de 6 kampe var gået 11 kampe på stribe med scoringer af begge hold og i alt 43 scoringer – altså næsten 4 mål i snit. De to tidligere møder med Tjekkiet endte i 2016 ved EM-slutrunden 2-2 og i en testkamp i 2011 vandt Kroatien 4-2. Det giver – på et spinkelt datagrundlag – 5 mål pr. indbyrdes kamp. 

For tjekkerne gælder det, at de i 7 af deres seneste 14 kampe har haft mål af begge mandskaber, og i de 14 kampe er der i alt faldet 39 mål, hvilket er et snit på 2,78 mål pr. kamp. De åbnede altså turneringen her med 2-0 over Skotland, mens Kroatien tabte 1-0 til England. Og betydningen af denne kamp er så enorm for begge mandskaber, at den næsten er til at røre ved. 

Alligevel tror anbefalingen på, at begge hold kommer på tavlen. Det kroatiske forsvar så absolut ikke dirkefrit ud mod England, og selv om navnene hos tjekkerne ikke klinger så godt som de engelske, så er der vel i virkeligheden ikke meget forskel på niveauet lige nu. Patrik Schick virker i form, og sammen med Jankto, Darida og Soucek skal han nok sørge for ballade i det kroatiske forsvar. Omvendt kan kroaterne ikke spille en lige så tam offensiv affære endnu engang, som de gjorde mod England. Træner Dalic må gøre det klart for sine spillere, at de altså får meget, meget svært ved at gå videre fra gruppen, hvis de ikke laver i hvert fald ét mål. Derfor tror vi på, at begge mandskaber kommer på tavlen i denne duel. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Mr Green
1,98
Begge hold scorer
Besøg Mr. Green *


Kroatien – Tjekkiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Åbningskampen ved EM-slutrunden bød på et 1-0-nederlag for Kroatien, der mødte England. 

  • Kroatien kom videre som gruppevinder med 17 point i 8 kampe. 

  • Tallene for Kroatien blev 5-2-1 og en målscore på 17:7. Nederlaget var mod Ungarn, der blev nummer 4 i gruppen efter Wales og Slovakiet.

  • Tjekkiet lagde fint fra land ved EM-slutrunden med 2-0 over Skotland på 2 mål af Patrik Schick.

  • Tjekkiet kom videre via en 2. plads med 15 point efter 8 runder. 

  • Statistikken for Tjekkiet lyder på 5-0-3 og en måldifference på 13:11. De sluttede bag England men foran Kosovo, Bulgarien og Montenegro.

  • Bruno Petkovic blev topscorer for Kroatien med 4 pletskud. 

  • Tjekkiets topscorer blev Patrik Schick, som noterede sig for 4 pletskud undervejs i kvalifikationen.


Expected Goals: England – Skotland – de seneste tre kampe

KroatienResultatxGTjekkietResultatxG
England – Kroatien(1-0)1,54 – 0,37Skotland – Tjekkiet(0-2)2,25 – 0,91
Belgien – Kroatien(1-0)2,76 – 0,76Tjekkiet – Albanien(3-1)1,35 – 0,59
Kroatien – Armenien(1-1)2,52 – 0,34Italien – Tjekkiet(4-0)1,63 – 0,30
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.


Skriv et svar